Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Tygodnik Jednak Budowy - Cybulkowy D O M

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://i675.photobucket.com/albums/vv111/iwonaz4/th_nadzieja1.jpg

...chciałabym mieć więcej siły, więcej wiary, więcej miłości i więcej nadzieji, że świat można zmienić na lepsze, dobrem uleczyć zło, miłością ratować beznadzieję, rozpaczliwym pragnieniem odnaleźć małe istnienie by odpędzić samotność i strach, stać się niezłomnym wojownikiem by odnależć to co zagubione...

Z całego serca życzę tego Nam wszystkim...

Dopiero dziś trafiłam do Ciebie i dobrze, że właśnie teraz bo zaczynamy urządzanie naszego domku i upewniłam sie co do swoich wyborów. Bałam się białych listew przypodłogowych i drzwi ale po tym co zobaczyłam u Cibie będą na pewno. Powiedz mi prosze do jakiej wysokości masz ułożone płytki w łazience?

Ogromnie gratuluje dobrego smaku. pozdrawiam :)

Przepiękny dom, przepiękne wnętrza, cudowna kuchnia, a fotele od cioci...brak mi słów.

Pozdrowienia dl Cybulkowej czwóreczki z Poznania od Cybulkowej trójeczki z Łodzi :)

dzięki za miłe odwiedziny :wink:

no proszę, wielka Cybulkowa Rodzina odnalazła się na FM :wink:

niedługo odbędę rewizytę, obiecuję 8)

Dopiero dziś trafiłam do Ciebie i dobrze, że właśnie teraz bo zaczynamy urządzanie naszego domku i upewniłam sie co do swoich wyborów. Bałam się białych listew przypodłogowych i drzwi ale po tym co zobaczyłam u Cibie będą na pewno. Powiedz mi prosze do jakiej wysokości masz ułożone płytki w łazience?

Ogromnie gratuluje dobrego smaku. pozdrawiam :)

heloł i dziękuję :D

ale pozwolisz, że coś zauważę - o ile z białymi drzwiami nie ma problemów przy czyszczeniu o tyle z listwami nie jest już tak wesoło - niestety dość szybko się kurzą i czyszczenie ich jest dosyć męczące :roll: - ale nie zmienia to faktu, że prezentują się świetnie (zwłaszcza na zdjęciach :lol:)

płytki w łazience są ułożone do wysokości 120 cm :)

pozdrawiam! 8)

[wpis przeniesiony z dziennika budowy]

mam 23 lata, od polowy br roku zaczne splacac moj kredyt mieszkankaniowy... jak tak przegladam niektore domki na forum, a robie to stosunkowo rzadko to zastanawiam sie skad ludzie biora tyle pieniedzy i czy mnie rowniez sie uda kiedys postawic wlasny, rownie sliczny domek...

pozdrawiam

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik107471.htm

mam 23 lata, od polowy br roku zaczne splacac moj kredyt mieszkankaniowy... jak tak przegladam niektore domki na forum, a robie to stosunkowo rzadko to zastanawiam sie skad ludzie biora tyle pieniedzy i czy mnie rowniez sie uda kiedys postawic wlasny, rownie sliczny domek...

pozdrawiam

oj Massiwo, źle trafiłeś :lol:

i szkoda, że tylko przeglądasz a nie czytasz - wtedy, przynajmniej w moim Tygodniku, znalazłbyś chociażby odpowiedź na swoje pierwsze pytanie :)

ale ułatwię Ci to:

1 - kredyt

2 - oszczędne wydawanie kredytowych pieniędzy

3 - brak fanaberii w urządzaniu domu

4 - meble w "spadku" i z "poprzedniej lokalizacji"

5 - urządzanie małymi krokami

widocznie nie zauważyłeś, że nasz DOM jest jeszcze nie urządzony - właściwie jedynym pomieszczeniem wykończonym jest łazienka :)

oczywiście mierzi mnie to czasem, jednak nie spędzam czasu na zastanawianiu się skąd inni mają pieniądze na urządzenie swoich domów :-?

a swoją drogą, będąc w Twoim wieku nie mogłam nawet marzyć o własnym mieszkaniu, więc chyba zacznę Ci zazdrościć :wink:

pozdrawiam i proszę, byś uważniej redagował swoje posty :)

Witaj Jasiu moja Droga,

przybiegłam Cię powiadomić, że 5 stycznia się rozpakowałam :) Dziecię nasze ma się dobrze. Fotkę wrzuciłam na swoją stronę :)

Buziaki dla Was

no wieeeem! widziałam u Ciebie! :D

baaardzo się cieszę i jeszcze raz wielkie gratulacje od Cybulek i uściski dla cudnego Miłoszka! 8)