Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Tygodnik Jednak Budowy - Cybulkowy D O M

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Powód nie lada, więc i ja przyłączę się do gratulacji!!! Dużo zdrówka i spokoju życzę :D :D :D

Tradycyjnie już baaaardzo podobają mi się nowości w Twoim domku :D :D :D Ale tym razem mam pytanie o praktyczność białej kuchni z Ikea. Jak po kilkumiesięcznym użytkowaniu oceniasz jakość i trwalość mebli, szczególnie w okolicach zlewu?

Powód nie lada, więc i ja przyłączę się do gratulacji!!! Dużo zdrówka i spokoju życzę :D :D :D

Tradycyjnie już baaaardzo podobają mi się nowości w Twoim domku :D :D :D Ale tym razem mam pytanie o praktyczność białej kuchni z Ikea. Jak po kilkumiesięcznym użytkowaniu oceniasz jakość i trwalość mebli, szczególnie w okolicach zlewu?

wielkie dzięki Renka! :D

a kuchnię oceniam na bdb, wszelkie zabrudzenia zmywa się błyskawicznie wilgotną szmatką :) blat też przecieram na mokro :)

mimo, że był olejowany tylko trzy razy sprawuje się dobrze, nawet w okolicy zlewu - tylko pilnuję, żeby woda tam nie stała - chcemy zaolejować wkrótce znowu, więc myślę, że będzie tylko lepiej :D

pozdrawiam! :D

jasiu, jak slicznie u ciebie:)

mam tyle pytan ze nie wiem od czego zaczac :roll:

piaslas ze kanapy to prezent od rodzicow, zdradz gdzie byly kupione, jezeli mozesz to napisz jakie wybralas osieznice do tych drzwi FIORD. Takie planujemy u siebie a ja nie potrafie zrozumiec co do tych skrzydel trzeba dokupic :roll:

pozdrawiam :wink:

jasiu, jak slicznie u ciebie:)

mam tyle pytan ze nie wiem od czego zaczac :roll:

piaslas ze kanapy to prezent od rodzicow, zdradz gdzie byly kupione, jezeli mozesz to napisz jakie wybralas osieznice do tych drzwi FIORD. Takie planujemy u siebie a ja nie potrafie zrozumiec co do tych skrzydel trzeba dokupic :roll:

pozdrawiam :wink:

cześć Googulek! :D

kanapy to mebelplast (http://www.mebelplast.com.pl/)

a ościeżnice do fiordów to ościeżnice regulowane malowane - w wyborze powinien pomóc Ci pracownik sklepu :)

pozdrawiam i dzięki za wizytę! :D

Jasiu, nie wiem czy ci pisalam, ze Twoje kanapy i kuchnia to wyjete sa z gazety chyba to jest w Cztery Kąty z 10.2008

chyba widziałam ten numer - meble kuchenne faktycznie podobne, choć to chyba nie była ikea :)

ale powiem Ci, że nie byli jeszcze u mnie na sesji ;-)

pozdrawiam Cię serdecznie! :D