Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Tygodnik Jednak Budowy - Cybulkowy D O M

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

malutki jest prześliczny - zresztą rodzeństwo też słodzitkie :)

GRATULACJE !!!

Jesteś dzielną mamą ja czasem przy dwójce mam ochotę wystrzelić się w kosmos ;)

dzięki Glowac, bardzo nam miło :-)

a dzielną mamą to dopiero będę (mam nadzieję ;)), ale powiem Ci, że idealnie to ujęłaś - wystrzelić się w kosmos, bardzo, ale to bardzo adekwatne chwilami :D

a póki co jest całkiem nieźle, Alek je i śpi, czasami poburczy, ale ogólnie spisuje się na medal - jak i pozostała dwójka, tfu tfu, oby tylko tak dalej :-)

Gratulacje! Mały przepiękny! Jaka śliczna, pogodna gromadka. Życzę siły, radości i wiele sposobności by podrzemać w ciągu dnia. Wspaniale trafiliście z pobudowaniem domu. Wasze dzieci mają wiele przestrzeni i ogród właśnie wtedy, gdy tego potrzebują najbardziej. trzymajcie się!

dziękujemy bardzo Agnieszko! :-)

nasza gromadka faktycznie pogodna i wesoła, jest się z czego cieszyć, a jak :-)

a DOM faktycznie w samą porę nam się udało zamieszkać, szkoda tylko, że jeszcze nie wszystko wykończone, brakuje nam zwłaszcza łazienki z wanną na górze, ale jest mała nadzieja, że w przyszłym roku uda się ją zrobić :-)

pozdrowionka dla Was! :-)

Jasia, piekności te Twoje dzieciaczki! Ale gromadka, super, gratuluje i zycze aby sie zdrowo chowaly.

Pozdrowionka

bardzo dziękuję Dorbie! :-)

powiem szczerze, że już nie mogę się doczekać, żeby Alek już ganiał z resztą - Tosia jest taka pocieszna i wesoła a Mati naprawdę fajnie się opiekuje pozostałymi (choć chwilami zdarzy mu się zbyt mocno szturchać Tosię)

pozdrowionka wielkie dla Was! :-D

Cudne te Twoje Cybulki:) Aż się serce śmieje do takich słodkich maluchów. Dużo sił dla rodzicielki i zdrówka dla wszystkich. A przy okazji - trawnik tez pierwsza klasa;)

dzięki Renka, dzięki :-D

i wiesz co? muszę się z Tobą zgodzić ;-) uwielbiam te Robaczki :-D

a siła i zdrówko zawsze potrzebne :-) Wam też tego życzę! :-)

a przy okazji - dzięki :-D

Cześć Jasiu, trafiłam do Ciebie przez dziennik marty - po pierwsze gratuluję uroczej rodzinki!! A po drugie gratuluję przeslicznego domku - nie mogę się nazachwycać - kuchnia cudo (czy to jest stat z ikei czy podobne?), łazienka - cudo, koza-cudo itp itd. A juz zupełnie mnie zauroczył ten dzwon - pozwolisz ze bezczelnie odgapię ten pomysł w swojej przyszłej kuchni?

pozdrawiam i bardzo się cieszę, ze natrafiłam na kogoś o podobnym do mojego guście

Cześć Jasiu, trafiłam do Ciebie przez dziennik marty - po pierwsze gratuluję uroczej rodzinki!! A po drugie gratuluję przeslicznego domku - nie mogę się nazachwycać - kuchnia cudo (czy to jest stat z ikei czy podobne?), łazienka - cudo, koza-cudo itp itd. A juz zupełnie mnie zauroczył ten dzwon - pozwolisz ze bezczelnie odgapię ten pomysł w swojej przyszłej kuchni?

pozdrawiam i bardzo się cieszę, ze natrafiłam na kogoś o podobnym do mojego guście

Witaj Dorben! :-D

bardzo mi miło, że przypadliśmy Ci, wraz z Cybulkowym DOMem, do gustu ;-)

kuchnia to istotnie stat z ikei a dzwon do odgapienia jak najbardziej ;-)

pozdrowienia i powodzenia w Waszym budowaniu! :-)

no witaj Nikielback :-)

no oczywiście, że Wasz finisz też będzie optymistyczny - po prostu nie ma innej opcji ;-) - już Tosia o to zadba ;-)

i możesz mi wierzyć, bardzo szybko wszelkie trudy budowlane odejdą w zapomnienie, bo będzie liczyło się to co jest a nie co było - POWODZENIA! :-)

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Najserdeczniejsze życzenia: cudownych Świąt Bożego Narodzenia, rodzinnego ciepła i wielkiej radości, pod choinką zaś dużo prezentów, a w duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby byt jeszcze lepszy niż ten. co właśnie mija. Tobie i całej Twojej rodzinie życzą Marta, Bartek i Jaś :)

http://img811.imageshack.us/img811/1916/szopka2ok3d1.jpg