Ola i Krzysiek 20.06.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Witam Cię Jasieńko moja Miła,cóż też u Ciebie słychać? Dawno się nie odwiedzałyśmy. Kiedy druga mała Cybulka na świat przychodzi? A może ona już jest??Serdecznie Cię pozdrawiamOla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.06.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dzieki jasiu, miło mi ze to ogladasz no ba! pozdrowionka Dorbie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.06.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Jak zdrówko Jasiu Zadomowiliście się już na wsi ? Na początku w nowym domu tak jakoś mi dziwnie było bo długo długo to to się budową nazywało a tu nagle przeba się było przestawi na : NASZ DOM Pozdrawiam cieplutko hej Aniu! no myślę, że jesteśmy coraz bardziej wsiowi - dobrze nam tu to Wy się już raz budowaliście? czy coś mieszam? pozdrowionka serdeczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.06.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Jasiu jak u Ciebie pięknie Cudowny dom o bajecznych wnętrzach Jestem pod ogromnym wrażeniem konsekwencji w wystroju, niezwykły klimat... na pewno wspaniale się w nim mieszka Gratuluję wyczucia smaku, wszystko mi się podoba A te okna, nadają klimat... Jakiej grubości są szprosy??? Witaj Dardurdka! no wiesz, pięknie to jeszcze będzie ale dziękuję Ci bardzo za przemiłe słowa chciałabym zrealizować więcej pomysłów, ale nie wszystko można mieć od razu choć oczywiście takie powolne urządzanie domu ma swój urok i daje jednak więcej radości niż wprowadzenie się do całkowicie wykończonego wnętrza, tak się pocieszam a szprosy mają grubość 2,5 cm pozdrowionka i powodzenia dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.06.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Witam Cię Jasieńko moja Miła, cóż też u Ciebie słychać? Dawno się nie odwiedzałyśmy. Kiedy druga mała Cybulka na świat przychodzi? A może ona już jest?? Serdecznie Cię pozdrawiam Ola oj Oleńko, cieszę się, że przychodzisz do mnie z tak wspaniałą nowiną i jeszcze raz mocno Cię ściskam i gratuluję! znam ja dobrze Twoją radość! druga Cybulka ma czas do 9 sierpnia, więc jeszcze trochę sie pokulam, ale zobaczymy kiedy się zdecyduje do nas dołączyć - już czekamy niecierpliwie a jak Ty się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.06.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Jasiu, zdecydowanie jesteś za skromna! Wierze, że potrafisz urządzić to jeszcze piękniej, ale dla mnie już jest cudownie... Zapomniałam wcześniej napisać, że wygląd zewnętrzny domku jest 100razy lepszy niż w projekcie... Jak patrzę na zdjęcia domku i avatar to nie mogę uwierzyć, że rezygnując z takiego bajeru jakim jest wole oko osiągnęłaś tak niesamowity wygląd elewacji Normalnie architekt powinien Ci podziękować i zmienić kształt tej lukarny A ta karpióweczka - cudo!!! Zawsze o takiej marzyłam, choć z powodów finansowych musiałam o niej zapomnieć Będę zaglądać i śledzić realizację nowych pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 24.06.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 a jak Ty się czujesz? Jak to na początku bywają słabsze dni. Ja je mam zawsze z samego rana Czekam, aż się skończą, czas najwyższy Jutro wizyta u lekarza, płci jeszcze nie poznam, a bardzom jest ciekawa. Może za miesiąc A u Was co tym razem będzie? Powtórka " z rozrywki" czy tym razem może zmajstrowaliście dziewczynkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 29.06.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Piękny domek. Normalnie koncepcja mi się zmieniła, jak go obejrzałam. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 08.07.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Jasiu, zdecydowanie jesteś za skromna! Wierze, że potrafisz urządzić to jeszcze piękniej, ale dla mnie już jest cudownie... Zapomniałam wcześniej napisać, że wygląd zewnętrzny domku jest 100razy lepszy niż w projekcie... Jak patrzę na zdjęcia domku i avatar to nie mogę uwierzyć, że rezygnując z takiego bajeru jakim jest wole oko osiągnęłaś tak niesamowity wygląd elewacji Normalnie architekt powinien Ci podziękować i zmienić kształt tej lukarny A ta karpióweczka - cudo!!! Zawsze o takiej marzyłam, choć z powodów finansowych musiałam o niej zapomnieć Będę zaglądać i śledzić realizację nowych pomysłów no dzięki, dzięki , bardzo obawialiśmy się jaki efekt przyniesie zmiana lukarny, dlatego tym bardziej jesteśmy zadowoleni, że nie tylko nam się podoba pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 08.07.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 a jak Ty się czujesz? Jak to na początku bywają słabsze dni. Ja je mam zawsze z samego rana Czekam, aż się skończą, czas najwyższy Jutro wizyta u lekarza, płci jeszcze nie poznam, a bardzom jest ciekawa. Może za miesiąc A u Was co tym razem będzie? Powtórka " z rozrywki" czy tym razem może zmajstrowaliście dziewczynkę? ach, wiem co to znaczy słabsze dni - ja miałam mdłości przez większą część dnia przez cztery miesiące teraz czekamy na Tośkę, zobaczymy jak to faktycznie będzie uściski mocne dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 08.07.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Piękny domek. Normalnie koncepcja mi się zmieniła, jak go obejrzałam. Super! dzięki Alfa36! przypominam tylko, że redakcja Tygodnika nie ponosi odpowiedzialności za problemy wynikłe z czytania jego treści pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Akinom56 08.07.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Jaka to farba,którą pomalowaliście kuchnię?Jest rewelacyjna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.07.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Jak zdrówko Jasiu Zadomowiliście się już na wsi ? Na początku w nowym domu tak jakoś mi dziwnie było bo długo długo to to się budową nazywało a tu nagle przeba się było przestawi na : NASZ DOM Pozdrawiam cieplutko hej Aniu! no myślę, że jesteśmy coraz bardziej wsiowi - dobrze nam tu to Wy się już raz budowaliście? czy coś mieszam? pozdrowionka serdeczne! hejka Jasiu tak teraz budujemy drugi dom na tej samej ulicy 200m dalej nie mam daleko jakby co to w kapciach mogę ze starego domu do nowego skoczyć i taczką część rzeczy przerzucić jak już przyjdzie pora na przeprowadzkę pierwszy był przewidziany 10lat temu na 2+2 a nas jest już 2+4 i się ciasno zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.07.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Jasiu mam jeszcze prośbę jakbyś cyknąła fotkę od frontu żeby bardziej było widać elewację - ślicznie wygląda mam nadzieję że turlasz się jeszcze jako tako, chyba że jest inaczej to oczywiście zapomnij o mojej prośbie coś podupada mój pierwotny pomysł na szary dom z białymi obramowaniami (jakoś słabe poparcie tego pomysłu mam w domu ) a tak się zainspiruję i będę kurczowo trzymać się swojej koncepcji a ten czas to nie tylko Tobie tak szybko mija też się zaskoczylam że do rozpakowania masz już niedużo czasu Dbaj o siebie i wypoczywaj jak najwięcej Pozdrowionka dla małej fasolki - wiercipiętki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.07.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Jaka to farba,którą pomalowaliście kuchnię?Jest rewelacyjna!!! hej Akinom56 to "oliwkowy szyk" duluxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.07.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 hejka Jasiu tak teraz budujemy drugi dom na tej samej ulicy 200m dalej nie mam daleko jakby co to w kapciach mogę ze starego domu do nowego skoczyć i taczką część rzeczy przerzucić jak już przyjdzie pora na przeprowadzkę pierwszy był przewidziany 10lat temu na 2+2 a nas jest już 2+4 i się ciasno zrobiło ojacie! to Ty już niezła wyjadaczka budowlana jesteś! podziwiam Cię, bo ja mam chyba dosyć zmagań budowlanych na jakieś pół wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.07.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Jasiu mam jeszcze prośbę jakbyś cyknąła fotkę od frontu żeby bardziej było widać elewację - ślicznie wygląda mam nadzieję że turlasz się jeszcze jako tako, chyba że jest inaczej to oczywiście zapomnij o mojej prośbie coś podupada mój pierwotny pomysł na szary dom z białymi obramowaniami (jakoś słabe poparcie tego pomysłu mam w domu ) a tak się zainspiruję i będę kurczowo trzymać się swojej koncepcji a ten czas to nie tylko Tobie tak szybko mija też się zaskoczylam że do rozpakowania masz już niedużo czasu Dbaj o siebie i wypoczywaj jak najwięcej Pozdrowionka dla małej fasolki - wiercipiętki dzisiaj Ci tej fotki nie cyknę, ale wkrótce może mi sie uda ten kolor właściwie nie jest szary - dopiero w połączeniu z białym widać różnicę i to delikatną - więc myślę, że nie ma o co kruszyć kopii (facet pewnie nawet nie zauważy niuansu, hihi ) - chyba, że chcesz postawić na zdecydowany szary kolor - osobiście uważam, że to bardzo fajna koncepcja do terminu zostały mi jeszcze trzy tygodnie, ale coś mi się wydaje, że Tośka szybciej do nas zawita - właściwie już bym chciała, bo to turlanie się jest już męczące no cóż, wkrótce się przekonamy pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 21.07.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Jasia daj znac jak Tosia bedzie sie pchac na ta strone, potrzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.07.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 koniecznie daj znać ja to zawsze myślałam no mogłaby się ta fasolka wreszcie wykluć a jak się wykluwała to myślałam sobie jakby było fajnie jakby na chwilkę wskoczyła z powrotem to bym na 4 godzinki gdzieśtamgdzieśtam wyskoczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.08.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 kciuki jak najbardziej wskazane, Tośka coś niezdecydowana czekamy pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts