Jasia 27.08.2007 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Jasiu....po zaznaczonym salonie i obmiecionych kątach.........może czas na kawę w końcu? ależ zapraszam bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.08.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 trzymam kciuki za więźbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.08.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 nieeee nooo tu takie zmiany a mnie nikt nie zawiadamia strzelam focha ale fajnie co? dom nabiera kształtów...a pan b to coś jeszcze będzie tworzył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 31.08.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Jasia, cieszę się, że prace się posuwają. Mam tylko nadzieję, że Pan cieśla nie jest brakiem bliźniakiem Pana Beee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.08.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Jasia, cieszę się, że prace się posuwają. Mam tylko nadzieję, że Pan cieśla nie jest brakiem bliźniakiem Pana Beee? no bez przesady...teraz to musi być..nawet jak brat to ten lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 01.09.2007 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 trzymam kciuki za więźbę więźba dziękuje i rośnie z dumy... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 01.09.2007 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Jasia, cieszę się, że prace się posuwają. Mam tylko nadzieję, że Pan cieśla nie jest brakiem bliźniakiem Pana Beee? no bez przesady...teraz to musi być..nawet jak brat to ten lepszy dementuję wszelkie plotki - cieśla w swojej działalności jest całkowitym przeciwieństwem Be (chwała Ci, Panie! ), co można zauważyć choćby po zdjęciu, na którym przedstawiony jest efekt niecałych dwóch dni pracy... a Be będzie jeszcze tworzył, będzie (cóż... ) kwestie wykończeniówki na pewno, być może coś jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.09.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Jasia, cieszę się, że prace się posuwają. Mam tylko nadzieję, że Pan cieśla nie jest brakiem bliźniakiem Pana Beee? no bez przesady...teraz to musi być..nawet jak brat to ten lepszy dementuję wszelkie plotki - cieśla w swojej działalności jest całkowitym przeciwieństwem Be (chwała Ci, Panie! ), co można zauważyć choćby po zdjęciu, na którym przedstawiony jest efekt niecałych dwóch dni pracy... a Be będzie jeszcze tworzył, będzie (cóż... ) kwestie wykończeniówki na pewno, być może coś jeszcze... Jasia Boże on ci będzie wykańczał dom kopnij go w d..... pliss przcież ty się wykończysz przy wykończeniówce z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 03.09.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Znowu zaspałem nowe wpisy w Twoim dzienniku ! Niby śledzę a jakbym nie ślidził.... Wszystkiego naj naj dla Mateuszka !!! I gratuluję wreszcie spektakularnych i namacalnych postępów budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.09.2007 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 a Be będzie jeszcze tworzył, będzie (cóż... ) kwestie wykończeniówki na pewno, być może coś jeszcze...Jasia Boże on ci będzie wykańczał dom kopnij go w d..... pliss przcież ty się wykończysz przy wykończeniówce z nim no właściwie nie wiem, jak to będzie - wszystko zależy jak bardzo Be jeszcze się zasłuży... - być może wykończeniówkę zrobi jako rekompensatę za le lata stracone... , ale dowie się o tym dopiero po fakcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.09.2007 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Znowu zaspałem nowe wpisy w Twoim dzienniku ! Niby śledzę a jakbym nie ślidził.... Wszystkiego naj naj dla Mateuszka !!! I gratuluję wreszcie spektakularnych i namacalnych postępów budowlanych za naj dziękuję dziękuję! a postępy? cóż... wreszcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 05.09.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.09.2007 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Anulkaa! dzięki za odwiedziny i życzenia ! Dom rośnie, ale po-wo-li, cholipka... A jak u Ciebie? Kiedy zakładasz dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 06.09.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Jasia, Ty ostoja spokoju i się denerwujesz? Nie wierzę U nas przez dwa dni połozyli z 7 poziomów cegieł na kominie i nic więcej A łaty i kontrłaty sobie leżą grzecznie na tyłach działki od dawien dawna i czekaja aż się kominy zrobią. Ciekawe jak długo jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 06.09.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.09.2007 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Jasia, Ty ostoja spokoju i się denerwujesz? Nie wierzę ostoją spokoju jestem jak już się wykrzyczę... U nas przez dwa dni połozyli z 7 poziomów cegieł na kominie i nic więcej A łaty i kontrłaty sobie leżą grzecznie na tyłach działki od dawien dawna i czekaja aż się kominy zrobią. Ciekawe jak długo jeszcze a co, chcesz trochę spokoju pożyczyć...? PS. ech, brak słów na tych ba-ra-nów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.09.2007 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Jasiu - założę dziennik jak tylko zacznę wylewać fundamenty - czyli około wiosny przyszłego roku. Na razie wciąż czekamy na pozwolenie na budowę - musimy bowiem zrobić aneks do warunków zabudowy. I dlatego tyle to się teraz ciągnie. Serdecznie Cie pozdrawiam. Trzymam kciuki za Twoją budowę!ale masz fajnie - jeszcze tyle spokoju przed Tobą... wykorzystaj ten czas, zanim szlag Cię zacznie trafiać na tych takich i owakich budowlańców... powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 06.09.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Jasiu coś widać, coś widać.... to taki piękny moment, kiedy widać już kształt dachu. Jestem coraz bardziej ciekawa ciągu dalszego Twojego Tygodnika - i oczywiście postępów budowy rownież. Pozdrawiam i trzymam kciuki Zakrzewianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.09.2007 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 coś widać, coś widać.... to taki piękny moment, kiedy widać już kształt dachu. Jestem coraz bardziej ciekawa ciągu dalszego Twojego Tygodnika - i oczywiście postępów budowy rownież. Pozdrawiam i trzymam kciukitak, emocje towarzyszą coraz większe tym większe im bardziej dom nabiera docelowych kształtów... a jak się ma Twój dach? znalazłaś nowego cieślę? Twój dom też już nabiera kształtów? Pozdrawiam i też trzymam kciuki za Waszą budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.09.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Wi-taj Jasień-ko , ot-wórz okien-ko na południooooooo-wą stro-nę Czyli w moim kierunku, bo macham do Ciebie. Moi panowie wymurowali dzisiaj tylko nadproże nad wejściowym oknem łukowym , więc na pocieszenie siebie "ŚPIEWAM DO CIĘ" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts