Jasia 27.12.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Martaibartek, Dorbie, Nelli Sza dziękuję pięknie za życzenia! ja również życzyłam Wam radosnych Świąt, ale nie zdążyłam przekazać tych życzeń na forum - przygotowania do rodzinnej Wigilii w Cybulkowym Domu były zbyt absorbujące Amonite, cieszę się, że zajrzałaś i pozdrawiam Cię serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 27.12.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Radości, zdrowia i powodzenia w świąteczny czas i na Nowy Rok 2011:wave: \ http://lh4.ggpht.com/_WP-BD9MqS8o/TRaAiqSzEHI/AAAAAAAAB1c/yWoI-E08MJk/s640/DSCN4352.JPG życzy Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.12.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/8c963a77.gif życzy Gwoździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 01.01.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Szczęścia, zdrowia, pomyślności,Mądrej władzy, niskich podatków,Podwyżki w pracy, spokoju w domu,Oraz zadowolenia w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.01.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Jasiu ja jeszcze nie gratulowałam NARODZIN ALEKSANDRA !!!!!!!! Przepraszam, że zrobię to dopiero teraz, ale właśnie dziś przeglądając po raz enty z zapartym tchem Twój dziennik zobaczyłam tego Aniołka Waszego Serdecznie gratuluję! Życzę, żeby rósł zdrowo i był dla Was wielkim szczęściem jak i pozostałe CYBULKI Podziwiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.01.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 A, i WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anioł Mieczysława 17.01.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 zupełnie przez przypadek tu trafiłam i jestem.........ZACHWYCONA, przede wszystkim dziecmi hehe są piękne wprost podziwiam "robote" hehe tzn ze mieliście czas i siłę i chęci, ja jestm w ciazy z drugim dzieckeima, na wiosne ruszamy ze stanu zero czyli mury mają się piąć do góry ale nie wiem jak sobie poradze z dwójką maluchów a tu proszę z trójką daliście radę i to JAK~!!!! dom przepiękny w moim stylu no może nie do końca ale taki gustowny i przytulny i już wiem na 100% ze będę mieć białe dzwi i listwy przypodłogowe i białą kuchnaei z derwnianym blatem - boska poprostupozdrawiam całą rodzinkę i życze wszytskiego dobrego w nowym roku!!!Emilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hania123 08.03.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 wychodzę, gdy ciemno, wracam gdy ciemno - zdjęcia robione po ciemku mi się nie podobają więc wkleję kilka starych, ale za to ładnych już od miesiąca mamy kanapę i fotel, które wybraliśmy w ramach prezentu od moich Rodziców (gracie! ) - szkoda tylko, że za rzadko mamy okazję na nich posiedzieć (prace domowe ), bo są bardzo wygodne bardzo ładna , a nawet przeładna kolorowa kanapa , czy można wiedzieć gdzie kupiona? http://i41.tinypic.com/2ls8keh.jpg http://i39.tinypic.com/2isfdqa.jpg http://i43.tinypic.com/28a2rty.jpg poza tym odebraliśmy dwa fotele Cioci Iny od renowacji, oczywiście bardzo nam się podobają http://i43.tinypic.com/o6hhfd.jpg http://i43.tinypic.com/rqwtw2.jpg tynkowanie zewnętrzne zakończone, niestety ze względu na niskie temperatury malowanie musieliśmy odłożyć do wiosny powiesiliśmy też dwie lampki po obu stronach drzwi wejściowych - najprostsze latarenki: http://i41.tinypic.com/2aheb5w.jpg mamy też przednie ogrodzenie tymczasowe, telewizor (z telewizją! ) na poddaszu, kubeł na śmieci (przed domem) i ciągle kartony po kątach bardzo ładna , a nawet przeładna kolorowa kanapa , czy można wiedzieć gdzie kupiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 11.03.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Witam i od razu przyznaję bez bicia-dzięki twojej kuchni moja córka podjęła decyzję. IKEA STAT. Jest przeurocza i taka przytulna. Jeśli jeszcze tu zaglądasz to czy mogłabyś napisac gdzie kupiłaś tą malenką szafeczkę na prawo od piekarnika? Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 11.03.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Z całego serca wszystkiego dobrego z okazji urodzin Aleksandra U mnie w domu jest 9 letnia Aleksandra Tak w ogóle to cała trójka jest cudownie słodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.03.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 ... gdzie kupiłaś tą malenką szafeczkę na prawo od piekarnika? ... Odpowiem za Jasię - szafeczka była jedna z ostatnich w Ikea Gdańsk w 2008 chyba i juz nie było ich w Poznaniu:-( także to juz unikat niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.05.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 o kurczę, za chwilę połowa roku a ja jeszcze nie podziękowałam za życzenia noworoczne... a więc Renka, Gwoździk, Aja, Nelli, Mieczysława - dziękuję bardzo oraz nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.05.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Jasiu ja jeszcze nie gratulowałam NARODZIN ALEKSANDRA !!!!!!!! Przepraszam, że zrobię to dopiero teraz, ale właśnie dziś przeglądając po raz enty z zapartym tchem Twój dziennik zobaczyłam tego Aniołka Waszego Serdecznie gratuluję! Życzę, żeby rósł zdrowo i był dla Was wielkim szczęściem jak i pozostałe CYBULKI Podziwiam!!!! dziękuję bardzo Nelli, Aniołek rośnie jak na drożdżach i radosny jest wielce i fakt - największe nasze szczęście to te Cybulki właśnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.05.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 zupełnie przez przypadek tu trafiłam i jestem.........ZACHWYCONA, przede wszystkim dziecmi hehe są piękne wprost podziwiam "robote" hehe tzn ze mieliście czas i siłę i chęci, ja jestm w ciazy z drugim dzieckeima, na wiosne ruszamy ze stanu zero czyli mury mają się piąć do góry ale nie wiem jak sobie poradze z dwójką maluchów a tu proszę z trójką daliście radę i to JAK~!!!! dom przepiękny w moim stylu no może nie do końca ale taki gustowny i przytulny i już wiem na 100% ze będę mieć białe dzwi i listwy przypodłogowe i białą kuchnaei z derwnianym blatem - boska poprostu pozdrawiam całą rodzinkę i życze wszytskiego dobrego w nowym roku!!! Emilka a dziękuję, dziękuję dzieci mają się dobrze a budowaliśmy z jednym, jeśli uznać budowę za zakończoną, bo jeszcze wiele do zrobienia - tak czy siak niełatwe takie budowanie, ale motywacja odpowiednia, bo chce się skutecznie dążyć do tego miejsca, gdzie z dziatkami swawolić można powodzenia więc w budowaniu i dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.05.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Witam i od razu przyznaję bez bicia-dzięki twojej kuchni moja córka podjęła decyzję. IKEA STAT. Jest przeurocza i taka przytulna. Jeśli jeszcze tu zaglądasz to czy mogłabyś napisac gdzie kupiłaś tą malenką szafeczkę na prawo od piekarnika? Pozdrawiam i dziękuję. witam również kuchnia jest ogólnodostępna, więc bicia nie będzie i całkiem rozumiem zauroczenie pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.05.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 A jak tam Twój ogródek w tym roku? mało czasu przy trójeczce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.05.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Z całego serca wszystkiego dobrego z okazji urodzin Aleksandra U mnie w domu jest 9 letnia Aleksandra Tak w ogóle to cała trójka jest cudownie słodka wielkie dzięki Trompe l'oeil - i zgadza się, słodycz tą miło spijać każdego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.05.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 A jak tam Twój ogródek w tym roku? mało czasu przy trójeczce... hej Dorbie! ech, mało czasu to mam na buszowanie na forum i zaległości mam, zaległości... a w ogrodzie skupiamy się (to znaczy skupia się mój Sebastian) raczej na części warzywnej niż ozdobnej... i to nawet nie z braku czasu a funduszy... no, ale coś tam się dzieje - u nas jest zielono a za to kolory będziemy mieć za płotem, gdzie posadzono w zeszłym roku róże mam nadzieję, że znajdę kiedyś chwilę, żeby odwiedzić Twój dziennik i coraz piękniejszy pewnie ogród pozdrawiam bardzo bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eva 33 19.05.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Witaj Jasia!!! bARDZO ŁADNY MASZ DOMEK! oDZYWAJ SIE CZĘŚCIEJ , PROSZĘ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabina3zk 01.06.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witam, ma Pani piekny dom! Już kilka razy przeglądałam go chciałabym zapytać jak sparwują sie białe drzwi Fiord, gdyż przymierzam się do ich zakupu czy straciły jakoś kolor? zżółkły, poszarzały itp Czy ościerznice mają taki sam kolor (lub nierzucający się w oczy)? Proszę napisać czy w kuchni w rowkach nie gromadzi się kurz itp - bo obawam się trochę, że z czasem nie da się domyć tych szpar dziękuję z góry za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts