Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Tygodnik Jednak Budowy - Cybulkowy D O M

Recommended Posts

Jasiu

ale co tu pokazywać.... W maju miał być koniec stanu surowego otwartego, a tu wielkimi krokami zbliża się wrzesień, a dachu ciągle nie ma....

U Ciebie pan Be chociaż się odzywa, a nasz cieśla się dosłownie "ulotnił" - i na co umowy, kary itp. Człowieka do pracy nie zmusisz....

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dlatgo moja droga............. zaglądać będę do dziennika ciągle, bo MISIE lubię i MISIE podoba :lol: i ..... mam kilka dzienników na forum, które dobrze się czyta i Twój do nich już zaliczam.

Zatem do miłego.....

Pozdrawiam

I ja też, i ja też! Też będę zaglądać ( już to robię od jakiegoś czasu, tylko tak z ukrycia... :wink: ), bo też MISIE podoba i lubię i w ogóle...... DO MIŁEGO :D :D :D

ale co tu pokazywać.... W maju miał być koniec stanu surowego otwartego, a tu wielkimi krokami zbliża się wrzesień, a dachu ciągle nie ma...
coś mi to przypomina... :-?

U Ciebie pan Be chociaż się odzywa, a nasz cieśla się dosłownie "ulotnił" - i na co umowy, kary itp. Człowieka do pracy nie zmusisz....
brak słów... :-?

bardzo ciekawa jestem, jak ten śliczny domek wyjdzie z tymi zmienionym lukarnami. Pomysł bardzo ciekawy. Trochę jendak się zmieni charakter tego domu
no niestety - z zewnątrz będzie trochę inny, ale woleliśmy to rozwiązanie niż takie :) :

http://images29.fotosik.pl/61/c7dbb5ca46f00140.jpg

:D pozdrawiam i Zakrzewianko... nie daj się :D !!!

:D Amonite, witam Cię serdecznie u mnie - u nas - u Cybulek! :D

mam nadzieję, że będzie tu coraz ciekawiej... :wink:

to znaczy emocji póki co nie brak, ale wolałabym wzbogacić swój dziennik o takie interesujące elementy jak relacja z układania dachówki, montażu drzwi wewnętrznych czy nawet zapełaniania spiżarki... (prrr szalona! :) )

ech :roll: , kiedyś to chyba nastąpi, prawda? prawda??

Coś mnie powiadomienia zawiodły więc nawet nie widziałam Twoich wpisów w dzienniku :(

Ale nadrabiam :)

Dla Mateuszka życze wszystkiego co najlepsze, niech wyrośnie z niego zdrowy i mądry facet.

Uroczy ten Wasz Mati, może dla naszej Zuzi się uchowa, co??? ;) Wprawdzie między nimi rok różnicy, ale jeden rok co to jest. Ostatnio moda na młodszych ;)

http://www.bibliotekawszkole.pl/inne/gazetki/gazetki020_r1.jpg

A dla Was duuużo spokoju w wychowywaniu no i w budowaniu.

Podziwiam Cię za cierpliwość, bo ja z moim charakterkiem to chyba Panu Be wyrwała bym ja - ja z korzeniami :lol:

bardzo dziękujemy za życzenia dla naszego Chłopaka!

Zauważyłam, że póki co to interesują się nim zwłaszcza mamy dziewczynek... starszych... :D :wink: ciekawe...

Podziwiam Cię za cierpliwość, bo ja z moim charakterkiem to chyba Panu Be wyrwała bym ja - ja z korzeniami :lol:
uśmiałam się setnie! :D :D :D bardzo dobrze sformułowane!

ale cóż, wyobrażasz sobie szukanie teraz kogoś...? prawdopodobieństwo trafienia na kolejnego palanta zwiększa się z każdym kolejnym kredytem hipotecznym zaciągniętym w kraju... :-?

jakoś dam radę :) (chyba... :-? )! a potem może za te ja-ja go...?