Jasia 09.02.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Jasiu napisz proszę, co to za płyteczki, te białe w łazience i jeszcze te brązowe na podlodze. Bardzo ładnie to komponuje. Pozdrawiam! odpowiedziałam już na Twoją PW, sorry, że musiałaś czekać pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.02.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Jasia a ciebie gdzie wcieło ? no trochę mnię wcięło, ale już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.02.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Jasia, moglabys prosze podrzucic choc jedno zdjecie z polaczeniem paneli i plytek w salonie? albo zgrabnie wytlumaczyc jak to jest zrobione - u nas wlasnie ten etap... z gory wielkie dzieki niestety nie mam takiego zdjęcia - ale na połączeniu jest listwa drewnopodobna, zakupiona w leroy coś w tym stylu, mocowane na plastikowe gwoździko-śrubki, niewidoczne po montażu: http://www.effector.com.pl/pl/listwy/pliki/profil/1173782289873620211.gif a gdzie można oglądać ten Wasz etap, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota0610 09.02.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dzieki Jasia. W sumie to już wyczaiłam w międzyczasie, że to Mebelplast, ale nie byłam pewna, bo zmyliła mnie ta tkanina. Nie widziałam jej w żadnej ich kolekcji. Jest śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota0610 09.02.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Poprawka, własnie wypatrzyłam , widac przeoczyłam poprzednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 10.02.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Jasia ... Ja się sto lat zabieram za prześledzenie Twojego dziennika... Dzisiaj w końcu zerkam, a tu miłe zaskoczenie Ale masz zajebist.ą chatkę, normalnie mnie ślubny już stąd nie wygoni dopóki nie wyczytam całości! Guzik mnie obchodzą jego piły spalinowe na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.02.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Dzieki Jasia. W sumie to już wyczaiłam w międzyczasie, że to Mebelplast, ale nie byłam pewna, bo zmyliła mnie ta tkanina. Nie widziałam jej w żadnej ich kolekcji. Jest śliczna też tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.02.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Jasia ... Ja się sto lat zabieram za prześledzenie Twojego dziennika... Dzisiaj w końcu zerkam, a tu miłe zaskoczenie Ale masz zajebist.ą chatkę, normalnie mnie ślubny już stąd nie wygoni dopóki nie wyczytam całości! Guzik mnie obchodzą jego piły spalinowe na allegro no witam witam! czyli lepiej późno niż później... bardzo się cieszę, że Ci moja chatka przypadła do gustu, no i szczerze mówiąc zgadzam się co do tych pił spalinowych właśnie działam nad zmienianiem źródła zdjęć, więc mam nadzieję, że będą widoczne nawet te z fotosika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 11.02.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Ja się wyniosłam z wielkim fochem na Picasa Nie mam natchnienia, aby poprzenosić cały dziennik, ale kiedyś to zrobię... Najbardziej śmieszy mnie to, że foty z Fotosika miały być blokowane, a jakoś nie powiało stanowczością z ich strony. Trochę spamu i spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.02.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 no ja już się nie przekonam jak to będzie (póki co większość zdjęć się pokazywała), bo zmieniłam źródło wszystkich zdjęć - należy się teraz jedynie zastanawiać, jak długo na tinypic.com nie będzie opłat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.02.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Jasiu mam prośbę możesz zrobiś zdjęcie z bliska swoim parapetom np w pokoju synka i kuchni i napisz jak się sprawdzają (czy coś na nich stawiasz np kwiatki) czy się rysują ? pozdrowionka spod surowego modrzewia PS no i nie pamiętam czy pisałaś jaką masz podlogę w salonie (material i kolor) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.02.2009 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 ok, może w łikend uda mi się zrobić zdjęcie i PS - pisałam - podłoga w salonie to panele parador, dąb paryski, z v-fugą Modrzew może jeszcze surowy, ale wiosna idzie!!! gdzieś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.02.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 dobrze że dopisałaś gdzieś tam bo śnieg pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwkowo_Mi 13.02.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 dla relaksu jeszcze raz obejrzałam sobie Twoje zdjęcia i wiesz co..... przenoś je częściej ....bo teraz się wydaje jakby calkiem nowe były hihihi a tak serio serio to zdjęcia schodów chyba naprawdę zmienione? w każdym bądź razie robią jeszcze większe wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.02.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 http://www.otofotki.pl/img6/obrazki/yk4900_00.jpg Dużo miłości na każdy dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.02.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 dobrze że dopisałaś gdzieś tam bo śnieg pada no u nas też piękna zima zdjęcia jeszcze nie mam, proszę o cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.02.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 dla relaksu jeszcze raz obejrzałam sobie Twoje zdjęcia i wiesz co..... przenoś je częściej ....bo teraz się wydaje jakby calkiem nowe były hihihi a tak serio serio to zdjęcia schodów chyba naprawdę zmienione? w każdym bądź razie robią jeszcze większe wrażenie hej! przenoszenie zdjęć zbyt praco- i czaso-chłonne, żeby się tak zabawiać i nie dodałam żadnych nowych, cieszę się, że nadal robią dobre wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.02.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 http://www.otofotki.pl/img6/obrazki/yk4900_00.jpg Dużo miłości na każdy dzień... domyślam się, że to serduszko? bo nie widzę ale dziękuję bardzo Nelli i nawzajem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.02.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 dobrze że dopisałaś gdzieś tam bo śnieg pada no u nas też piękna zima zdjęcia jeszcze nie mam, proszę o cierpliwość czekam cierpliwie najlepiej wklej w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 19.02.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Witaj Jasiu co słychać? jakieś zmiany? Bo u nas sen zimowy... . Całe szcęście, że wiosna idzie (chociaż chyba tego nie widać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts