amonite 01.01.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 http://foto2.m.onet.pl/_m/9bce72c055a2658e6c06b96541ec92ee,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 02.01.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Jasia, jak tam po Sylwestrze? Gdzie się bawiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.01.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 wróciłam i serdecznie dziękuję kolejnym Gościom za piękne życzenia! mam nadzieję, że Wam i Nam wszystkie się spełnią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.01.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Jasia, jak tam po Sylwestrze? Gdzie się bawiłaś? Sylwester bez rewelacji, ale spędzony bardzo przyjemnie - w domu z moimi Chłopakami, poskakaliśmy, pogrzaliśmy się przy kozie (!), doczekaliśmy północy i ruszyliśmy na Białą Salę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 05.01.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Jasia, jak tam po Sylwestrze? Gdzie się bawiłaś? Sylwester bez rewelacji, ale spędzony bardzo przyjemnie - w domu z moimi Chłopakami, poskakaliśmy, pogrzaliśmy się przy kozie (!), doczekaliśmy północy i ruszyliśmy na Białą Salę Eee no to super na pewno było, jak z samymi chłopakami I pewnie na białej sali było też fajowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.01.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 no ba! a Wy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 05.01.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 no ba! a Wy jak? U nas znajomi byli, żarcia było full, że zostało na imprezę powtórkową w Nowy Rok Był szampan, petardy latajace do góry ale i do sąsiadów też Było fajowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.01.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 no to super! nie ma to jak głośno i wesoło w Nowy Rok wkroczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 My też sami się bawiliśmy a przed 12 na działce wylądowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.01.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Miko, następny sylwester już u siebie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Generalnie rzecz ujmując to nawet teraz jesteśmy u siebie ale tak myślę, że tak będzie ...niby chce ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 06.01.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Jasia, jakie masz ościeżnice przy Fiordach? Mieliśmy niedawno pomiar drzwi i pan pytał czy ościeżnice z mdf czy z drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.01.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Generalnie rzecz ujmując to nawet teraz jesteśmy u siebie ale tak myślę, że tak będzie ...niby chce ale a co, masz jakieś zahamowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.01.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Jasia, jakie masz ościeżnice przy Fiordach? Mieliśmy niedawno pomiar drzwi i pan pytał czy ościeżnice z mdf czy z drewna mamy ościeżnice regulowane, więc mdf, bo z tego co pamiętam drewniane były stałe - tak czy siak myślę, że lepiej mdf, bo drewniane malowane (chyba malują?) mogą gorzej wyglądać chyba, że robią je inną techniką niż moje szprosy w drzwiach szklanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.01.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Generalnie rzecz ujmując to nawet teraz jesteśmy u siebie ale tak myślę, że tak będzie ...niby chce ale a co, masz jakieś zahamowania? no jak zwykle dylematy mnie dopadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.01.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 no inaczej nie może być ale przejdzie Ci, spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 07.01.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Jasia, jakie masz ościeżnice przy Fiordach? Mieliśmy niedawno pomiar drzwi i pan pytał czy ościeżnice z mdf czy z drewna mamy ościeżnice regulowane, więc mdf, bo z tego co pamiętam drewniane były stałe - tak czy siak myślę, że lepiej mdf, bo drewniane malowane (chyba malują?) mogą gorzej wyglądać chyba, że robią je inną techniką niż moje szprosy w drzwiach szklanych Regulowane też mogą być drewniane, pan z Voxa polecał drewniane Ale jak Twoje są z mdf i ładne to ok Szprosy też będę miec w drzwiach z wiatrołapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.01.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 ciekawe czemu polecał może niech Ci pokaże, pooglądasz i zadecydujesz choć mi się wydaje, że nie warto ryzykować, jakoś nie widzę zbytniej przewagi drewnianych ościeżnic nad mdf, skoro drzwi i tak nie są drewniane a szprosy oglądnij zanim Ci je do domu przywiozą, można reklamować, ale trzeba potem czekać - nam zaproponowali wymianę drzwi, ale jakoś średnio nam się widziało ich odsyłanie, więc czekamy na inną propozycję (rabat), ale jakoś zamilkli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 07.01.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 ciekawe czemu polecał może niech Ci pokaże, pooglądasz i zadecydujesz choć mi się wydaje, że nie warto ryzykować, jakoś nie widzę zbytniej przewagi drewnianych ościeżnic nad mdf, skoro drzwi i tak nie są drewniane a szprosy oglądnij zanim Ci je do domu przywiozą, można reklamować, ale trzeba potem czekać - nam zaproponowali wymianę drzwi, ale jakoś średnio nam się widziało ich odsyłanie, więc czekamy na inną propozycję (rabat), ale jakoś zamilkli coś tam mówił, że łatwiej porządnie podcinać, bo u nas miejscami trzeba (panom murarzom węgarki nie za bardzo wyszły). Najfajniej mi wyszło w części gospodarczej - skorzydła za 188 PLN i ościeżnice za 358 PLN To mówisz, że mam jechać do magazynu i zobaczyć przed montażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.01.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 e, no myślałabym, że mdf łatwiej ciąć - u nas podcinali i wyszło równiuteńko u nas z gospodarczymi było podobnie, bo gruba ściana no możesz jechać do magazynu a najpóźniej obejrzeć zanim Ci zamontują - albo najlepiej od razu powiedz Panu, że szprosy mają być idealne, żeby nie musieli dwa razy robić, bo nie odpuścisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts