Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Tygodnik Jednak Budowy - Cybulkowy D O M

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam Jasia-musze Ci powiedziec ,ze to jeden z piękniejszych domow jakie to znalazłam-wnętrze mnie zachwycilo-mamy podobny gust-tez lubie nowoczesność,ale z dusza-przytulna i to znalazlam wlasnie w Twojej kuchni i pokojach z tymi pieknymi kanapeczkami.Prosze tylko o onf dot kuchni-ikea ,ale jaki model i jaki blat(kolor)pozdrawiam serdecznie

Natashaa, dzięki za wizytę i miłe słowa :D

kuchnia to stat a blat jest dębowy - zmienia kolor po olejowaniu :)

pozdrawiam! :D

za ogród to się Sebastian zabierze, ja mogę motykę podawać :lol:

ale szaleństw nie będzie bo oszczędzać musimy :roll:

odkąd pamiętam mieliśmy gdzieś tam ogród (w Poznaniu, za Poznaniem, przy domu), ale byłam angażowana najczęściej do pielenia, więc miłości mej ku ogrodnictwu to nie rozbudziło :lol: - mam nadzieję jednak, że teraz będę z większą przyjemnością grzebać w ziemi :)

a Ty jak? :)

ja już się nie mogę doczekać wiosny żeby wpaść na działkę i wgryźć się w ziemię :lol:

mam nadzieję że roboty w ziemi skończą się w maju i w czerwcu ogród będzie już moj :lol:

tylko muszę do dzieci kogoś znaleźć czyt. babcia :wink:

żeby mi nie przeszkadzały :-? jak wpadam do ogrodu to mogę cały dzień nic nie jeść tylko grzebać w ziemi :lol:

tylko jak mi ktos brzęczy nad uchem czyt. dzieci to się rozpraszam

a jak sie rozzpraszam :-?

to się zniechęcam :roll:

Witaj Jasia. Własnie wypatrzyłam u Ciebie piękny komplet wypoczynkowy. Czy mogłabyś zdradzić, gdzie go kupiłaś i ile kosztował? Szukam czegoś dokładnie w takim stylu, a nie jest łatwo o kanapę w kwiaty i do tego tak przecudnej urody. Planuję wykończyc parter w stylu angielskim, a taki komplecik idealnie by do tego pasował...

Dziewczyny, ja też już nie mogę się wiosny doczekać...

Jasia, a kozucha się dobrze sprawuje?

hej! :D

dość dobrze, choć ostatnio coś się za bardzo spociła i aż czarna smuga po ścianie pociekła :roll: - prawdopodobnie parę kawałków drewna było zbyt wilgotnych, zdziwiliśmy się tylko, że rury są nieszczelne :-?

tak czy siak uwielbiam się przy niej grzać, nawet udało mi się ostatnio parę wieczorów poświęcić na kontemplację ognia i ksiązki :D

Witaj Jasia. Własnie wypatrzyłam u Ciebie piękny komplet wypoczynkowy. Czy mogłabyś zdradzić, gdzie go kupiłaś i ile kosztował? Szukam czegoś dokładnie w takim stylu, a nie jest łatwo o kanapę w kwiaty i do tego tak przecudnej urody. Planuję wykończyc parter w stylu angielskim, a taki komplecik idealnie by do tego pasował...

hej Dorota0610! :D

komplet został zakupiony w Poznaniu, w centrum Polskie Meble, w salonie Mebelplast

na ich stronie internetowej (http://www.mylivingroom.pl/produkt.php?profil=3) znajdziesz listę salonów w Polsce :)

ten komplet (kanapa 3-osobowa z opcją spania + fotel) kosztował trochę ponad 4tys. zł

ja jeszcze z jednym pytaniem, ile kosztowały drzwi i ościeżnice do nich??

moze byc na PW

idziemy w sobote do stolarza z zapytaniem czy zrobi nam takie drzwi i za ile

nie wiem czy bedzie to opłacalny interes ;)

też nie wiem :lol:

nasze drzwi były naprawdę tanie - średnio wyszło około 700 zł (i to z montażem!), ale to dlatego, że przeszklone i przesuwne podrożyły całość - były kilkakrotnie droższe od pełnych - a za pełne (na płycie otworowanej) z regulowaną ościeżnicą zapłaciliśmy jakieś 600 zł - ceny możesz sprawdzić w katalogu, który powinien być na stronie pol-skone

ciekawam co Ci powie stolarz - za drewniane na pewno zapłacisz więcej, ale zawsze drewno to drewno (to znaczy szybciej sie wypacza niż płyta mdf :wink:)