agakz 07.01.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 e, no myślałabym, że mdf łatwiej ciąć - u nas podcinali i wyszło równiuteńko u nas z gospodarczymi było podobnie, bo gruba ściana no możesz jechać do magazynu a najpóźniej obejrzeć zanim Ci zamontują - albo najlepiej od razu powiedz Panu, że szprosy mają być idealne, żeby nie musieli dwa razy robić, bo nie odpuścisz Dobra, to biorę mdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.01.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No, drut kolczasty fajny, ale pokazałabyś te lampki, półeczki i kozę przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.01.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ależ oczywiście - jak będę miała zdjęcia oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 no właśnie gdzie ta koza drut fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.01.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 koza ma wychodne będzie po łikendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.01.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 koza ma wychodne będzie po łikendzie ja swojej wychodnego nie daję jak się dowie to jeszcze mi wstąpi do jakiegoś związku zawodowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.01.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 spoko, na łańcuchu jest, za daleko nie zajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 no ja też w sprawie kozy wlaściwie to czekam u mnie zadnego wychodnego grzać pańcię trzeba a nie się szwędać po kominkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.01.2009 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 no dobra - to ja mam wychodne, więc proszę o cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 13.01.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Śliczna "koza". My mamy chyba taką samą (Jotul F3 TD?). Jesteśmy bardzo zadowoleni, naprawdę daje super ciepełko. Wiem, że można do niej dokupić różne gadżety m.in. suszarkę do grzybów i bardzo mnie to kusi. Tylko trochę dziwnie suszyć grzyby w salonie, czyż nie? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.01.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 to ta sama macie podłączenie od góry czy od tyłu? nasza jest od góry, bo w przyszłości będzie tam kominek i nie chcieliśmy kuć dodatkowych dziur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.01.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 nie ma to jak ciepełko z kozy Taka rura poprowadzona do góry to także dodatkowy promiennik - oddaje ciepło po drodze. Z doświadczeń starego hodowcy kozy pokojowej - bardzo wysusza powietrze, u nas jak napalimy i zapomnimy włączyć nawilżacz w pokoju to choroba gardła u Mai gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.01.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 o, dzięki za info jak wygląda taki nawilżacz? taka wolnostojąca maszynka? u Rodziców jest kominek i czasem nieźle hajcowaliśmy a jakoś z gardłem nie było problemów, on chyba też wysusza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.01.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 o, dzięki za info jak wygląda taki nawilżacz? taka wolnostojąca maszynka? u Rodziców jest kominek i czasem nieźle hajcowaliśmy a jakoś z gardłem nie było problemów, on chyba też wysusza? kominek pewnie też, ale mniej, bo na mój rozumek, to koza jest cała żeliwna i jeszcze ta rura... w każdym razie u nas po napaleniu normalnie czuję jak mi skóra szeleści Nawilżacz jest mało ozdobny niestety: http://www.allegro.pl/search.php?sg=0&string=nawil%C5%BCacz+ultradzwi%C4%99kowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 13.01.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 to ta sama macie podłączenie od góry czy od tyłu? nasza jest od góry, bo w przyszłości będzie tam kominek i nie chcieliśmy kuć dodatkowych dziur My mamy podłączoną od tyłu – u nas jest to już docelowy kominek. Póki co jakoś specjalnie nie zaważyłam suchości powietrza, ale nasz salon jest otwarty na inne pomieszczenia i rotacja powietrza jest spora, więc może dlatego nie jest to tak odczuwalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.01.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Możliwe, że my po prostu jakieś przewrażliwione typy po prostu U nas jest salon z kuchnią razem 45 m2 - piszę o obecnej kozie, która hodujemy 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.01.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 no trudno powiedzieć sprawię sobie hydrometr i będę obserwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.01.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 no trudno powiedzieć sprawię sobie hydrometr i będę obserwować to daj cynk, bo ja właśnie wczoraj kupiłam, w celu badania nowego domu, ale mogę też sprawdzić w obecnym. Tylko musiałabym wiedzieć jaka jest prawidłowa wilgotność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.01.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 oj, trochę to potrwa zanim nabędę optymalna wilgotność to chyba 50 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.01.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 witam i ja też mam taką jotulową kozuchę u siebie grzeje jak wściekla wczoraj jak wróciłam po 21.00 do domu to było w salonie 25 stopni mąż pootwierał drzwi do wszystkich pokoi bo już nie mógł a ja otworzyłam okno tarasowe moj m. to wie jak podgrzać atmosferę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts