aniawmuratorze 13.01.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 a i lustro też chciałam pochwalić bardzo ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.01.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Fajna koza co do wilgotności to się wymądrze bo w temacie jestem 50-60% jest prawidłowa - optymalna natomiast różnie to bywa . Z doświadczenia : kupiliśmy nawilżacze plastikowe- duże z wkładem bawełnianym i wilgotność z 20 podniosła się do 30 ale nie ma to jak nawilżacze elektryczne one podniosły wilgotność do 50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 13.01.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Witam , Jestem namiętnym "czytaczem" dzienników budowy, natomiast rzadko się wpusuję bo już samo czytanie cudzych dzienników i prowadzenie mojego zajmuje mi i tak zbyt wiele czasu Ale wnętrza twojego domu po prostu mnie urzekły i nie wytrzymałam To jednak genialne połączenie -białe drzwi, listwy przypodłogowe i ciemne ściany. W moim następnym domu też tak zrobię Poza tym jestem poznanianką przeszczepioną na grunt mazowiecki Obiecuję zaglądac częściej i pozdrawiam, Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 13.01.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Koza super! Jeszcze się przyzwyczaicie i z kominka zrezygnujecie Lustro też fajne... Ale co u Ciebie jest nie - fajne? Wszystko mi się podoba... Słowem, jestem fanką Twojego domu i będę bezlitośnie małpować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 13.01.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Jasia, kozucha świetna. O lustrze nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwkowo_Mi 14.01.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Jasiu, jak znajdziesz chwilkę czasu, to polecam obejrzeć galerię agalove na konkurencyjnym forum http://fotoforum.gazeta.pl/5,2,agalove,0.html no chyba, że już wcześniej na nią wpadłaś ... też piękne rozwiązania i pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.01.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 witam i ja też mam taką jotulową kozuchę u siebie grzeje jak wściekla wczoraj jak wróciłam po 21.00 do domu to było w salonie 25 stopni mąż pootwierał drzwi do wszystkich pokoi bo już nie mógł a ja otworzyłam okno tarasowe moj m. to wie jak podgrzać atmosferę taki Mąż to skarb u nas normalna temperatura to 20 stopni, kozunia podgrzewa ją do 22, więc wieczorem na górze chłodniej, bo czujnik włączający kaloryfery jest na dole i mu za ciepło jest - ale lubimy chłodek na noc, więc oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.01.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 a i lustro też chciałam pochwalić bardzo ładnie wygląda a, i dzięki za pochwałę w zamyśle lustro miało mieć białą ramę i nieco szerszą, ale bardzo trudno takie ramy znaleźć - znalazłam u jednego szklarza, ale dwa razy droższe niż zamawiane w leroy, więc musiałam spasować i lustro zamówiłam właśnie w leroy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.01.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Fajna koza co do wilgotności to się wymądrze bo w temacie jestem 50-60% jest prawidłowa - optymalna natomiast różnie to bywa . Z doświadczenia : kupiliśmy nawilżacze plastikowe- duże z wkładem bawełnianym i wilgotność z 20 podniosła się do 30 ale nie ma to jak nawilżacze elektryczne one podniosły wilgotność do 50% dzięki Miko no właśnie Seb zakupił wczoraj nawilżacze nakaloryferowe ( ), więc trochę nam wilgotność wzrośnie - o elektrycznym pomyślimy, jak rata zmaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.01.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witam , Jestem namiętnym "czytaczem" dzienników budowy, natomiast rzadko się wpusuję bo już samo czytanie cudzych dzienników i prowadzenie mojego zajmuje mi i tak zbyt wiele czasu Ale wnętrza twojego domu po prostu mnie urzekły i nie wytrzymałam To jednak genialne połączenie -białe drzwi, listwy przypodłogowe i ciemne ściany. W moim następnym domu też tak zrobię Poza tym jestem poznanianką przeszczepioną na grunt mazowiecki Obiecuję zaglądac częściej i pozdrawiam, Kasia Kasia / Zuber, witam serdecznie! cieszę się, że znalazłaś chwilkę, żeby wpaść do komentarzy na słówko no i cieszę się bardzo, że Ci się u nas podoba zapraszam nieustannie, choć teraz zmiany nie będą już takie spektakularne pozdrawiam i mam nadzieję zajrzeć do Was niebawem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.01.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Słuchajcie bardzo mi się podobają takie klimaty jak są u Jasi i obejrzałam też zdjęcia agalove z gazety Ale czy te wnętrza nie robią się za bardzo kobiece Ciekawe jak faceci czują się w takim domu a może im wszystko jedno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 14.01.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Słuchajcie bardzo mi się podobają takie klimaty jak są u Jasi i obejrzałam też zdjęcia agalove z gazety Ale czy te wnętrza nie robią się za bardzo kobiece Ciekawe jak faceci czują się w takim domu a może im wszystko jedno? zależy pewnie od faceta... niektórym wszystko jedno, byle przekątna ekranu była odpowiednia, inni lubią mieć przytulnie albo zależy im na dizajnerskim wnętrzu Mój na szczęściez tej środkowej grupy jest więc zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.01.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Koza super! Jeszcze się przyzwyczaicie i z kominka zrezygnujecie Lustro też fajne... Ale co u Ciebie jest nie - fajne? Wszystko mi się podoba... Słowem, jestem fanką Twojego domu i będę bezlitośnie małpować kominek pewnie kiedyś (w najbliższej dziesięciolatce ) się jednak pojawi, bo moim zamiarem jest przeniesienie kozy na piętro do telewizorowego - tak więc przyzwyczajenie wskazane jak to miło, jak komuś się tak wszystko podoba, faaajna sprawa małpuj jak najbardziej, bo baaardzo chętnie sobie pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.01.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Jasia, kozucha świetna. O lustrze nie wspomnę dzięki wielkie Olu! kozucha przemiła w obejściu, że o lustrze nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.01.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Jasiu, jak znajdziesz chwilkę czasu, to polecam obejrzeć galerię agalove na konkurencyjnym forum http://fotoforum.gazeta.pl/5,2,agalove,0.html no chyba, że już wcześniej na nią wpadłaś ... też piękne rozwiązania i pomysły hej O_Mi! a byłam, widziałam, podobuje mi się oczywiście ale lepiej napisz co u Ciebie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.01.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Słuchajcie bardzo mi się podobają takie klimaty jak są u Jasi i obejrzałam też zdjęcia agalove z gazety Ale czy te wnętrza nie robią się za bardzo kobiece Ciekawe jak faceci czują się w takim domu a może im wszystko jedno? zależy pewnie od faceta... niektórym wszystko jedno, byle przekątna ekranu była odpowiednia, inni lubią mieć przytulnie albo zależy im na dizajnerskim wnętrzu Mój na szczęściez tej środkowej grupy jest więc zobaczymy no fakt, ostrożnie trzeba, ale faktycznie wszystko zależy od faceta - mój lubi nasz klimat (konsultowałam z nim wszystkie wybory ), choć sam wybudowałby najchętniej drewnianą chatę w lesie (może nawet kiedyś mu się to uda ) poza tym wydaje mi się, że u nas jest to dość wypośrodkowany klimat, nie jakoś wybitnie kobiecy, musiałoby być chyba więcej różu, falbanek i pierdółek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 16.01.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Fajniutka ta kozucha My juz mielismy kupowac, juz wybrana, stoi czeka a nagle zmiana decyzji, bo jest zapotrzebowanie na auto i poszly tam pieniazki, wiec na koze dalej czekamy wraz z niesmiertelna budowlana koza sasiadow. Ładne kinkieciki czy jeden? bardzo ladne swiatlo daje. U nas zupelnie inny styl, musze uzupelnic zdjecia. Lampa nad stolem tez jest z Ikei, bialutka, plastikowa z zarowka wielka kula, bardzo ja lubie, jakos nie mam ochoty na zmiane. Teraz musimy zajac sie podjazdem i ogrodzeniem, na razie nie ma warunkow i kasy tez Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.01.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 hej Dorbie! fajnie, że wpadłaś! kinkiet jeden na ścianie nad schodami lamp u nas jeszcze wielu nie ma, ale na razie przystopowaliśmy z zakupami, za to działamy w kwestii odbioru budowlanego pozdrawiam Cię serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 16.01.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Oczywiście jak zawsze wszystko mi się u Ciebie podoba Gratuluję nowych nabytków u udanych świąt w swoim własnym domku!!! Gdy czytałam opowieść o instalacji kozy, (która wiem , że was bardzo zdenerwowała, ale z perspektywy będzie nawet zabawna), to uznałam że, jest to kwintesencja dużej części mojej budowy - może też kiedyś uznam, że było zabawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 16.01.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 hej Dorbie! fajnie, że wpadłaś! kinkiet jeden na ścianie nad schodami lamp u nas jeszcze wielu nie ma, ale na razie przystopowaliśmy z zakupami, za to działamy w kwestii odbioru budowlanego pozdrawiam Cię serdecznie! Nie mow ze musicie robic wycene energetyczna? U nas odbior poszedl bardzo sprawnie juz w listopadzie, ale jeszcze wisimy z odplatnoscia u geodety 800zl (ale to moj pacjent i przymyka oko na moja ociezalosc w splacaniu kasy, az mi wstyd) i kierbud 2100zl Zaraz zgram zdjecia naszych lampek to beda u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts