dorbie 11.03.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jasia, rewelacyjna wiadomosc!!!!!!! Wielkie gratulki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 11.03.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jasiu wielkie gratulacje!!! Super widomość!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 11.03.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 To ja też przyłączam się do gratulacji Pozdrawiam serdecznie całą rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 11.03.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 W natłoku domowych obowiązków zapomniałam o zaglądaniu do ulubionych dzienników Za to czekają na mnie cudowne zdjęcia i jeszcze wspanialsze wieści znajduję!!! U nas stara zasada, że nowy dom to nowy potomek także się sprawdziła - i taraz nasz rozkoszniak słodko śpi z siostrzyczką w swoich łóżeczkach Gratuluję Wam z całego serca - macie jeden z najładniejszych domków na FM i teraz będziecie mieli nowego członka rodziny - CUDOWNIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwkowo_Mi 11.03.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 gratulacje!!!!! achhhhhh chyba będziesz najszczęśliwszą osobą na świecie w drugiej połowie roku piękny dom, urocze maleństwo i życzę, żeby jeszcze zdrowie Was nieopuszczało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 11.03.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jasiu ! Gratuluję rozpoczęcia najwspanialszej przygody jaką może przeżyć kobieta. To najwspanialsze uczucie, kiedy czujesz pod sercem swoje maleństwo. Dbaj o siebie i ciesz się każdą chwilą. Trzymam za Was kciuki. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.03.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Gratuluję !!!! i cieszę się Waszym szczęściem dbaj o siebie i maleństwo ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.03.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 aż mi się łezka w oku zakręciła od tych serdeczności... bardzo Wam dziękuję! na początku miałam mocne mdłości i właściwie jeszcze teraz (19 tydzień) chwilami zapachy na mnie źle działają, ale jest o niebo lepiej już wraz z drugim trymestrem wstąpiła we mnie nowa energia a wraz z wiosną to chyba będę góry przenosić ogólnie jest ok, nadal pracuję a myślę, że przy tak serdecznych życzeniach i tylu pozytywnych przekazach od Was, będzie jeszcze lepiej pozdrawiam Was bardzo bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.03.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 No teraz przed Tobą najmilszy okres potem będzie grawitacja przeszkadzała ciesz się wiosną a z tym przenoszeniem gór to proszę nie przesadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 16.03.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Jasia ależ się cieszę, cudowna nowina! Ja to zawsze lubię takie dobre wieści. Serdecznie Wam gratuluję! Wszystkiego, wszystkiego najlepszego na ten nowy, cudowny czas. Pozdrawiam przeserdecznie Ciebie i twój Brzusio:).L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 16.03.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 A ja jak zwykle dowiaduję się ostatnia . Jasiu i Jasiowy Mężu, gratuluję Wam i życzę dużo zdrowia przyszłej mamusi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.03.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 No teraz przed Tobą najmilszy okres potem będzie grawitacja przeszkadzała ciesz się wiosną a z tym przenoszeniem gór to proszę nie przesadzać jest miło, jest i tyle brzuchów dookoła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.03.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jasia ależ się cieszę, cudowna nowina! Ja to zawsze lubię takie dobre wieści. Serdecznie Wam gratuluję! Wszystkiego, wszystkiego najlepszego na ten nowy, cudowny czas. Pozdrawiam przeserdecznie Ciebie i twój Brzusio:). L. Lidex, dzięki wielkie! Brzusio już się wyłania, nawet Mati już dostrzegł, że coś tu nie tak powoli jest uświadamiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.03.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 A ja jak zwykle dowiaduję się ostatnia . Jasiu i Jasiowy Mężu, gratuluję Wam i życzę dużo zdrowia przyszłej mamusi . eee tam Kasia, jaka tam ostatnia... dziękujemy bardzo za gratulacje i życzenia! Mati też dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.03.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Zajrzałam dzić do Twojego dziennika i co widzę? Przepiękna łazienka. Szczęka mi opadła... Super, nie mam słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.03.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 hej JoShi! cieszę się, że Ci się podoba, bardzo mi miło! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 18.03.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 super wykonczona łazienka co to za kinkiety??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.03.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dzięki kinkiety znalazłam tu: http://www.swiatlamp.pl/product_info.php/info/p6976_LOUISIANNA-KINKIET-BIA-A.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 18.03.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jasia, jak zwykle super... choć u córki w szkole podsłyszałam, że teraz się mówi ziomalsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.03.2009 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 brzmi nieźle dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts