dorbie 14.11.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Jasia, piekności te Twoje dzieciaczki! Ale gromadka, super, gratuluje i zycze aby sie zdrowo chowaly.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 18.11.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Cudne te Twoje Cybulki:) Aż się serce śmieje do takich słodkich maluchów. Dużo sił dla rodzicielki i zdrówka dla wszystkich. A przy okazji - trawnik tez pierwsza klasa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.11.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 nic nie wiedziałam:jawdrop: nic do mnie nie docierało:jawdrop: gratulacje:wave: cześć Miko dzięki fajnie mam, nie ? a jak u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.11.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 malutki jest prześliczny - zresztą rodzeństwo też słodzitkie GRATULACJE !!! Jesteś dzielną mamą ja czasem przy dwójce mam ochotę wystrzelić się w kosmos dzięki Glowac, bardzo nam miło a dzielną mamą to dopiero będę (mam nadzieję ), ale powiem Ci, że idealnie to ujęłaś - wystrzelić się w kosmos, bardzo, ale to bardzo adekwatne chwilami a póki co jest całkiem nieźle, Alek je i śpi, czasami poburczy, ale ogólnie spisuje się na medal - jak i pozostała dwójka, tfu tfu, oby tylko tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.11.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 A jakoś a u Ciebie rzeczywiście wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.11.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Gratulacje! Mały przepiękny! Jaka śliczna, pogodna gromadka. Życzę siły, radości i wiele sposobności by podrzemać w ciągu dnia. Wspaniale trafiliście z pobudowaniem domu. Wasze dzieci mają wiele przestrzeni i ogród właśnie wtedy, gdy tego potrzebują najbardziej. trzymajcie się! dziękujemy bardzo Agnieszko! nasza gromadka faktycznie pogodna i wesoła, jest się z czego cieszyć, a jak a DOM faktycznie w samą porę nam się udało zamieszkać, szkoda tylko, że jeszcze nie wszystko wykończone, brakuje nam zwłaszcza łazienki z wanną na górze, ale jest mała nadzieja, że w przyszłym roku uda się ją zrobić pozdrowionka dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.11.2010 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Jasia, piekności te Twoje dzieciaczki! Ale gromadka, super, gratuluje i zycze aby sie zdrowo chowaly. Pozdrowionka bardzo dziękuję Dorbie! powiem szczerze, że już nie mogę się doczekać, żeby Alek już ganiał z resztą - Tosia jest taka pocieszna i wesoła a Mati naprawdę fajnie się opiekuje pozostałymi (choć chwilami zdarzy mu się zbyt mocno szturchać Tosię) pozdrowionka wielkie dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.11.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Cudne te Twoje Cybulki:) Aż się serce śmieje do takich słodkich maluchów. Dużo sił dla rodzicielki i zdrówka dla wszystkich. A przy okazji - trawnik tez pierwsza klasa;) dzięki Renka, dzięki i wiesz co? muszę się z Tobą zgodzić uwielbiam te Robaczki a siła i zdrówko zawsze potrzebne Wam też tego życzę! a przy okazji - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.11.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Jasiu wielkie gratulacje!!!!Cudne te twoje dzieciaczki! Niech się zdrowo chowają i rodzicom dużo radości dają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 25.11.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Cześć Jasiu, trafiłam do Ciebie przez dziennik marty - po pierwsze gratuluję uroczej rodzinki!! A po drugie gratuluję przeslicznego domku - nie mogę się nazachwycać - kuchnia cudo (czy to jest stat z ikei czy podobne?), łazienka - cudo, koza-cudo itp itd. A juz zupełnie mnie zauroczył ten dzwon - pozwolisz ze bezczelnie odgapię ten pomysł w swojej przyszłej kuchni? pozdrawiam i bardzo się cieszę, ze natrafiłam na kogoś o podobnym do mojego guście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 26.11.2010 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Jasiu wielkie gratulacje!!!! Cudne te twoje dzieciaczki! Niech się zdrowo chowają i rodzicom dużo radości dają! dzięki Martaibartek! no właśnie, jesień jak zwykle przynosi przeziębienie no, ale chyba każdy tak ma poZDROWIonka dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 26.11.2010 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Cześć Jasiu, trafiłam do Ciebie przez dziennik marty - po pierwsze gratuluję uroczej rodzinki!! A po drugie gratuluję przeslicznego domku - nie mogę się nazachwycać - kuchnia cudo (czy to jest stat z ikei czy podobne?), łazienka - cudo, koza-cudo itp itd. A juz zupełnie mnie zauroczył ten dzwon - pozwolisz ze bezczelnie odgapię ten pomysł w swojej przyszłej kuchni? pozdrawiam i bardzo się cieszę, ze natrafiłam na kogoś o podobnym do mojego guście Witaj Dorben! bardzo mi miło, że przypadliśmy Ci, wraz z Cybulkowym DOMem, do gustu kuchnia to istotnie stat z ikei a dzwon do odgapienia jak najbardziej pozdrowienia i powodzenia w Waszym budowaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 27.11.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 no i ja przylazłam za martą. napawa mnie optymizmem twój dziennik - jakbym czytała zapis swojej budowy bo u mnie budowanie wyglądało podobnie - nawet w skład teamu wchodzi TOSIA mam nadzieję, że finisz będzie optymistyczny jak u cibie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 01.12.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 no witaj Nikielback no oczywiście, że Wasz finisz też będzie optymistyczny - po prostu nie ma innej opcji - już Tosia o to zadba i możesz mi wierzyć, bardzo szybko wszelkie trudy budowlane odejdą w zapomnienie, bo będzie liczyło się to co jest a nie co było - POWODZENIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 02.12.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Jasia, jaka cudna nowina (dla mnie nowina, bo dawno nie zaglądałam;)) Pozdrawiam gorąco:) :) Ps. Ławeczka przed wejściem - super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 04.12.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 dziękuję za słowa pocieszenia. Tosie mają to do siebie, że niosą za sobą szczęście. Zazdroszczę całym sercem patrzenia na zimę przez okno własnego domu - mam nadzieję, że mi się to też wkrótce uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.12.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Jasiu ściskam mocno całą Waszą piątkę!!! Jaka ładna trawka wyrosła na działeczce. Wiosną biorę się za mój ogródek koniec chwaściorów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.12.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Najserdeczniejsze życzenia: cudownych Świąt Bożego Narodzenia, rodzinnego ciepła i wielkiej radości, pod choinką zaś dużo prezentów, a w duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby byt jeszcze lepszy niż ten. co właśnie mija. Tobie i całej Twojej rodzinie życzą Marta, Bartek i Jaś http://img811.imageshack.us/img811/1916/szopka2ok3d1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.12.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 http://lh4.ggpht.com/_k-vnR2ke4z0/TRJzG0lGMXI/AAAAAAAACSs/gHwVTzQpyII/DSCN5123.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2010 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 http://lh4.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/TRUxTX_VLqI/AAAAAAAATcA/1ie6uMS398Y/19585__image007.jpg Zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku życzy Nel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts