Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Tygodnik Jednak Budowy - Cybulkowy D O M

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam, ma Pani piekny dom! Już kilka razy przeglądałam go :D chciałabym zapytać jak sparwują sie białe drzwi Fiord, gdyż przymierzam się do ich zakupu :) czy straciły jakoś kolor? zżółkły, poszarzały itp Czy ościerznice mają taki sam kolor (lub nierzucający się w oczy)?

Proszę napisać czy w kuchni w rowkach nie gromadzi się kurz itp - bo obawam się trochę, że z czasem nie da się domyć tych szpar :)

dziękuję z góry za informację

Jasia jestem :-)

drzwi sprawują się dobrze, kolor się nie zmienił, ościeżnice są takie same jak drzwi, z nimi też wszystko ok :-)

jeśli chodzi o rowki w szafkach kuchennych to obawa całkiem zbędna - bardzo rzadko zdarza się, żeby rowki się zabrudziły a nawet jeśli tak się stanie to bezproblemowo można to wyczyścić (np. brzegiem szmatki)

dzięki za wizytę i pozdrawiam! :-)

Witaj Jasiu:)

Nie pamiętam juz czy ujawniłam się wczesniej w Twoich komentarzach czy tez pisałam do Ciebie na priva:) Wiem, ze na pewno rozmawiałyśmy odnośnie wnętrz:) Jakkolwiek zajrzałam znów szukajac inspiracji:) Ja juz mieszkam od pazdziernika zeszlego roku i tez wciąąąąż budujemy, tzn. wykańczamy się. Nie zmienia to faktu że nasza 2letnia Tosia:) bedzie miała na rocznice zamieszkania braciszka:) Jasiu, niezmiennie ogladam Twoje zdjecia i czytuję dziennik z przyjemnością, bo wyrażają świat i klimat mi bliski: wnętrza, meble, dodatki, dzieci;) Pisze tak, bo choć szybko znalazłam odpowiedź na pytanie jakie masz kinkiety w łazience to pomimo wszystko "wtopiłam" w pozostałe Twoje strony na dobrych kilkadziesiąt minut:)

Ciekawa jestem jaką lampę dobrałaś do tych kinkietów w łazience? Chyba ze jeszcze nie dobrałaś? Ja lazienkę mam rowniez do1/3 wys. w casablance, podloga brazowa ale z kafli imitujacych drewno, meble (ktora kiedys mam nadzieje beda;) białe i biale lustro. Poczatkowo chcialam kupic kinkiety z ikei z kloszami z materialu, ale po ogledzinach stwierdzilam ze nie wiem jak bede to czyscic tj. te materialowe klosze, a kurzy sie u mnie baaardzo. Mysle wiec ze kupie Twoje "louisiany".... No i mysle nad lampa sufitową.... Co Ty dobrałas?

Witaj Jasiu:)

Nie pamiętam juz czy ujawniłam się wczesniej w Twoich komentarzach czy tez pisałam do Ciebie na priva:) Wiem, ze na pewno rozmawiałyśmy odnośnie wnętrz:) Jakkolwiek zajrzałam znów szukajac inspiracji:) Ja juz mieszkam od pazdziernika zeszlego roku i tez wciąąąąż budujemy, tzn. wykańczamy się. Nie zmienia to faktu że nasza 2letnia Tosia:) bedzie miała na rocznice zamieszkania braciszka:) Jasiu, niezmiennie ogladam Twoje zdjecia i czytuję dziennik z przyjemnością, bo wyrażają świat i klimat mi bliski: wnętrza, meble, dodatki, dzieci;) Pisze tak, bo choć szybko znalazłam odpowiedź na pytanie jakie masz kinkiety w łazience to pomimo wszystko "wtopiłam" w pozostałe Twoje strony na dobrych kilkadziesiąt minut:)

Ciekawa jestem jaką lampę dobrałaś do tych kinkietów w łazience? Chyba ze jeszcze nie dobrałaś? Ja lazienkę mam rowniez do1/3 wys. w casablance, podloga brazowa ale z kafli imitujacych drewno, meble (ktora kiedys mam nadzieje beda;) białe i biale lustro. Poczatkowo chcialam kupic kinkiety z ikei z kloszami z materialu, ale po ogledzinach stwierdzilam ze nie wiem jak bede to czyscic tj. te materialowe klosze, a kurzy sie u mnie baaardzo. Mysle wiec ze kupie Twoje "louisiany".... No i mysle nad lampa sufitową.... Co Ty dobrałas?

no hej Pat&Pio :-)

pamiętam naszą rozmowę, pamiętam :-)

i cieszę się, że przypadł Ci do gustu mój Tygodnik, że o łazience nie wspomnę ;-)

a na suficie w łazience mam najzwyklejszy okrągły biały plafon :-)

pozdrawiam Was serdecznie, Tosię w pierwszej kolejności ;-) oraz jej rosnącego Braciszka! :-)

• 5 months później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 months później...
  • 4 weeks później...
  • 6 months później...