nitubaga 23.03.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 oooooooo zgadzam się.... u nas niby jest kilka iglaków ale widok zza drogi też nie jest zachęcający... mam nadzieje, ze kilka dużych drzew się uda w tym roku zasadzić Nitubaga, bardzo podoba mi się Twój opis pod nickiem gratuluję! zwłaszcza wytrwałości dziękuje wytrwałości owszem dużo potrzeba a to jeszcze nie koniec... bo część napraw wciąż przed nami a jak się Wam żyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 31.03.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://i218.photobucket.com/albums/cc110/broadwaygirl23/Happy-Easter.jpg Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,pełnych wiary, nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronie rodzinyi wśród przyjaciółoraz wesołego "Alleluja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.04.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 dziękuję bardzo Cofee82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.04.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 26.04.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 ja Cię też, Dorbie! nareszcie wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnZ 01.05.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Jasiu, trafiłam na Twój wątek poszukując zdjęć białych kuchni:) Czy możesz mi podpowiedzieć co to za wąska szafeczka z szufladkami i półeczkami po prawej od Twojego piekarnika? Nie znalazłam takiej w ikea - są tylko z 5 półkami z serii Perfekt. Czy te szufladki można dokupić osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.05.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 hej AnZ niestety, tej półeczki nie znajdziesz już w ikea - ja sama zdobyłam ją w ostatniej chwili i to tylko dzięki uprzejmości Dorbie, która kupiła mi ją w ikea Szczecin i przesłała pocztą, bo w Poznaniu już ich nie sprzedawali - przykro mi i rozumiem Cię, bo sama byłam nią zauroczona pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.05.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Jasia, w Gdańsku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.05.2010 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 no popatrz, a ja myślałam, że w Szczecinie?! tak czy siak, chyba nigdzie już ich nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 20.05.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Dzień dobry Jasiu! Masz przepiękny ciepły dom! Niezwykle przytulny... Już jakiś czas temu powrzucałam do mojego folderu z inspiracjami zdjęcia wnętrz Twojego domu. Zakochałam się w Twojej sofie. Jeśli to Livingroom to chyba nie ma jej już w ofercie Czy pamiętasz może co to za model? Przyszłam tu również zapytać się o drzwi Fiordy. Przymierzam się do ich kupna. Podglądałam Twoje drzwi łazienkowe, ale nie widzę w nich ani podcięcia ani tulei wentylacyjnych. Nie wiesz może czy dla tego modelu jest możliwe zrobienie podcięcia. Pozdrawiam właścicielkę uroczego domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpjl 28.05.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Piękny masz domek, cudnie urządzony. Mam pytanie odnośnie wysokości szafek stojących w kuchni- czy możesz mi napisac jaka jest ich wysokośc łącznie z blatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 31.05.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Dzień dobry Jasiu! Masz przepiękny ciepły dom! Niezwykle przytulny... Już jakiś czas temu powrzucałam do mojego folderu z inspiracjami zdjęcia wnętrz Twojego domu. Zakochałam się w Twojej sofie. Jeśli to Livingroom to chyba nie ma jej już w ofercie Czy pamiętasz może co to za model? Przyszłam tu również zapytać się o drzwi Fiordy. Przymierzam się do ich kupna. Podglądałam Twoje drzwi łazienkowe, ale nie widzę w nich ani podcięcia ani tulei wentylacyjnych. Nie wiesz może czy dla tego modelu jest możliwe zrobienie podcięcia. Pozdrawiam właścicielkę uroczego domu! no cześć! cieszę się, że Ci się u nas podoba sofa to faktycznie Livingroom, nazywała się diabolo czy jakoś tak - na stronie faktycznie trudno ją znaleźć, ale czy byłaś w salonie? a w drzwiach można zrobić zarówno podcięcia jak i tuleje, my po prostu to przeoczyliśmy składając zamówienie pozdrowionka dla Was i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 31.05.2010 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Piękny masz domek, cudnie urządzony. Mam pytanie odnośnie wysokości szafek stojących w kuchni- czy możesz mi napisac jaka jest ich wysokośc łącznie z blatem? no hej szafki stojące w kuchni, łącznie z blatem mają wysokość 89,5 cm pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 31.05.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 no cześć! cieszę się, że Ci się u nas podoba sofa to faktycznie Livingroom, nazywała się diabolo czy jakoś tak - na stronie faktycznie trudno ją znaleźć, ale czy byłaś w salonie? a w drzwiach można zrobić zarówno podcięcia jak i tuleje, my po prostu to przeoczyliśmy składając zamówienie pozdrowionka dla Was i powodzenia! Witaj Jasiu, bardzo dziękuję Ci za odpowiedź. W salonie Livingroom nie byłam. Najbliższy mnie jest w Katowicach (jakieś 40km), ale przy okazji przetrząsania Ikei mogę się wybrać. Niemniej jednak troszkę odstraszyły mnie ceny, które gdzieś udało mi się wyszperać. Więc chyba jednak stanie na starym dobrym EKTROPie z Ikei. A co do drzwi, to prawdę powiedziawszy mnie uspokoiłaś... Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale najczęściej jak coś sobie wykombinuję to spotykam się z odpowiedzią: NIE DA SIĘ!!! Mam nadzieję, że z drzwiami się będzie dało Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.06.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale najczęściej jak coś sobie wykombinuję to spotykam się z odpowiedzią: NIE DA SIĘ!!! ja też miałam kilka pomysłów, które wydawały się trudne do przejścia a jednak się dało - po prostu niektórzy wykonawcy idą na łatwiznę i wolą wciskać Ci, że tak się nie da niż się wysilić - warto więc pytać w kilku miejscach o realizację pomysłu i nie zrażać się! powodzenia więc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 04.07.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Co słychać w jednym z moich ulubionych forumowych wątków? Widzę, że gospodyni zajęta "dzieciami" i nie zagląda już.... ale jakby co, to ja będę wpadać Tymczasem pozdrawiam z letniego Jankowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.07.2010 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 hej Renka! cieszę się, że mnie odwiedziłaś! faktycznie ostatnio za często tu nie pisuję - dzieci absorbują, ale przede wszystkim za wiele się u nas nie zmienia; większe zmiany mają miejsce w ogrodzie, ale to dopiero początki jego urządzania, może niedługo wstawię kilka zdjęć pozdrawiam Cię serdecznie i życzę Ci udanego lata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.07.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Jasiu, wklejaj zdjecia, jestesmy ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.07.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Jasiu! O mamusiu, lata świetlne! Co u Was? Jak domek, jak ogród? Zapodaj jakieś fotki, bardzo bardzo prosimy !!!! Ps. Dzięki Jasi mam białe płyteczki w dolnej łazience! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 06.08.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Jasiu, Twój domek jest uroczy, ma swój klimat, bardzo mi się podoba;-)Pozdrawiam,Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts