zuber 27.12.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Jasiu-wszystkiego naj...dla Całej Rodziny-spóźnione życzenia świąteczne i najlepsze noworoczne.http://images44.fotosik.pl/241/002001e79389dd42m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 31.12.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://i287.photobucket.com/albums/ll149/glittergn/newyear/newyear027.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 01.01.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 http://i675.photobucket.com/albums/vv111/iwonaz4/th_nadzieja1.jpg ...chciałabym mieć więcej siły, więcej wiary, więcej miłości i więcej nadzieji, że świat można zmienić na lepsze, dobrem uleczyć zło, miłością ratować beznadzieję, rozpaczliwym pragnieniem odnaleźć małe istnienie by odpędzić samotność i strach, stać się niezłomnym wojownikiem by odnależć to co zagubione... Z całego serca życzę tego Nam wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 05.01.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Przepiękny dom, przepiękne wnętrza, cudowna kuchnia, a fotele od cioci...brak mi słów. Pozdrowienia dl Cybulkowej czwóreczki z Poznania od Cybulkowej trójeczki z Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splinka 08.01.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Dopiero dziś trafiłam do Ciebie i dobrze, że właśnie teraz bo zaczynamy urządzanie naszego domku i upewniłam sie co do swoich wyborów. Bałam się białych listew przypodłogowych i drzwi ale po tym co zobaczyłam u Cibie będą na pewno. Powiedz mi prosze do jakiej wysokości masz ułożone płytki w łazience? Ogromnie gratuluje dobrego smaku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 08.01.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Piekny domek i śleczne wnętrza, ale najładniejsze są lampki przy lustrze w łazience, gratuluję gustu i pozdrawiam Magda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 08.01.2010 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 jeszcze raz wszystkim dziękuję za piękne życzenia świąteczne i noworoczne! oby nam się szczęściło w DwaTysiąceDziesiątym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 08.01.2010 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Przepiękny dom, przepiękne wnętrza, cudowna kuchnia, a fotele od cioci...brak mi słów. Pozdrowienia dl Cybulkowej czwóreczki z Poznania od Cybulkowej trójeczki z Łodzi dzięki za miłe odwiedziny no proszę, wielka Cybulkowa Rodzina odnalazła się na FM niedługo odbędę rewizytę, obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 08.01.2010 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Dopiero dziś trafiłam do Ciebie i dobrze, że właśnie teraz bo zaczynamy urządzanie naszego domku i upewniłam sie co do swoich wyborów. Bałam się białych listew przypodłogowych i drzwi ale po tym co zobaczyłam u Cibie będą na pewno. Powiedz mi prosze do jakiej wysokości masz ułożone płytki w łazience? Ogromnie gratuluje dobrego smaku. pozdrawiam heloł i dziękuję ale pozwolisz, że coś zauważę - o ile z białymi drzwiami nie ma problemów przy czyszczeniu o tyle z listwami nie jest już tak wesoło - niestety dość szybko się kurzą i czyszczenie ich jest dosyć męczące - ale nie zmienia to faktu, że prezentują się świetnie (zwłaszcza na zdjęciach ) płytki w łazience są ułożone do wysokości 120 cm pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 08.01.2010 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Piekny domek i śleczne wnętrza, ale najładniejsze są lampki przy lustrze w łazience, gratuluję gustu i pozdrawiam Magda. dzięki Madziu 1976 też uważam, że te lampki są bardzo wdzięczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 08.01.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Jasia, u Ciebie jak zawsze takie piękne klimaty.... a obraz śliczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.01.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] mam 23 lata, od polowy br roku zaczne splacac moj kredyt mieszkankaniowy... jak tak przegladam niektore domki na forum, a robie to stosunkowo rzadko to zastanawiam sie skad ludzie biora tyle pieniedzy i czy mnie rowniez sie uda kiedys postawic wlasny, rownie sliczny domek... pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/uzytkownik107471.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.01.2010 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Jasia, u Ciebie jak zawsze takie piękne klimaty.... a obraz śliczny! dzięki Aga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 10.01.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] domek super, a szczególnie podobają mi się drzwi i kuchnia bardzo podobna planuję mieć u siebie , o ile mi się nic nie zmieni ehhh kiedy to będzie .... http://forum.muratordom.pl/uzytkownik107521.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.01.2010 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 mam 23 lata, od polowy br roku zaczne splacac moj kredyt mieszkankaniowy... jak tak przegladam niektore domki na forum, a robie to stosunkowo rzadko to zastanawiam sie skad ludzie biora tyle pieniedzy i czy mnie rowniez sie uda kiedys postawic wlasny, rownie sliczny domek... pozdrawiam oj Massiwo, źle trafiłeś i szkoda, że tylko przeglądasz a nie czytasz - wtedy, przynajmniej w moim Tygodniku, znalazłbyś chociażby odpowiedź na swoje pierwsze pytanie ale ułatwię Ci to: 1 - kredyt 2 - oszczędne wydawanie kredytowych pieniędzy 3 - brak fanaberii w urządzaniu domu 4 - meble w "spadku" i z "poprzedniej lokalizacji" 5 - urządzanie małymi krokami widocznie nie zauważyłeś, że nasz DOM jest jeszcze nie urządzony - właściwie jedynym pomieszczeniem wykończonym jest łazienka oczywiście mierzi mnie to czasem, jednak nie spędzam czasu na zastanawianiu się skąd inni mają pieniądze na urządzenie swoich domów a swoją drogą, będąc w Twoim wieku nie mogłam nawet marzyć o własnym mieszkaniu, więc chyba zacznę Ci zazdrościć pozdrawiam i proszę, byś uważniej redagował swoje posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.01.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 domek super, a szczególnie podobają mi się drzwi i kuchnia bardzo podobna planuję mieć u siebie , o ile mi się nic nie zmieni ehhh kiedy to będzie .... dzięki Nea i nie martw się, kiedyś to nastąpi... o ile nic Ci się nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.01.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Jasiu, piekny obraz, juz wiadomo po kim odziedziczylas gust - po artystce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 18.01.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Witaj Jasiu moja Droga, przybiegłam Cię powiadomić, że 5 stycznia się rozpakowałam Dziecię nasze ma się dobrze. Fotkę wrzuciłam na swoją stronę Buziaki dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.01.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Jasiu, piekny obraz, juz wiadomo po kim odziedziczylas gust - po artystce! dzięki Dorbie! cieszę się, że Artystka wróciła do swojej pasji, bo czekaliśmy na to długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.01.2010 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Witaj Jasiu moja Droga, przybiegłam Cię powiadomić, że 5 stycznia się rozpakowałam Dziecię nasze ma się dobrze. Fotkę wrzuciłam na swoją stronę Buziaki dla Was no wieeeem! widziałam u Ciebie! baaardzo się cieszę i jeszcze raz wielkie gratulacje od Cybulek i uściski dla cudnego Miłoszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts