Saskja 04.02.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Dzieńdoberek. Ja tu pierwszy raz, choć naprawdę nie rozumiem dlaczego Pięknie się robi u Was Jasiu. Zdradź mi proszę, jakie to lampki w tej łazience - jaka nazwa i adres sklepu Straśśśnie mi się podoba ciemna ściana w kuchni, niestety nie mam czasu, by poszperać w dzienniku i odszukać info, czy to kanadyjska jodła na przykład, czy też dla odmiany oliwkowe pole, czy jeszcze coś innego. A czasu nie mam, bo mam Jacusia (facet dorosły, bo 9 miesięcy) - pewnie to rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 04.02.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 haj! wracam do mojego ulubionego dziennika (tygodnika). pozdrawiam, gratuluję, podziwiam i zazdroszczę wszystko mi się bardzo podoba, chociaż niektóre rzeczy inaczej bym zrobił. ale, co tam - ważne, że jest do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 bry czy zastałam Jasię nie dostawałam powiadomień piękne łyżwy no i Masz zdolną mamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.02.2010 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dzieńdoberek. Ja tu pierwszy raz, choć naprawdę nie rozumiem dlaczego Pięknie się robi u Was Jasiu. Zdradź mi proszę, jakie to lampki w tej łazience - jaka nazwa i adres sklepu Straśśśnie mi się podoba ciemna ściana w kuchni, niestety nie mam czasu, by poszperać w dzienniku i odszukać info, czy to kanadyjska jodła na przykład, czy też dla odmiany oliwkowe pole, czy jeszcze coś innego. A czasu nie mam, bo mam Jacusia (facet dorosły, bo 9 miesięcy) - pewnie to rozumiesz no hej! miło mi, że Ci się u nas podoba lampki to lousianna a kupiłam je tu: http://www.swiatlamp.pl/product_info.php/info/p6976_100187_LOUISIANNA-KINKIET-BIA-A.html a farba w kuchni to oliwkowy szyk duluxa pozdrawiam Jacusia i powodzenia Wam tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.02.2010 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 haj! wracam do mojego ulubionego dziennika (tygodnika). pozdrawiam, gratuluję, podziwiam i zazdroszczę wszystko mi się bardzo podoba, chociaż niektóre rzeczy inaczej bym zrobił. ale, co tam - ważne, że jest do przodu! miłe są takie powroty Katarek, dzięki! ciekawam co inaczej byś zrobił, ale nie będę Cię męczyć a avatarek to Ci się pewnie radykalnie przez ten czas zmienił, co? pozdrawiam Cię bardzo i pędzę zobaczyć, co uskuteczniłeś w swoim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.02.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 bry czy zastałam Jasię nie dostawałam powiadomień piękne łyżwy no i Masz zdolną mamę a witam, witam i dziękuję, dziękuję ale Miko, wiesz jak te powiadomienia działają, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 10.02.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 haj! wracam do mojego ulubionego dziennika (tygodnika). pozdrawiam, gratuluję, podziwiam i zazdroszczę wszystko mi się bardzo podoba, chociaż niektóre rzeczy inaczej bym zrobił. ale, co tam - ważne, że jest do przodu! miłe są takie powroty Katarek, dzięki! ciekawam co inaczej byś zrobił, ale nie będę Cię męczyć a avatarek to Ci się pewnie radykalnie przez ten czas zmienił, co? pozdrawiam Cię bardzo i pędzę zobaczyć, co uskuteczniłeś w swoim dzienniku heja! avatarek się zmienił, ale nie mam sił i czasu aby go poprawić. inaczej to bym chyba zrobił większość tego co dotychczas zrobiłem, ale już za późno... a w dzienniku niewiele uskuteczniłem, bo obiecałem wkleić zdjęcia, tyle że po przeprowadzce to mi gdzieś stary komputer się w kupie gratów zawieruszył i ciężko dotrzeć do historycznych materiałów. ale będę walczył.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 28.02.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witam! Piękny dom, piekne pomysły - koza, dzwonek, kanapy i moje wymarzone meble łazienkowe z Ikei. Bardzo mi się podoba, będę podglądać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.03.