aniawmuratorze 02.03.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 czesć Jasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
longinus997 03.03.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Piękne, spójne wnętrza, wyrasta ponad pstrokaciznę widoczną w dziesiątkach dzienników budowlanych. Pamiętam jak dwa lata temu sami zaczynaliśmy budowę i podziwialiśmy wasze przeboje z Panem Be. Gratulacje, chyba było warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Jasie wywiało czy co hop hop ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanetagf 05.03.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witaj Jasia! Już tak wiele czasu minęło od ostatniego mojego wpisu. Przyznam, że wykończenówka, ferie itp. bardzo absorbują. U Ciebie widzę, ze pomału się udamawia i robi się coraz ładniej. Widać, że Wiesz co chcesz i konsekwentnie, bez pośpiechu dążysz do celu. Mam jednak pytanie do Ciebie, bo jak zdążyłam się zorientować to większość osób w kuchni najpierw kładzie płytki na ścianie a dopiero potem montuje kuchnie. U Ciebie widzę, ze z płytkami się trochę wstrzymałaś i właśnie sama mam dylemat. Otóż zagapiłam się, ale też nie bardzo miałam czas aby pojeździć za płytkami, a chciałabym zamontować już kuchnię, bo wzasadzie to już jest wybrana. Zaś na płytki musiałabym czekać. Czy nie obawiasz się klejenia płytek post faktum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.03.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Jasiu, co u Was slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.03.2009 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 dobrze że dopisałaś gdzieś tam bo śnieg pada no u nas też piękna zima zdjęcia jeszcze nie mam, proszę o cierpliwość czekam cierpliwie najlepiej wklej w komentarzach przepraszam, że tak długo to trwało parapety sprawdzają się dobrze, łatwo się je czyści (mokrą szmatką), jakoś wybitnie się nie rysują, choć pewnie gdzieś tam jakaś ryska by się znalazła one są z mdf-u, można powiedzieć, że taki półmat nie wiem, czy zdjęcie Ci cokolwiek powie, ale to najlepsze jakie udało mi się zrobić http://i42.tinypic.com/ncgr61.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.03.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.03.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witaj Jasiu co słychać? jakieś zmiany? Bo u nas sen zimowy... . Całe szcęście, że wiosna idzie (chociaż chyba tego nie widać ) hej Zakrzewianko! najważniejsze zmiany widać w Tygodniku poza tym niewiele - łazienka trochę bardziej wykończona, wkrótce pokażę no teraz to ta wiosna już trochę bardziej idzie, nie? suuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.03.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Piękne, spójne wnętrza, wyrasta ponad pstrokaciznę widoczną w dziesiątkach dzienników budowlanych. Pamiętam jak dwa lata temu sami zaczynaliśmy budowę i podziwialiśmy wasze przeboje z Panem Be. Gratulacje, chyba było warto! Wielkie dzięki Longinus997! fakt, bardzo cieszymy się, że udało nam się dotrwać do tego etapu, na pewno było warto Be pozostaje mglistym wspomnieniem zaczynaliście budowę i już finał? gdzie można obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.03.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jasie wywiało czy co hop hop ...... no takie małe przestoje teraz mam dla odpocznienia pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 11.03.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Serdeczne gratulujacje z okazji rozrastającej się rodzinki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.03.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witaj Jasia! Już tak wiele czasu minęło od ostatniego mojego wpisu. Przyznam, że wykończenówka, ferie itp. bardzo absorbują. U Ciebie widzę, ze pomału się udamawia i robi się coraz ładniej. Widać, że Wiesz co chcesz i konsekwentnie, bez pośpiechu dążysz do celu. Mam jednak pytanie do Ciebie, bo jak zdążyłam się zorientować to większość osób w kuchni najpierw kładzie płytki na ścianie a dopiero potem montuje kuchnie. U Ciebie widzę, ze z płytkami się trochę wstrzymałaś i właśnie sama mam dylemat. Otóż zagapiłam się, ale też nie bardzo miałam czas aby pojeździć za płytkami, a chciałabym zamontować już kuchnię, bo wzasadzie to już jest wybrana. Zaś na płytki musiałabym czekać. Czy nie obawiasz się klejenia płytek post faktum? hej! fajnie, że wpadłaś! jeszcze przed zrobieniem kuchni szukałam płytek na ścianę, ale jakoś nic mi się pasowało, w końcu stwierdziłam, że na razie nie będę ich robić, tym bardziej, że fundusze zaczęły się kończyć najchętniej zostawiłabym tak jak jest (ze względu na kontrast kolorów), ale jednak przy użytkowaniu widać, że płytki się przydadzą - mimo, że farba jest zmywalna to nie jest idealna na takie miejsce, jak np. kuchenka rozmawiałam o tym z naszym wykonawcą i stwierdził, że nie ma problemu, żeby płytki kłaść po zamontowaniu kuchni, więc kiedyś to pewnie zrobimy moi Rodzice w swojej kuchni też kładli płytki po montażu i nie było żadnych trudności - miejsce połaczenia z blatem jest wypełnione silikonem, ale może też być to ćwierćwałek z kafelków albo listwa w kolorze blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.03.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jasiu, co u Was slychac? hej Dorbie! to teraz już wiesz? a u Was? pozdrawiam Cię serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.03.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 gratulacje wielkie dzięki Miko! znowu (jak na pierwszej stronie) byłaś pierwsza pozdrowionka i widzę, że Twój suwaczek też zasuwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.03.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Serdeczne gratulujacje z okazji rozrastającej się rodzinki!!! dziękuję pięknie Guzmanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 11.03.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 To ja też z gratulacjami!http://www.arenaflowers.com/product_image/large/519-fifty_orange_tulips.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 11.03.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jasiu! Najszczersze gratulacje dla Was!!!! Dbaj o siebie i maleństwo! Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 11.03.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 gratuluje !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.03.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam.... zaglądam do Ciebie ile razy w dzienniku się coś pojawi.... ale teraz nie mogłam milczeć.... bardzo, ale to bardzo gratuluję tak dobrych wieści.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.03.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 ojacie! ale nam miło! bardzo Wam dziękuję, bardzo! i pozdrawiamy wszystkich serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts