Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Tygodnik Jednak Budowy - Cybulkowy D O M

Recommended Posts

Martaibartek, Dorbie, Nelli Sza dziękuję pięknie za życzenia! :-)

ja również życzyłam Wam radosnych Świąt, ale nie zdążyłam przekazać tych życzeń na forum - przygotowania do rodzinnej Wigilii w Cybulkowym Domu były zbyt absorbujące :-)

Amonite, cieszę się, że zajrzałaś i pozdrawiam Cię serdecznie! :-)

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jasiu ja jeszcze nie gratulowałam NARODZIN ALEKSANDRA !!!!!!!! Przepraszam, że zrobię to dopiero teraz, ale właśnie dziś przeglądając po raz enty ;) z zapartym tchem Twój dziennik zobaczyłam tego Aniołka Waszego :)

Serdecznie gratuluję! Życzę, żeby rósł zdrowo i był dla Was wielkim szczęściem jak i pozostałe CYBULKI :)

Podziwiam!!!! :)

• 3 weeks później...

zupełnie przez przypadek tu trafiłam i jestem.........ZACHWYCONA, przede wszystkim dziecmi hehe są piękne wprost podziwiam "robote" hehe tzn ze mieliście czas i siłę i chęci, ja jestm w ciazy z drugim dzieckeima, na wiosne ruszamy ze stanu zero czyli mury mają się piąć do góry ale nie wiem jak sobie poradze z dwójką maluchów a tu proszę z trójką daliście radę i to JAK~!!!! dom przepiękny w moim stylu no może nie do końca ale taki gustowny i przytulny i już wiem na 100% ze będę mieć białe dzwi i listwy przypodłogowe i białą kuchnaei z derwnianym blatem - boska poprostu

pozdrawiam całą rodzinkę i życze wszytskiego dobrego w nowym roku!!!

Emilka

• 1 month później...
wychodzę, gdy ciemno, wracam gdy ciemno :-? - zdjęcia robione po ciemku mi się nie podobają :roll: :wink:

więc wkleję kilka starych, ale za to ładnych :lol:

już od miesiąca mamy kanapę i fotel, które wybraliśmy w ramach prezentu od moich Rodziców (gracie! :D) - szkoda tylko, że za rzadko mamy okazję na nich posiedzieć (prace domowe :lol:), bo są bardzo wygodne :D

bardzo ładna , a nawet przeładna kolorowa kanapa , czy można wiedzieć gdzie kupiona?

http://i41.tinypic.com/2ls8keh.jpg

http://i39.tinypic.com/2isfdqa.jpg

http://i43.tinypic.com/28a2rty.jpg

poza tym odebraliśmy dwa fotele Cioci Iny od renowacji, oczywiście bardzo nam się podobają :D

http://i43.tinypic.com/o6hhfd.jpg

http://i43.tinypic.com/rqwtw2.jpg

tynkowanie zewnętrzne zakończone, niestety ze względu na niskie temperatury malowanie musieliśmy odłożyć do wiosny :)

powiesiliśmy też dwie lampki po obu stronach drzwi wejściowych - najprostsze latarenki:

http://i41.tinypic.com/2aheb5w.jpg

mamy też przednie ogrodzenie tymczasowe, telewizor (z telewizją! :wink:) na poddaszu, kubeł na śmieci (przed domem) i ciągle kartony po kątach :lol:

bardzo ładna , a nawet przeładna kolorowa kanapa , czy można wiedzieć gdzie kupiona?

Witam i od razu przyznaję bez bicia-dzięki twojej kuchni moja córka podjęła decyzję. IKEA STAT. Jest przeurocza i taka przytulna. Jeśli jeszcze tu zaglądasz to czy mogłabyś napisac gdzie kupiłaś tą malenką szafeczkę na prawo od piekarnika? Pozdrawiam i dziękuję.

• 2 months później...
Jasiu ja jeszcze nie gratulowałam NARODZIN ALEKSANDRA !!!!!!!! Przepraszam, że zrobię to dopiero teraz, ale właśnie dziś przeglądając po raz enty ;) z zapartym tchem Twój dziennik zobaczyłam tego Aniołka Waszego :)

Serdecznie gratuluję! Życzę, żeby rósł zdrowo i był dla Was wielkim szczęściem jak i pozostałe CYBULKI :)

Podziwiam!!!! :)

dziękuję bardzo Nelli, Aniołek rośnie jak na drożdżach i radosny jest wielce :-D

i fakt - największe nasze szczęście to te Cybulki właśnie :-))

zupełnie przez przypadek tu trafiłam i jestem.........ZACHWYCONA, przede wszystkim dziecmi hehe są piękne wprost podziwiam "robote" hehe tzn ze mieliście czas i siłę i chęci, ja jestm w ciazy z drugim dzieckeima, na wiosne ruszamy ze stanu zero czyli mury mają się piąć do góry ale nie wiem jak sobie poradze z dwójką maluchów a tu proszę z trójką daliście radę i to JAK~!!!! dom przepiękny w moim stylu no może nie do końca ale taki gustowny i przytulny i już wiem na 100% ze będę mieć białe dzwi i listwy przypodłogowe i białą kuchnaei z derwnianym blatem - boska poprostu

pozdrawiam całą rodzinkę i życze wszytskiego dobrego w nowym roku!!!

Emilka

a dziękuję, dziękuję dzieci mają się dobrze ;-)

a budowaliśmy z jednym, jeśli uznać budowę za zakończoną, bo jeszcze wiele do zrobienia - tak czy siak niełatwe takie budowanie, ale motywacja odpowiednia, bo chce się skutecznie dążyć do tego miejsca, gdzie z dziatkami swawolić można :-)

powodzenia więc w budowaniu i dla Was! :-)

Witam i od razu przyznaję bez bicia-dzięki twojej kuchni moja córka podjęła decyzję. IKEA STAT. Jest przeurocza i taka przytulna. Jeśli jeszcze tu zaglądasz to czy mogłabyś napisac gdzie kupiłaś tą malenką szafeczkę na prawo od piekarnika? Pozdrawiam i dziękuję.

witam również :-D

kuchnia jest ogólnodostępna, więc bicia nie będzie ;-)

i całkiem rozumiem zauroczenie ;-)

pozdrawiam serdecznie ;-)

A jak tam Twój ogródek w tym roku? mało czasu przy trójeczce...

hej Dorbie! :-D

ech, mało czasu to mam na buszowanie na forum i zaległości mam, zaległości...:rolleyes:

a w ogrodzie skupiamy się (to znaczy skupia się mój Sebastian) raczej na części warzywnej niż ozdobnej... i to nawet nie z braku czasu a funduszy...:rolleyes:

no, ale coś tam się dzieje - u nas jest zielono a za to kolory będziemy mieć za płotem, gdzie posadzono w zeszłym roku róże :-)

mam nadzieję, że znajdę kiedyś chwilę, żeby odwiedzić Twój dziennik i coraz piękniejszy pewnie ogród :-)

pozdrawiam bardzo bardzo! :-)

• 2 weeks później...

Witam, ma Pani piekny dom! Już kilka razy przeglądałam go :D chciałabym zapytać jak sparwują sie białe drzwi Fiord, gdyż przymierzam się do ich zakupu :) czy straciły jakoś kolor? zżółkły, poszarzały itp Czy ościerznice mają taki sam kolor (lub nierzucający się w oczy)?

Proszę napisać czy w kuchni w rowkach nie gromadzi się kurz itp - bo obawam się trochę, że z czasem nie da się domyć tych szpar :)

dziękuję z góry za informację