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 heja! avatarek się zmienił, ale nie mam sił i czasu aby go poprawić. widzę Katarek, że jednak się udało? piękny avatarek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.03.2010 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witam! Piękny dom, piekne pomysły - koza, dzwonek, kanapy i moje wymarzone meble łazienkowe z Ikei. Bardzo mi się podoba, będę podglądać pozdrawiam dzięki Anulkawj! pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 czesc przelotnie przyszła powiedzieć co na ten rok zaplanowałaś Jasiu do roboty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 07.03.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Jasiu Proszę powiedz mi czy pamiętasz nazwę i kolor farby, którą masz w kuchni? Doszliśmy do wniosku, że wiatrołap w takim kolorze (szaro-grafitowym) będzie wyglądał fajnie ale boję się kupować farbę "na oko" Twoja szarość w kuchni bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 08.03.2010 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 czesc przelotnie przyszła powiedzieć co na ten rok zaplanowałaś Jasiu do roboty ? cześć Aniu, cześć! miło, że wpadłaś na ten rok na pewno planujemy zrobić na górze łazienkę i być może podłogi to podstawowe plany, być może uda się coś więcej, ale to się okaże z czasem - no i oczywiście jakieś prace ogrodowe, ale to już zależy od Sebastiana a Wy jakie macie plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 08.03.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Jasiu Proszę powiedz mi czy pamiętasz nazwę i kolor farby, którą masz w kuchni? Doszliśmy do wniosku, że wiatrołap w takim kolorze (szaro-grafitowym) będzie wyglądał fajnie ale boję się kupować farbę "na oko" Twoja szarość w kuchni bardzo mi się podoba hej Glowac! farba w kuchni to oliwkowy szyk duluxa, ale jak sama nazwa wskazuje to ciemna oliwka a nie szaro-grafitowy - zresztą sama zobaczysz na próbniku, jeśli będziesz wybierać pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.03.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Przesyłam gwoździki.... Gospodyni .....oraz wszystkim Paniom z tego wątku http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/0503.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.03.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 czesc przelotnie przyszła powiedzieć co na ten rok zaplanowałaś Jasiu do roboty ? cześć Aniu, cześć! miło, że wpadłaś na ten rok na pewno planujemy zrobić na górze łazienkę i być może podłogi to podstawowe plany, być może uda się coś więcej, ale to się okaże z czasem - no i oczywiście jakieś prace ogrodowe, ale to już zależy od Sebastiana a Wy jakie macie plany? ogród ogród i jeszcze raz ogród chociaż wyrównanie terenu i wszędzie trawa bo drugiej wiosny na księżycu nie chcę witać strasznie mibrakuje zieleni a wszechobecne bloto za oknem pogłębia moje zimowe zdołowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 oooooooo zgadzam się.... u nas niby jest kilka iglaków ale widok zza drogi też nie jest zachęcający... mam nadzieje, ze kilka dużych drzew się uda w tym roku zasadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.03.2010 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Przesyłam gwoździki.... Gospodyni .....oraz wszystkim Paniom z tego wątku http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/0503.jpg ale miło Gwoździku! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.03.2010 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 ogród ogród i jeszcze raz ogród chociaż wyrównanie terenu i wszędzie trawa bo drugiej wiosny na księżycu nie chcę witać strasznie mibrakuje zieleni a wszechobecne bloto za oknem pogłębia moje zimowe zdołowanie no właśnie, mam to samo już chwilami myślałam, że lepszy ten śnieg niż błoto - ale teraz już wiosenka przyszła i tylko to się liczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.03.2010 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 oooooooo zgadzam się.... u nas niby jest kilka iglaków ale widok zza drogi też nie jest zachęcający... mam nadzieje, ze kilka dużych drzew się uda w tym roku zasadzić Nitubaga, bardzo podoba mi się Twój opis pod nickiem gratuluję! zwłaszcza wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts