Jasia 03.10.2007 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Cześć , dobrze ,że już masz tą więżbę , bo przejeżdzając czasem rowerem koło niej zastanawiałem się czyje to kominy tak długo stoją i czy przetrwają kolejna wichurę ) A dom stoi zaraz przy otwartym polu to przecież dmucha niezle . Pozdrawiam i życzę siły i wytrwania . PS. Rzadko zaglądam na forum, dlatego wcześniej nie zauważyłem ,że jesteś aktywną jego uczestniczką. cześć Murek! no wiesz, kominy Be robił to będą stać wieczność i jeden dzień... dzięki za życzenia i... nawzajem? tnz. budujesz, remontujesz, urządzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.10.2007 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Jasia, czy cos tam się u Ciebie ruszyło? Jak postępy kolejenego etapu budowy? Nie bądź sknera podziel się wiadomościami no właśnie dzieje sie czy nie? cholipka, coś tam się dzieje, ale OCZYWIŚCIE nie według planu zaraz zamieszczę zeznania w Tygodniku, w końcu raz na Tydzień to już trzeba coś napisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 03.10.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Eee Jasia no dzieje się. Szkoda tylko, że nie w terminie, no ale cóż, takie jest życie inwestora Ciągle musimy zmagać się z niesolidnymi wykonawcami bądź jak kto woli hurtowniami A co do ostatniej kwestii - niech go baaaaardzo zaboli...najlepiej po kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.10.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Jasieńko, Ty nawet nie wiesz jak ja się cieszę z tego daszku Twojego. Niech go robią dokładnie - fajnie, że przed zimą już będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.10.2007 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ola, po kieszeni to już go boli, tylko on nie widzi, że to przez własną głupotę tak ma , ale cóż... będzie jeszcze bardziej bolało... YreQ, miło mi, że się cieszysz , ja to robię ostrożnie... i dobrze, bo na przykład wczoraj dekarz miał stłuczkę jak jechał na naszą budowę () i już mu dzień uciekł ... oczywiście cieszę się, że obyło się bez ofiar w ludziach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 04.10.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Jasiu czekam na ten daszek! (My też czekamy na nasz, na razie świeci papą). Prosimy o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.10.2007 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Prosimy o zdjęcia ja też proszę może dzisiaj Seb zrobi i mi pokaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 05.10.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 No proszę... jednak cały czas do przodu... Tak, a propos, to idziemy łeb w łeb - ja właśnie skończyłem układać folię i jutro zaczynam z dachówkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.10.2007 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 no to pięknie Katarek! tylko uważaj - nie tańcz za bardzo na tym dachu! i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 08.10.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Ooooo, Jasia ale piknie tam u Ciebie. Wygląda to super jak juz te okna są. Jeszcze jak dach dokończą to już w ogóle będzie extra! A jaki kolor tych okien masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 08.10.2007 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Ola, dzięki, cieszę się, że Ci się podoba! kolor okien to orzech (mniam ) teraz są częściowo zaklejone taśmami, więc nie ma tego efektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 08.10.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Ola, dzięki, cieszę się, że Ci się podoba! kolor okien to orzech (mniam ) teraz są częściowo zaklejone taśmami, więc nie ma tego efektu... Jasia, my też mamy zamówiony orzeszek W przyszłym tygodniu chyba będą już montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 08.10.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Przepięknie! cudny ten Twój domek, po prostu miodzio! Super, że tak trzymasz się projektu a'propos szprosów - bardzo ładnie komponują się z bryłą tego domku. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 08.10.2007 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Ola, bardzo dobry wybór! PS. no u Was to już najwyższy czas na okna! rozumiem, że jest nadzieja, że będą zgodnie z planem? ja byłam trochę zła, że dach nie jest skończony i ścianek brak, ale stwierdziliśmy, że już nie będziemy dłużej czekać... (że nie wspomnę, że okna były gotowe już na początku sierpnia...) Zakrzewianka, dzięki! z tymi szprosami to była cała przeprawa, ale w końcu stwierdziłam, że bez nich klimacik się zatraci, więc już trudno, będę brać urlop na mycie okien (brązowe szprosy wewnętrzne nie dają takiego efektu - są praktycznie niewidoczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 08.10.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Dołączam się do achów i ochów Okna i dach (nawet z folii) zmieniają w jakiś czarodziejski sposób konstrukcię sterczącą na polu, w dom. Okna które wybrałaś świetnie pasują do całości, nadając bryle smaczku rodzinnej rezydencji, takiej z dziecięcych wspomnień. Pozostaje ci teraz otoczyć ją tajemniczym ogrodem... Było warto, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 łałłłłłłłłłłłłłłłłł okna ja jeszcze nie mam gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.10.2007 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ciasteczkowy, dzięki! Masz rację, dom mi się wyłania ! Tajemniczy ogród powoli powstaje w zamyśle mojego Sebastiana, leśnika-ogrodnika PS. było Mikopiko ! Jak to nie masz okien ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.10.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ciasteczkowy, dzięki! Masz rację, dom mi się wyłania ! Tajemniczy ogród powoli powstaje w zamyśle mojego Sebastiana, leśnika-ogrodnika PS. było Mikopiko ! Jak to nie masz okien ?! jeszcze nie mam w moich koment masz zdjęcie...dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 09.10.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Chciałam zapytać czy dobrałas sobie idealnie bramę garażową do okien, ale luknęłam w Twój projekt a tu brak garażu Bo nam się nie udało idealnie spasować brama trochę jaśniejsza niż okna, no ale pocieszam się, że okna nie są w bliskim sąsiedztwie bramy więc nie powinno się rzucac aż tak w oczy. No chyba, że się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.10.2007 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ola, myślę, że faktycznie nie powinno to się rzucać w oczy (a jak już bramę pokryje kurz to w ogóle... ) poza tym, na pewno będzie można powiedzieć dopiero po montażu - bo brama ma dość dużą połać koloru a okna niewielką ja się zastanawiiam jak Słowińskim uda się dobór koloru drzwi wejściowych do okien (obiecali ), bo okna pcv a drzwi drewniane... a u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts