Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Tygodnik Jednak Budowy - Cybulkowy D O M

Recommended Posts

Jasiu, ja też chciałabym już jak najszybciej zobaczyć swoją kuchnię, ale niestety mieszkanie mamy odebrać dopiero w styczniu. Już nie mogę się doczekać i dlatego praktycznie wszystko już zaplanowałam a nawet co nieco zakupiłam (płytki do łazienki i przedpokoju oraz kuchni leżą już i czekają na swój "coming out")Teraz mieszkamy z mężem z rodzicami więc sama rozumiesz skąd ten pośpiech :wink: Pozdrawiam serdecznie i życzę, aby córeczka zdrowo się chowała :D

no tak, musisz jeszcze wykazać się cierpliwosią, coż... ma to ten plus, że faktycznie możesz wiele rzeczy na spokojnie przemyśleć :)

no, ale mam nadzieję, że pochwalisz się swoją kuchnią, jak już przyjdzie czas :)

pozdrowionka! 8)

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

te przedszkolne wirusy są paskudne :evil:

trudno uchronić niestety maluszka przed nimi, to praktycznie niewykonalne :roll:

a ja dzisiaj narobilam paniki że Liwia ma szkarlatynę :oops: zadzwoniłam do przedszkola, umowiłam wizytę domową :roll: a mała zjadła kisiel na śniadanie bo nic innego nie chciała ............. dodam że był truskawkowy :wink:

i stąd malinowy kolor języka a szkarlatyna okazała się być wirusowym zapaleniem górnych dróg oddechowych które dotknęło też trochę brzuszka :-?

a jak urządziłaś pokoik dla małej ............ może jakieś fotki wrzucisz bo ja ciągle mam dylemat jaki będzie pokój moich maluchów na początek wyląduje wszystko że starego domku a potem będę czarować chyba że wygram w totka :wink:

a jak urządziłaś pokoik dla małej ............ może jakieś fotki wrzucisz bo ja ciągle mam dylemat jaki będzie pokój moich maluchów na początek wyląduje wszystko że starego domku a potem będę czarować chyba że wygram w totka :wink:

łóżeczko Tosi jest u nas w sypialni, niebawem wkleję jakieś zdjęcia :)

na początku wstawiliśmy łóżeczko do pokoju Matika, bo nie chcieliśmy, żeby był zazdrosny, że Mała jest z nami a on sam - po kilku dniach przenieśliśmy łóżeczko do nas (Mati pomagał), bo wolałam mieć je pod kontrolą :)

Mati jest bardzo opiekuńczy względem Toni, głaszcze ją i tuli, ziuzia w wózku, pokazuje grzechotki itp., po prostu kochany Starszy Brat :wink: - najważniejsze, żeby mu nie przeszło :lol:

jeśli chodzi o pokoje na górze to wszystko jest z poprzedniej lokalizacji, jedynie dla Tosi kupiłam komodę na ubranka :)

i na razie tak zostanie, no chyba, że z tym totkiem się uda :wink:

Piękny domek!

Bardzo podobają mi się białe drzwi, kolor ścian i .... wszystko inne :lol:

Najbardziej zaskoczyły mnie płytki w łazience, proszę o nazwę i namiar gdzie zostały kupione. Od kilku lat szukam takich w marketach i nic... a tu takie cudo!!! :o

Pozdrawiam!

cześć Magdziak19! :D

dzięki za miłe słowa! :D

płytki to casablanca, kupione w leroy-merlin :)

pozdrawiam! 8)

• 4 weeks później...
Witaj Jasiu wpadłam do Ciebie 1-y raz i mimo iż jestem tylko "podglądaczką" postanowiłam skrobnąć Tobie komentarz bo dom........cuuuudny,taki prawdziwy,z duszą!!A maluchy PRZESŁODKIE.Naprawdę "szacun" (jak to mój 9-latek mówi :)Pozdrawiam

Jakie masz cudne rolety w kuchni :o :o :o , ja właśnie zaczęłam realizować swoje wizje w podobnym klimacie. ... Cudne słodziaki z tych Twoich dzieci :o 8) 8) 8) Oj jak widzę takie berbecie jak Tosia i Kruszonka Kruszona to mam grzeszne myśli :oops: :oops: :oops: ... chcicałoby się znowu mieć takie pachnące cudo w domu... :D Dobrze, że tu mój mąż nie zagląda bo od razu by mnie "zbałamucił". :oops:

O rany, jak u Was ślicznie! kuchnia jest niesamowita, z resztą wszystkie pomieszczenia. Bardzo ładne kolory ścian i podłogi!

Gratuluję dobrego gustu :D

ależ dziękujemy bardzo! :D

z kolorów jesteśmy faktycznie bardzo zadowoleni, właściwie wszystkie się sprawdziły, włącznie z żółtkiem :wink:

pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że wkrótce uda mi się i Was odwiedzić :p

Jakie masz cudne rolety w kuchni :o :o :o , ja właśnie zaczęłam realizować swoje wizje w podobnym klimacie. ... Cudne słodziaki z tych Twoich dzieci :o 8) 8) 8) Oj jak widzę takie berbecie jak Tosia i Kruszonka Kruszona to mam grzeszne myśli :oops: :oops: :oops: ... chcicałoby się znowu mieć takie pachnące cudo w domu... :D Dobrze, że tu mój mąż nie zagląda bo od razu by mnie "zbałamucił". :oops:

dzięki Iwuś, rolety na żywo wyglądają jeszcze lepiej, jesteśmy z nich mega-zadowoleni :D

a co Ty się tak bronisz przed tym pachnącym cudem we własnym domu?! tym bardziej, że, jak piszesz, do tanga jest dwoje :wink:

polecam, szczerze polecam! :lol: