lanetagf 25.08.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Dawno nie pisałam, choć do dziennika od czasu do czasu zaglądam. Podoba mi się u Was ale trochę mało zdjęć. Nie narzekam, bo rozumiem, że każdy chce zachować trochę prywatności. Poza tym rodzinka Wam się powiększyła i czasu brak. Chciałabym się Ciebie zapytać o płytki w kuchni. Czy już je położyliście? Jeśli tak to czy był jakiś problem z ich fugowaniem? U mnie po długim, bo aż 4 miesięcznym poślizgu z zamówieniem płytek niedługo będziemy je kłaść. I mam dylemat dotyczący białej fugi. Dałabym białą fugę epoksydową ale fachowiec już mnie przekonuje do zwykłej fugi. Niestety epoksydową fugę nie jest łatwo kłaść. Natomiast ja się trochę obawiam,że zwykła będzie się brudzić pomimo chemicznych powłok zabezpieczających je. Jak znajdziesz chwilę to proszę koniecznie mi odpisz! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena Strok 27.08.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Jasia a ja zapytam o kuchnię, ponieważ te meble są po prostu przepiękne. Jeśli to nie tajemnica, to proszę napisz ile kosztowała Cię ta kuchnia, bo mnie się marzy taka sama:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 01.09.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Jasiu! O mamusiu, lata świetlne! Co u Was? Jak domek, jak ogród? Zapodaj jakieś fotki, bardzo bardzo prosimy !!!! Ps. Dzięki Jasi mam białe płyteczki w dolnej łazience! Pozdrawiam! hej Nelli! no w domu za wiele się nie zmienia, w ogrodzie nieco więcej zmian, ale nie są one spektakularne za to w życiu wkrótce znów wielka zmiana, o czym za chwilę w Tygodniku pozdrowionka dla Was ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 01.09.2010 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Jasiu, Twój domek jest uroczy, ma swój klimat, bardzo mi się podoba;-) Pozdrawiam,Joanna dzięki Joanno , bardzo mi miło widzę, że budowa przed Wami, życzę Wam duuużo cierpliwości, wytrwałości i powodzenia we wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 01.09.2010 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Dawno nie pisałam, choć do dziennika od czasu do czasu zaglądam. Podoba mi się u Was ale trochę mało zdjęć. Nie narzekam, bo rozumiem, że każdy chce zachować trochę prywatności. Poza tym rodzinka Wam się powiększyła i czasu brak. Chciałabym się Ciebie zapytać o płytki w kuchni. Czy już je położyliście? Jeśli tak to czy był jakiś problem z ich fugowaniem? U mnie po długim, bo aż 4 miesięcznym poślizgu z zamówieniem płytek niedługo będziemy je kłaść. I mam dylemat dotyczący białej fugi. Dałabym białą fugę epoksydową ale fachowiec już mnie przekonuje do zwykłej fugi. Niestety epoksydową fugę nie jest łatwo kłaść. Natomiast ja się trochę obawiam,że zwykła będzie się brudzić pomimo chemicznych powłok zabezpieczających je. Jak znajdziesz chwilę to proszę koniecznie mi odpisz! Pozdrawiam serdecznie! no cześć jak już wcześniej pisałam za wiele się u nas w kwestiach budowlano-domowych nie dzieje, więc skoro nie pokazałam płytek w kuchni, to dlatego, że ich nadal nie ma - ba, nadal nie wiem, jakie miałabym wybrać - więc w tej kwestii Ci niestety nie pomogę jakoś konkretnie nie wiem jakie masz mieć te płytki, myślę jednak, że może jakimś rozwiązaniem jest dość wąska fuga, wtedy zabrudzenia nie będą tak bardzo widoczne - nie wiem, czy warto ryzykować z fugą epoksydową, jak coś fachowcowi nie wyjdze powie, że odradzał Ci taką fugę i będziesz miała problem a jak już rozwiążesz kwestię płytek i fug, to powiedz jak sobie poradziłaś z tematem pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 01.09.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Jasia a ja zapytam o kuchnię, ponieważ te meble są po prostu przepiękne. Jeśli to nie tajemnica, to proszę napisz ile kosztowała Cię ta kuchnia, bo mnie się marzy taka sama:) pozdrawiam kuchnia faktycznie godna polecenia, wygodna w utrzymaniu - meble razem z blatem kosztowały jakieś 10 tys. - w programie do planowania kuchni ikea możesz na końcu zrobić przybliżoną wycenę, musisz jednak pamiętać o cokołach, nóżkach i tych innych drobiazgach, żeby cena była w miarę precyzyjna pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 02.09.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Jasiu! Czy masz już imię dla nowej Cybulki? Wspaniała nowina! Gratuluję i życzę wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.09.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 jakieś propozycje imion są, ale decyzja jeszcze nie zapadła - Chłopak będzie dziękuję bardzo za miłą wizytę, życzenia i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.09.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Jasia, wielkie gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.09.2010 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 dzięki Dorbie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 07.09.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 ja także gratuluję Jaka będzie różnica wieku między najmłodszymi cebulkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanetagf 09.09.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 GRATULUJĘ! Jeśli chodzi o płytki dam białe 15x15, co do fugi nadal się zastanawiam. Ale czasem myślę, że dam jasną szarą, taki mały kompromis. Gdzieś w gazecie widziałam, że na płytki zamontowano przezroczystą szybę, ale tylko pod okapem, za kuchenką. Myślę, że i ja tak zrobię. Wstępne rozmowy z kafelkarzem w wakacje przeprowadziłam i jeśli się nic nie zmieni to może do końca września będę mieć kafelki. Zgadzam się z Tobą, że mogę przedobrzyć z tą fugą epoksydową. Trudno jest ją położyć, na podłodze, a co dopiero na ścianie gdzie dodatkowo sprawę utrudniają meble. Jak już będą płytki to postaram się przesłać jakieś zdjęcie. Pozdrawiam gorąco szczególnie w te zimne dni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 11.09.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 jasiu witam po raz pierwszy w twoim dzienniku twój domek jest piękny! każde jego pomieszczenie mnie zauroczyło -gratuluję gustu. Wielkie gratulacje z okazji kolejnej małej cybulki Na pewno pisałaś to już nie raz, ale jeżeli mogę zapytać to co za glazurę masz w łazience?i te cudne kinkieciki gdzie kupowałaś? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.09.2010 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 ja także gratuluję Jaka będzie różnica wieku między najmłodszymi cebulkami? dzięki jesli Cybulek będzie łaskaw urodzić się w terminie to różnica będzie rok i dwa miesiące - mały hardcore, conie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.09.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 GRATULUJĘ! Jeśli chodzi o płytki dam białe 15x15, co do fugi nadal się zastanawiam. Ale czasem myślę, że dam jasną szarą, taki mały kompromis. Gdzieś w gazecie widziałam, że na płytki zamontowano przezroczystą szybę, ale tylko pod okapem, za kuchenką. Myślę, że i ja tak zrobię. Wstępne rozmowy z kafelkarzem w wakacje przeprowadziłam i jeśli się nic nie zmieni to może do końca września będę mieć kafelki. Zgadzam się z Tobą, że mogę przedobrzyć z tą fugą epoksydową. Trudno jest ją położyć, na podłodze, a co dopiero na ścianie gdzie dodatkowo sprawę utrudniają meble. Jak już będą płytki to postaram się przesłać jakieś zdjęcie. Pozdrawiam gorąco szczególnie w te zimne dni! dzięki faktycznie szara fuga to też niezły pomysł zamiast szyby może być pleksi - myślałam, żeby ją dać na ścianę za kuchenką, ale Seb nie bardzo się ten pomysł spodobał pozdrowionka i czekam na efekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.09.2010 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 jasiu witam po raz pierwszy w twoim dzienniku twój domek jest piękny! każde jego pomieszczenie mnie zauroczyło -gratuluję gustu.Wielkie gratulacje z okazji kolejnej małej cybulki Na pewno pisałaś to już nie raz, ale jeżeli mogę zapytać to co za glazurę masz w łazience?i te cudne kinkieciki gdzie kupowałaś?Pozdrawiam! hej Martaibartek! dzięki za wizytę, miłe słowa i gratulacje płytki w łazience to casablanca zakupiona w leroy-merlin, często nie jest wystawiona i trzeba zapytać obsługę, ewentualnie zamówić przez nich próbkę kinkiety natomiast kupiłam tu - http://www.swiatlamp.pl/advanced_search_result.php?keywords=louisianna widzę, że nawet są teraz w lepszej cenie widzę, że Wasza budowa jest już dość zaawansowana - życzę Wam wytrwałości i powodzenia! pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 13.09.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Jasiu dziękuje za odpowiedź Cała seria lamp LOUISIANNA bardzo mi się podoba! zastanawiam się nad nimi do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.09.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Jasiu,mój dziennik kanduduje do numeru specjalnego Forum Muratora! http://forum.muratordom.pl/dzienniki_forum.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 20.09.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 No to wspaniale !!! U mnie jest równo dwa latka i jest rewelacyjnie - czasem żałuję, że nie mniejsza różnica - ale u nas mniej się nie dało;) Jak tylko natura pozwoliła na rodzeństwo - zakiełkował pod moim sercem Franuś Między mną a bratem jest rok i 3 miesiące i ta różnica wieku jest świetna. Trzymam kciuki za bezbolesne "rozwiązanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.09.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 JASIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale ekstra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts