Zakrzewianka 16.08.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Jasiu ale co tu pokazywać.... W maju miał być koniec stanu surowego otwartego, a tu wielkimi krokami zbliża się wrzesień, a dachu ciągle nie ma.... U Ciebie pan Be chociaż się odzywa, a nasz cieśla się dosłownie "ulotnił" - i na co umowy, kary itp. Człowieka do pracy nie zmusisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 16.08.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Jasiu bardzo ciekawa jestem, jak ten śliczny domek wyjdzie z tymi zmienionym lukarnami. Pomysł bardzo ciekawy. Trochę jendak się zmieni charakter tego domu pozdrawiam i jak zwykle trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 16.08.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Dlatgo moja droga............. zaglądać będę do dziennika ciągle, bo MISIE lubię i MISIE podoba i ..... mam kilka dzienników na forum, które dobrze się czyta i Twój do nich już zaliczam. Zatem do miłego..... Pozdrawiam I ja też, i ja też! Też będę zaglądać ( już to robię od jakiegoś czasu, tylko tak z ukrycia... ), bo też MISIE podoba i lubię i w ogóle...... DO MIŁEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 16.08.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 A landszafcik na ścianie piętra jest CUDNIASTY! Oby tylko jakiś szalony malarz nie domalował na nim osiedla domków jednorodzinnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.08.2007 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 ale co tu pokazywać.... W maju miał być koniec stanu surowego otwartego, a tu wielkimi krokami zbliża się wrzesień, a dachu ciągle nie ma...coś mi to przypomina... U Ciebie pan Be chociaż się odzywa, a nasz cieśla się dosłownie "ulotnił" - i na co umowy, kary itp. Człowieka do pracy nie zmusisz....brak słów... bardzo ciekawa jestem, jak ten śliczny domek wyjdzie z tymi zmienionym lukarnami. Pomysł bardzo ciekawy. Trochę jendak się zmieni charakter tego domuno niestety - z zewnątrz będzie trochę inny, ale woleliśmy to rozwiązanie niż takie : http://images29.fotosik.pl/61/c7dbb5ca46f00140.jpg pozdrawiam i Zakrzewianko... nie daj się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.08.2007 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Amonite, witam Cię serdecznie u mnie - u nas - u Cybulek! mam nadzieję, że będzie tu coraz ciekawiej... to znaczy emocji póki co nie brak, ale wolałabym wzbogacić swój dziennik o takie interesujące elementy jak relacja z układania dachówki, montażu drzwi wewnętrznych czy nawet zapełaniania spiżarki... (prrr szalona! ) ech , kiedyś to chyba nastąpi, prawda? prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.08.2007 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 A landszafcik na ścianie piętra jest CUDNIASTY! Oby tylko jakiś szalony malarz nie domalował na nim osiedla domków jednorodzinnych OBY! PS. już myśleliśmy nad tym, aby to pole zaanektować w celiu uniemożliwienia zmiany krajobrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.08.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Też się zadumałam............................... Pewno nie był łatwy........ale czy przez to gorszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.08.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Witam Cybulki trzy Jaką folię na dach zakładacie i rynny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.08.2007 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 YreQ - to był dobry rok, choć faktycznie niełatwy... dobry - bo rozpoczęła się budowa NASZEGO DOMU! a pytania o folie i rynny zbyt ambitne dla mnie ... to znaczy, oczywiście, mogę powiedzieć, że rynny będą pod kolor dachówki a folia... też będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 20.08.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 w sobotę, 18 sierpnia, był natomiast DZIEŃ RADOŚCI ! nasz Mateuszek skończył ROK! Wszystkiego najlepszego dla Mateuszka i dla jego Rodziców! A jak tam się mają sprawy dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.08.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 100 lat dla Mateuszka niech wam się chowa zdrowo i będzie zawsze uśmiechnięty fajny chłopczyk http://gifybejbi85.blox.pl/resource/image024.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 20.08.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Łoł Jaśka...śliczny Chłopak !!! Gratulujemy Rodzicom i Sto lat, sto lat dla Malucha !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.08.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 No i co mam napisać? Prawdę? Ja też takiego dzieciaczka chcę Życzonka i pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.08.2007 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Amonite! Mikopiko! Majania! YreQ! dziękujemy bardzo bardzo za życzenia ! Mati daje nam wiele szczęścia i radości i jest... CUDOWNY po prostu ! wiadomo ... PS. Amonite, a z dachem to... podobno w TYM tygodniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 21.08.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Serdeczne życzenia, uściski i całusy dla małego solenizanta!!! http://img250.imageshack.us/img250/2889/misiekmy0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.08.2007 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Katarek! dzięki za miśka i życzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 23.08.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Coś mnie powiadomienia zawiodły więc nawet nie widziałam Twoich wpisów w dzienniku Ale nadrabiam Dla Mateuszka życze wszystkiego co najlepsze, niech wyrośnie z niego zdrowy i mądry facet. Uroczy ten Wasz Mati, może dla naszej Zuzi się uchowa, co??? Wprawdzie między nimi rok różnicy, ale jeden rok co to jest. Ostatnio moda na młodszych http://www.bibliotekawszkole.pl/inne/gazetki/gazetki020_r1.jpg A dla Was duuużo spokoju w wychowywaniu no i w budowaniu. Podziwiam Cię za cierpliwość, bo ja z moim charakterkiem to chyba Panu Be wyrwała bym ja - ja z korzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.08.2007 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 bardzo dziękujemy za życzenia dla naszego Chłopaka! Zauważyłam, że póki co to interesują się nim zwłaszcza mamy dziewczynek... starszych... ciekawe... Podziwiam Cię za cierpliwość, bo ja z moim charakterkiem to chyba Panu Be wyrwała bym ja - ja z korzeniami uśmiałam się setnie! bardzo dobrze sformułowane! ale cóż, wyobrażasz sobie szukanie teraz kogoś...? prawdopodobieństwo trafienia na kolejnego palanta zwiększa się z każdym kolejnym kredytem hipotecznym zaciągniętym w kraju... jakoś dam radę (chyba... )! a potem może za te ja-ja go...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.08.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Jasiu....po zaznaczonym salonie i obmiecionych kątach.........może czas na kawę w końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts