Jasia 21.10.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Jasiu, ja też chciałabym już jak najszybciej zobaczyć swoją kuchnię, ale niestety mieszkanie mamy odebrać dopiero w styczniu. Już nie mogę się doczekać i dlatego praktycznie wszystko już zaplanowałam a nawet co nieco zakupiłam (płytki do łazienki i przedpokoju oraz kuchni leżą już i czekają na swój "coming out")Teraz mieszkamy z mężem z rodzicami więc sama rozumiesz skąd ten pośpiech Pozdrawiam serdecznie i życzę, aby córeczka zdrowo się chowała no tak, musisz jeszcze wykazać się cierpliwosią, coż... ma to ten plus, że faktycznie możesz wiele rzeczy na spokojnie przemyśleć no, ale mam nadzieję, że pochwalisz się swoją kuchnią, jak już przyjdzie czas pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.10.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Jasia pokaż swoje słodkie aniołki co? czemu nie, uwielbiam tą słodycz Mati i Tonia : http://i38.tinypic.com/2ue61jt.jpg http://i38.tinypic.com/3590av5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.10.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Sierpniowe dziewczyny są the best, może tylko czasami mało skromne (ja jestem z 14 sierpnia ) Jasiu, bardzo ,bardzo, gratuluję zdrowej, ślicznej córeczki. Oby dzieciaki się zdrowo chowały, to wtedy reszta już wychodzi sama Powodzenia wielkie dzięki Renko, Sierpniowa Dziewczyno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.10.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Jasia pokaż swoje słodkie aniołki co? czemu nie, uwielbiam tą słodycz Mati i Tonia : http://i38.tinypic.com/2ue61jt.jpg http://i38.tinypic.com/3590av5.jpg ale bym się zaraziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.10.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 te przedszkolne wirusy są paskudne trudno uchronić niestety maluszka przed nimi, to praktycznie niewykonalne a ja dzisiaj narobilam paniki że Liwia ma szkarlatynę zadzwoniłam do przedszkola, umowiłam wizytę domową a mała zjadła kisiel na śniadanie bo nic innego nie chciała ............. dodam że był truskawkowy i stąd malinowy kolor języka a szkarlatyna okazała się być wirusowym zapaleniem górnych dróg oddechowych które dotknęło też trochę brzuszka a jak urządziłaś pokoik dla małej ............ może jakieś fotki wrzucisz bo ja ciągle mam dylemat jaki będzie pokój moich maluchów na początek wyląduje wszystko że starego domku a potem będę czarować chyba że wygram w totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.10.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 miko zarażaj się zarażaj no dwa skarbeńki a córeczka to klonik mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 25.10.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Piękny domek! Bardzo podobają mi się białe drzwi, kolor ścian i .... wszystko inne Najbardziej zaskoczyły mnie płytki w łazience, proszę o nazwę i namiar gdzie zostały kupione. Od kilku lat szukam takich w marketach i nic... a tu takie cudo!!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 27.10.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 ale bym się zaraziła Miko, rozumiem, że do pełni szczęścia brakuje Ci dziewczyny w rodzinie? powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 27.10.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 a jak urządziłaś pokoik dla małej ............ może jakieś fotki wrzucisz bo ja ciągle mam dylemat jaki będzie pokój moich maluchów na początek wyląduje wszystko że starego domku a potem będę czarować chyba że wygram w totka łóżeczko Tosi jest u nas w sypialni, niebawem wkleję jakieś zdjęcia na początku wstawiliśmy łóżeczko do pokoju Matika, bo nie chcieliśmy, żeby był zazdrosny, że Mała jest z nami a on sam - po kilku dniach przenieśliśmy łóżeczko do nas (Mati pomagał), bo wolałam mieć je pod kontrolą Mati jest bardzo opiekuńczy względem Toni, głaszcze ją i tuli, ziuzia w wózku, pokazuje grzechotki itp., po prostu kochany Starszy Brat - najważniejsze, żeby mu nie przeszło jeśli chodzi o pokoje na górze to wszystko jest z poprzedniej lokalizacji, jedynie dla Tosi kupiłam komodę na ubranka i na razie tak zostanie, no chyba, że z tym totkiem się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 27.10.2009 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Piękny domek! Bardzo podobają mi się białe drzwi, kolor ścian i .... wszystko inne Najbardziej zaskoczyły mnie płytki w łazience, proszę o nazwę i namiar gdzie zostały kupione. Od kilku lat szukam takich w marketach i nic... a tu takie cudo!!! Pozdrawiam! cześć Magdziak19! dzięki za miłe słowa! płytki to casablanca, kupione w leroy-merlin pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abi28 19.11.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witaj Jasiu wpadłam do Ciebie 1-y raz i mimo iż jestem tylko "podglądaczką" postanowiłam skrobnąć Tobie komentarz bo dom........cuuuudny,taki prawdziwy,z duszą!!A maluchy PRZESŁODKIE.Naprawdę "szacun" (jak to mój 9-latek mówi :)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 25.11.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 dzięki Abi! bardzo mi miło, że nas odwiedziłaś! i miło usłyszeć takie słowa pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 25.11.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 O rany, jak u Was ślicznie! kuchnia jest niesamowita, z resztą wszystkie pomieszczenia. Bardzo ładne kolory ścian i podłogi! Gratuluję dobrego gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 28.11.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Jakie masz cudne rolety w kuchni , ja właśnie zaczęłam realizować swoje wizje w podobnym klimacie. ... Cudne słodziaki z tych Twoich dzieci Oj jak widzę takie berbecie jak Tosia i Kruszonka Kruszona to mam grzeszne myśli ... chcicałoby się znowu mieć takie pachnące cudo w domu... Dobrze, że tu mój mąż nie zagląda bo od razu by mnie "zbałamucił". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 04.12.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Jasiu, masz piękny dom, pełen klasycznej elegancji:) Podłogi, drzwi, listwy, kuchnia - cudo! Z wielką przyjemnością będę tu zaglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 04.12.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Jasia -dawno nie zaglądałam. Wszystko jak zwykle u was klimatyczne i w dobrym guście. Ale przede wszystkim GRATULUJĘ PIĘKNEJ CÓRKI Uroda po mamusi jak mniemam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
synovia 11.12.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 A ja mam ogromną prośbę. Czy możesz mi napisać co to za brązowe kafelki na podłodze w łazience? Wyczytałam że "Lena Cafe" - jaka to firma? pamietasz może cenę? Z góry dzieki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.12.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 O rany, jak u Was ślicznie! kuchnia jest niesamowita, z resztą wszystkie pomieszczenia. Bardzo ładne kolory ścian i podłogi! Gratuluję dobrego gustu ależ dziękujemy bardzo! z kolorów jesteśmy faktycznie bardzo zadowoleni, właściwie wszystkie się sprawdziły, włącznie z żółtkiem pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że wkrótce uda mi się i Was odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.12.2009 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Jakie masz cudne rolety w kuchni , ja właśnie zaczęłam realizować swoje wizje w podobnym klimacie. ... Cudne słodziaki z tych Twoich dzieci Oj jak widzę takie berbecie jak Tosia i Kruszonka Kruszona to mam grzeszne myśli ... chcicałoby się znowu mieć takie pachnące cudo w domu... Dobrze, że tu mój mąż nie zagląda bo od razu by mnie "zbałamucił". dzięki Iwuś, rolety na żywo wyglądają jeszcze lepiej, jesteśmy z nich mega-zadowoleni a co Ty się tak bronisz przed tym pachnącym cudem we własnym domu?! tym bardziej, że, jak piszesz, do tanga jest dwoje polecam, szczerze polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.12.2009 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Jasiu, masz piękny dom, pełen klasycznej elegancji:) Podłogi, drzwi, listwy, kuchnia - cudo! Z wielką przyjemnością będę tu zaglądać! cieszę się, że Ci się u nas podoba Anjuzzielonego! pozdrawiam i zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts