aniawmuratorze 30.09.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Jasia zamówiłam tynk lekko szary mam nadzieję że nie zwariuje do przyszłego tygodnia martwię się ciągle czy kolor bedzie ok nie było mnie tu, żeby Ci powiedzieć, że na pewno będzie ok, ale widzę u Ciebie, że i tak się sprawdziło - bardzo mi się podoba! szczerze mówiąc odetchnęłam z wielką ulgą po tym jak tynk pokazał swój kolor po wyschnięciu straszny cykor ze mnie cieszę się że Ci się podoba bo panowie tynkarze nie byli przekonani do słuszności mojej decyzji ale z facetami o kolorach się nie gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila 04.10.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Jasiu, witam Cię i od razu gratuluję wspaniałego domu i córci. Mam błahe pytanie: czy te małe gałeczki przy wszystkich szafkach i szufladach Twojej kuchni są wygodne w użyciu? Planuję też kuchnię Stat i takie gałki, ale martwię się czy wygodnie będzie otwierać np. zmywarkę przy pomocy takiej małej gałeczki. Dzięki z góry za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 06.10.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 spoznione, ale naprawde szczere gratulacje z narodzin Tosi http://forum.montignac.com.pl/imgshack/_f/f_0029265.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.10.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 .... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.10.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Jasiu bardzo serdecznie gratuluję! Życzę dużo zdrówka dla Ciebie, Tosi i całej Rodzinki! Spóźnione, ale z całego serdca gratulacje jakie tam spóźnione?! ciągle na czasie, ciągle świętujemy narodziny Tośkowej dziękujemy bardzo Zakrzewianko, a zdrówko się bardzo przyda, bo Mati-Przedszkolak już katarek nam przyniósł pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.10.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Jasia zamówiłam tynk lekko szary mam nadzieję że nie zwariuje do przyszłego tygodnia martwię się ciągle czy kolor bedzie ok nie było mnie tu, żeby Ci powiedzieć, że na pewno będzie ok, ale widzę u Ciebie, że i tak się sprawdziło - bardzo mi się podoba! szczerze mówiąc odetchnęłam z wielką ulgą po tym jak tynk pokazał swój kolor po wyschnięciu straszny cykor ze mnie cieszę się że Ci się podoba bo panowie tynkarze nie byli przekonani do słuszności mojej decyzji ale z facetami o kolorach się nie gada dokładnie my kobiety musimy być w tych kwestiach stanowcze i walczyć o swoje a potem okazuje się, że oczywiście miałyśmy rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.10.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Jasiu, witam Cię i od razu gratuluję wspaniałego domu i córci. Mam błahe pytanie: czy te małe gałeczki przy wszystkich szafkach i szufladach Twojej kuchni są wygodne w użyciu? Planuję też kuchnię Stat i takie gałki, ale martwię się czy wygodnie będzie otwierać np. zmywarkę przy pomocy takiej małej gałeczki. Dzięki z góry za odpowiedź. Cześć Leila! dziękuję za gratulacje! gałeczki są bardzo wygodne w użyciu - zdecydowanie polecam na początku chciałam po dwie gałki w szerszych szufladach, ale pan montażysta przekonał mnie, że jedna gałka jest wygodniejsza, bo otwiera się szufladę jedną ręką a nie dwoma i miał rację zmywarkę również otwiera się bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.10.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 spoznione, ale naprawde szczere gratulacje z narodzin Tosi http://forum.montignac.com.pl/imgshack/_f/f_0029265.jpg dziękujemy bardzo i masz rację, nasze Dzieci są dla nas wyjątkową łaską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila 06.10.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Dziękuję za odpowiedź Jasiu. Ostatecznie się już zdecydowałam na te gałki, a tak w ogóle to Twoja kuchnia Stat jest najładniejszą jaką widziałam. Była dla mnie inspiracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 07.10.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 PIĘKNY dom..!!! najbardziej podobaja mi sie białe meble i pozostałe wyposażenie w białym kolorze.. moze mało czytałam , obejrzałam cale 3strony, czytalam ostatnią tylko i mam pytaniepodaj mi prosze na priv. gdzie kupowalas drzwi -interesuja mnie te przesuwane , i co to są za listwy podłogowe?? super to wygląda!! gratuluje nowego potomka...-jak to jest w porzekadle.;' nowy domek, nowy potomek p.s. daj wiadomosc prosze do mnie na priv. i z gory dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 PIĘKNY dom..!!! najbardziej podobaja mi sie białe meble i pozostałe wyposażenie w białym kolorze.. moze mało czytałam , obejrzałam cale 3strony, czytalam ostatnią tylko i mam pytanie podaj mi prosze na priv. gdzie kupowalas drzwi -interesuja mnie te przesuwane , i co to są za listwy podłogowe?? super to wygląda!! gratuluje nowego potomka...-jak to jest w porzekadle.;' nowy domek, nowy potomek p.s. daj wiadomosc prosze do mnie na priv. i z gory dziekuje! drzwi u Jasi to Fiordy z pol-skone przesuwane również są w ofercie (miałam mieć u siebie ale chwilowo zrezygnowalam zostawiłam otwór w murze otynkowany na szerokośc 120 cm a okazało się że max drzwi są do otworu 110 - więc na razie nie bedzie drzwi pomiędzy kuchnia a jadalnią zobaczę czy da się z tym zyć jak nie to bede zmieniać rozmiar otworu ) http://www.pol-skone.pl/index.php/nodes/get/pl/62/ a listwy z tego co pamiętam są od stolarza Sorki Jasia jakieś ostatnio mam ciągoty do wcinania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 10.10.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Dom prezentuje sie pięknie. Salon, kuchnia, lazienka ....marzenie. Podobają mi sie bardzo jasne cokoly i drzwi. Jest to razwiązanie ktore zawsze mi sie podobało, a na ktore sie nie zdecydowalam bo mi odwagi zabraklo. A dzidzia przesłodka kruszynka - GRATULACJE!!! http://www.giveabasket.biz/images/10/10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.10.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dziękuję za odpowiedź Jasiu. Ostatecznie się już zdecydowałam na te gałki, a tak w ogóle to Twoja kuchnia Stat jest najładniejszą jaką widziałam. Była dla mnie inspiracją dzięki Leila! mam nadzieję zobaczyć kiedyś Twoją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.10.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 PIĘKNY dom..!!! najbardziej podobaja mi sie białe meble i pozostałe wyposażenie w białym kolorze.. moze mało czytałam , obejrzałam cale 3strony, czytalam ostatnią tylko i mam pytanie podaj mi prosze na priv. gdzie kupowalas drzwi -interesuja mnie te przesuwane , i co to są za listwy podłogowe?? super to wygląda!! gratuluje nowego potomka...-jak to jest w porzekadle.;' nowy domek, nowy potomek p.s. daj wiadomosc prosze do mnie na priv. i z gory dziekuje! drzwi u Jasi to Fiordy z pol-skone przesuwane również są w ofercie (miałam mieć u siebie ale chwilowo zrezygnowalam zostawiłam otwór w murze otynkowany na szerokośc 120 cm a okazało się że max drzwi są do otworu 110 - więc na razie nie bedzie drzwi pomiędzy kuchnia a jadalnią zobaczę czy da się z tym zyć jak nie to bede zmieniać rozmiar otworu ) http://www.pol-skone.pl/index.php/nodes/get/pl/62/ a listwy z tego co pamiętam są od stolarza Sorki Jasia jakieś ostatnio mam ciągoty do wcinania się dzięki Annnja za wizytę i pochwały powyższa odpowiedź Aniwmuratorze jest oczywiście wyczerpująca dzięki Aniu za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.10.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dom prezentuje sie pięknie. Salon, kuchnia, lazienka ....marzenie. Podobają mi sie bardzo jasne cokoly i drzwi. Jest to razwiązanie ktore zawsze mi sie podobało, a na ktore sie nie zdecydowalam bo mi odwagi zabraklo. A dzidzia przesłodka kruszynka - GRATULACJE!!! http://www.giveabasket.biz/images/10/10.jpg dzięki Coffee! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.10.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Jak tam Jasiu Tosieńka daje pospać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila 14.10.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Jasiu, ja też chciałabym już jak najszybciej zobaczyć swoją kuchnię, ale niestety mieszkanie mamy odebrać dopiero w styczniu. Już nie mogę się doczekać i dlatego praktycznie wszystko już zaplanowałam a nawet co nieco zakupiłam (płytki do łazienki i przedpokoju oraz kuchni leżą już i czekają na swój "coming out")Teraz mieszkamy z mężem z rodzicami więc sama rozumiesz skąd ten pośpiech Pozdrawiam serdecznie i życzę, aby córeczka zdrowo się chowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.10.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Jasia pokaż swoje słodkie aniołki co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 17.10.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Sierpniowe dziewczyny są the best, może tylko czasami mało skromne (ja jestem z 14 sierpnia ) Jasiu, bardzo ,bardzo, gratuluję zdrowej, ślicznej córeczki. Oby dzieciaki się zdrowo chowały, to wtedy reszta już wychodzi sama Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.10.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Jak tam Jasiu Tosieńka daje pospać ? a dziękuję Aniu, Tośka spisuje się na medal, budzi się raz, dwa razy na karmienie i potulnie zasypia w ogóle jest kochana i nie sprawia większych kłopotów, oby tak dalej, co najmniej do osiemnastki gorzej, że Mati już dwa razy przyniósł przeziębienie z przedszkola i Mała znów ma katarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts