Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Tygodnik Jednak Budowy - Cybulkowy D O M

Recommended Posts

oooooooo zgadzam się.... u nas niby jest kilka iglaków ale widok zza drogi też nie jest zachęcający... mam nadzieje, ze kilka dużych drzew się uda w tym roku zasadzić :)

Nitubaga, bardzo podoba mi się Twój opis pod nickiem :lol:

gratuluję! zwłaszcza wytrwałości :D

dziękuje :oops: :oops:

wytrwałości owszem dużo potrzeba a to jeszcze nie koniec... bo część napraw wciąż przed nami :roll:

a jak się Wam żyje?

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Jasiu, trafiłam na Twój wątek poszukując zdjęć białych kuchni:) Czy możesz mi podpowiedzieć co to za wąska szafeczka z szufladkami i półeczkami po prawej od Twojego piekarnika? Nie znalazłam takiej w ikea - są tylko z 5 półkami z serii Perfekt. Czy te szufladki można dokupić osobno?

• 2 weeks później...

hej AnZ :-)

niestety, tej półeczki nie znajdziesz już w ikea - ja sama zdobyłam ją w ostatniej chwili i to tylko dzięki uprzejmości Dorbie, która kupiła mi ją w ikea Szczecin i przesłała pocztą, bo w Poznaniu już ich nie sprzedawali - przykro mi i rozumiem Cię, bo sama byłam nią zauroczona :-)

pozdrowionka! :-)

Dzień dobry Jasiu!

Masz przepiękny ciepły dom! Niezwykle przytulny... Już jakiś czas temu powrzucałam do mojego folderu z inspiracjami zdjęcia wnętrz Twojego domu. Zakochałam się w Twojej sofie. Jeśli to Livingroom to chyba nie ma jej już w ofercie :( Czy pamiętasz może co to za model?

Przyszłam tu również zapytać się o drzwi Fiordy. Przymierzam się do ich kupna. Podglądałam Twoje drzwi łazienkowe, ale nie widzę w nich ani podcięcia ani tulei wentylacyjnych. Nie wiesz może czy dla tego modelu jest możliwe zrobienie podcięcia.

Pozdrawiam właścicielkę uroczego domu!

• 2 weeks później...
Dzień dobry Jasiu!

Masz przepiękny ciepły dom! Niezwykle przytulny... Już jakiś czas temu powrzucałam do mojego folderu z inspiracjami zdjęcia wnętrz Twojego domu. Zakochałam się w Twojej sofie. Jeśli to Livingroom to chyba nie ma jej już w ofercie :( Czy pamiętasz może co to za model?

Przyszłam tu również zapytać się o drzwi Fiordy. Przymierzam się do ich kupna. Podglądałam Twoje drzwi łazienkowe, ale nie widzę w nich ani podcięcia ani tulei wentylacyjnych. Nie wiesz może czy dla tego modelu jest możliwe zrobienie podcięcia.

Pozdrawiam właścicielkę uroczego domu!

no cześć! :-D

cieszę się, że Ci się u nas podoba :-)

sofa to faktycznie Livingroom, nazywała się diabolo czy jakoś tak - na stronie faktycznie trudno ją znaleźć, ale czy byłaś w salonie?

a w drzwiach można zrobić zarówno podcięcia jak i tuleje, my po prostu to przeoczyliśmy składając zamówienie

pozdrowionka dla Was i powodzenia! :-)

no cześć! :-D

cieszę się, że Ci się u nas podoba :-)

sofa to faktycznie Livingroom, nazywała się diabolo czy jakoś tak - na stronie faktycznie trudno ją znaleźć, ale czy byłaś w salonie?

a w drzwiach można zrobić zarówno podcięcia jak i tuleje, my po prostu to przeoczyliśmy składając zamówienie

pozdrowionka dla Was i powodzenia! :-)

Witaj Jasiu,

bardzo dziękuję Ci za odpowiedź. W salonie Livingroom nie byłam. Najbliższy mnie jest w Katowicach (jakieś 40km), ale przy okazji przetrząsania Ikei mogę się wybrać. Niemniej jednak troszkę odstraszyły mnie ceny, które gdzieś udało mi się wyszperać. Więc chyba jednak stanie na starym dobrym EKTROPie z Ikei.

A co do drzwi, to prawdę powiedziawszy mnie uspokoiłaś... Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale najczęściej jak coś sobie wykombinuję to spotykam się z odpowiedzią: NIE DA SIĘ!!! :bash::mad: Mam nadzieję, że z drzwiami się będzie dało :)

Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.

Ania

Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale najczęściej jak coś sobie wykombinuję to spotykam się z odpowiedzią: NIE DA SIĘ!!! :bash::mad:

ja też miałam kilka pomysłów, które wydawały się trudne do przejścia a jednak się dało - po prostu niektórzy wykonawcy idą na łatwiznę i wolą wciskać Ci, że tak się nie da niż się wysilić - warto więc pytać w kilku miejscach o realizację pomysłu i nie zrażać się! powodzenia więc! :-D

• 1 month później...
  • 2 weeks później...

hej Renka! :-)

cieszę się, że mnie odwiedziłaś! faktycznie ostatnio za często tu nie pisuję - dzieci absorbują, ale przede wszystkim za wiele się u nas nie zmienia; większe zmiany mają miejsce w ogrodzie, ale to dopiero początki jego urządzania, może niedługo wstawię kilka zdjęć :-)

pozdrawiam Cię serdecznie i życzę Ci udanego lata! :-D

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...