Zakrzewianka 27.01.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Jasiu jestem i podglądam . Każdy kroczek w urządzaniu tak cieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 27.01.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam Jasia-musze Ci powiedziec ,ze to jeden z piękniejszych domow jakie to znalazłam-wnętrze mnie zachwycilo-mamy podobny gust-tez lubie nowoczesność,ale z dusza-przytulna i to znalazlam wlasnie w Twojej kuchni i pokojach z tymi pieknymi kanapeczkami.Prosze tylko o onf dot kuchni-ikea ,ale jaki model i jaki blat(kolor)pozdrawiam serdecznie Natashaa, dzięki za wizytę i miłe słowa kuchnia to stat a blat jest dębowy - zmienia kolor po olejowaniu pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Rozsiadłam się na fotelu przy Twojej kozie ..................... na chwilkę tylko oczywiście a kiedy wycieczka domoznawcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 27.01.2009 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Jasiu jestem i podglądam . Każdy kroczek w urządzaniu tak cieszy... hej Zakrzewianko! dokładnie - tylko teraz te kroczki takie maleńkie pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 27.01.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Rozsiadłam się na fotelu przy Twojej kozie ..................... na chwilkę tylko oczywiście a kiedy wycieczka domoznawcza ależ zapraszam! ale pewnie na dłużej, bo tam bardzo wygodnie a wycieczka może na wiosnę? ależ mnie mierzi ta zima! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 och Jasiu mnie też mierzi i jeszcze tych kilka dni cieplejszych to mnie wkręcilo na wiosnę i ptaszki śpiewają oj kiedy ta wiosna dobrze że dni coraz dłuższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Jasia za ogrod się na wiosne zabierasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.01.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 za ogród to się Sebastian zabierze, ja mogę motykę podawać ale szaleństw nie będzie bo oszczędzać musimy odkąd pamiętam mieliśmy gdzieś tam ogród (w Poznaniu, za Poznaniem, przy domu), ale byłam angażowana najczęściej do pielenia, więc miłości mej ku ogrodnictwu to nie rozbudziło - mam nadzieję jednak, że teraz będę z większą przyjemnością grzebać w ziemi a Ty jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.01.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 ja już się nie mogę doczekać wiosny żeby wpaść na działkę i wgryźć się w ziemię mam nadzieję że roboty w ziemi skończą się w maju i w czerwcu ogród będzie już moj tylko muszę do dzieci kogoś znaleźć czyt. babcia żeby mi nie przeszkadzały jak wpadam do ogrodu to mogę cały dzień nic nie jeść tylko grzebać w ziemi tylko jak mi ktos brzęczy nad uchem czyt. dzieci to się rozpraszam a jak sie rozzpraszam to się zniechęcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.01.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 ja już się nie mogę doczekać wiosny żeby wpaść na działkę i wgryźć się w ziemię tak myślałam Seb to mógłby/chciałby las na działce zrobić, żałuje oczywiście, że za mało miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 28.01.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Dziewczyny, ja też już nie mogę się wiosny doczekać... Jasia, a kozucha się dobrze sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota0610 02.02.2009 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witaj Jasia. Własnie wypatrzyłam u Ciebie piękny komplet wypoczynkowy. Czy mogłabyś zdradzić, gdzie go kupiłaś i ile kosztował? Szukam czegoś dokładnie w takim stylu, a nie jest łatwo o kanapę w kwiaty i do tego tak przecudnej urody. Planuję wykończyc parter w stylu angielskim, a taki komplecik idealnie by do tego pasował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 05.02.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 ja jeszcze z jednym pytaniem, ile kosztowały drzwi i ościeżnice do nich?? moze byc na PW idziemy w sobote do stolarza z zapytaniem czy zrobi nam takie drzwi i za ile nie wiem czy bedzie to opłacalny interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.02.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Jasiu napisz proszę, co to za płyteczki, te białe w łazience i jeszcze te brązowe na podlodze. Bardzo ładnie to komponuje. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Jasia a ciebie gdzie wcieło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 05.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Jasiu napisz proszę, co to za płyteczki, te białe w łazience i jeszcze te brązowe na podlodze. Bardzo ładnie to komponuje. Pozdrawiam! sama sie o to pytałam, odpowiedz jest troszke wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karlasta 07.02.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Jasia, moglabys prosze podrzucic choc jedno zdjecie z polaczeniem paneli i plytek w salonie? albo zgrabnie wytlumaczyc jak to jest zrobione - u nas wlasnie ten etap... z gory wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.02.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dziewczyny, ja też już nie mogę się wiosny doczekać... Jasia, a kozucha się dobrze sprawuje? hej! dość dobrze, choć ostatnio coś się za bardzo spociła i aż czarna smuga po ścianie pociekła - prawdopodobnie parę kawałków drewna było zbyt wilgotnych, zdziwiliśmy się tylko, że rury są nieszczelne tak czy siak uwielbiam się przy niej grzać, nawet udało mi się ostatnio parę wieczorów poświęcić na kontemplację ognia i ksiązki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.02.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witaj Jasia. Własnie wypatrzyłam u Ciebie piękny komplet wypoczynkowy. Czy mogłabyś zdradzić, gdzie go kupiłaś i ile kosztował? Szukam czegoś dokładnie w takim stylu, a nie jest łatwo o kanapę w kwiaty i do tego tak przecudnej urody. Planuję wykończyc parter w stylu angielskim, a taki komplecik idealnie by do tego pasował... hej Dorota0610! komplet został zakupiony w Poznaniu, w centrum Polskie Meble, w salonie Mebelplast na ich stronie internetowej (http://www.mylivingroom.pl/produkt.php?profil=3) znajdziesz listę salonów w Polsce ten komplet (kanapa 3-osobowa z opcją spania + fotel) kosztował trochę ponad 4tys. zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.02.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ja jeszcze z jednym pytaniem, ile kosztowały drzwi i ościeżnice do nich?? moze byc na PW idziemy w sobote do stolarza z zapytaniem czy zrobi nam takie drzwi i za ile nie wiem czy bedzie to opłacalny interes też nie wiem nasze drzwi były naprawdę tanie - średnio wyszło około 700 zł (i to z montażem!), ale to dlatego, że przeszklone i przesuwne podrożyły całość - były kilkakrotnie droższe od pełnych - a za pełne (na płycie otworowanej) z regulowaną ościeżnicą zapłaciliśmy jakieś 600 zł - ceny możesz sprawdzić w katalogu, który powinien być na stronie pol-skone ciekawam co Ci powie stolarz - za drewniane na pewno zapłacisz więcej, ale zawsze drewno to drewno (to znaczy szybciej sie wypacza niż płyta mdf ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts