Jasia 03.07.2011 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Witaj Jasia!!! bARDZO ŁADNY MASZ DOMEK! oDZYWAJ SIE CZĘŚCIEJ , PROSZĘ... dzięki Eva no chciałabym częściej tu bywać, ale czasu niewiele niemniej jednak mam nadzieję, że wkrótce uda mi się trochę zaktualizowć Tygodnik pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.07.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Jasiu, jak dobrze Cię słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.07.2011 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Witam, ma Pani piekny dom! Już kilka razy przeglądałam go chciałabym zapytać jak sparwują sie białe drzwi Fiord, gdyż przymierzam się do ich zakupu czy straciły jakoś kolor? zżółkły, poszarzały itp Czy ościerznice mają taki sam kolor (lub nierzucający się w oczy)? Proszę napisać czy w kuchni w rowkach nie gromadzi się kurz itp - bo obawam się trochę, że z czasem nie da się domyć tych szpar dziękuję z góry za informację Jasia jestem drzwi sprawują się dobrze, kolor się nie zmienił, ościeżnice są takie same jak drzwi, z nimi też wszystko ok jeśli chodzi o rowki w szafkach kuchennych to obawa całkiem zbędna - bardzo rzadko zdarza się, żeby rowki się zabrudziły a nawet jeśli tak się stanie to bezproblemowo można to wyczyścić (np. brzegiem szmatki) dzięki za wizytę i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.07.2011 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Jasiu, jak dobrze Cię słyszeć hej Nelli ech, za rzadko mam okazję tu gościć, mam nadzieję, że wkrótce nadrobię choć część zaległości a co u Ciebie Nelli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.07.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Jasiu, aktualizuj dziennik Buźka dla dzieciaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatPio 06.07.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Witaj Jasiu:)Nie pamiętam juz czy ujawniłam się wczesniej w Twoich komentarzach czy tez pisałam do Ciebie na priva:) Wiem, ze na pewno rozmawiałyśmy odnośnie wnętrz:) Jakkolwiek zajrzałam znów szukajac inspiracji:) Ja juz mieszkam od pazdziernika zeszlego roku i tez wciąąąąż budujemy, tzn. wykańczamy się. Nie zmienia to faktu że nasza 2letnia Tosia:) bedzie miała na rocznice zamieszkania braciszka:) Jasiu, niezmiennie ogladam Twoje zdjecia i czytuję dziennik z przyjemnością, bo wyrażają świat i klimat mi bliski: wnętrza, meble, dodatki, dzieci;) Pisze tak, bo choć szybko znalazłam odpowiedź na pytanie jakie masz kinkiety w łazience to pomimo wszystko "wtopiłam" w pozostałe Twoje strony na dobrych kilkadziesiąt minut:)Ciekawa jestem jaką lampę dobrałaś do tych kinkietów w łazience? Chyba ze jeszcze nie dobrałaś? Ja lazienkę mam rowniez do1/3 wys. w casablance, podloga brazowa ale z kafli imitujacych drewno, meble (ktora kiedys mam nadzieje beda;) białe i biale lustro. Poczatkowo chcialam kupic kinkiety z ikei z kloszami z materialu, ale po ogledzinach stwierdzilam ze nie wiem jak bede to czyscic tj. te materialowe klosze, a kurzy sie u mnie baaardzo. Mysle wiec ze kupie Twoje "louisiany".... No i mysle nad lampa sufitową.... Co Ty dobrałas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.07.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Jasiu, aktualizuj dziennik Buźka dla dzieciaczków no właśnie... coś się nie mogę zebrać... pewnie kiedyś się uda... pozdrowionka dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.07.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Witaj Jasiu:) Nie pamiętam juz czy ujawniłam się wczesniej w Twoich komentarzach czy tez pisałam do Ciebie na priva:) Wiem, ze na pewno rozmawiałyśmy odnośnie wnętrz:) Jakkolwiek zajrzałam znów szukajac inspiracji:) Ja juz mieszkam od pazdziernika zeszlego roku i tez wciąąąąż budujemy, tzn. wykańczamy się. Nie zmienia to faktu że nasza 2letnia Tosia:) bedzie miała na rocznice zamieszkania braciszka:) Jasiu, niezmiennie ogladam Twoje zdjecia i czytuję dziennik z przyjemnością, bo wyrażają świat i klimat mi bliski: wnętrza, meble, dodatki, dzieci;) Pisze tak, bo choć szybko znalazłam odpowiedź na pytanie jakie masz kinkiety w łazience to pomimo wszystko "wtopiłam" w pozostałe Twoje strony na dobrych kilkadziesiąt minut:) Ciekawa jestem jaką lampę dobrałaś do tych kinkietów w łazience? Chyba ze jeszcze nie dobrałaś? Ja lazienkę mam rowniez do1/3 wys. w casablance, podloga brazowa ale z kafli imitujacych drewno, meble (ktora kiedys mam nadzieje beda;) białe i biale lustro. Poczatkowo chcialam kupic kinkiety z ikei z kloszami z materialu, ale po ogledzinach stwierdzilam ze nie wiem jak bede to czyscic tj. te materialowe klosze, a kurzy sie u mnie baaardzo. Mysle wiec ze kupie Twoje "louisiany".... No i mysle nad lampa sufitową.... Co Ty dobrałas? no hej Pat&Pio pamiętam naszą rozmowę, pamiętam i cieszę się, że przypadł Ci do gustu mój Tygodnik, że o łazience nie wspomnę a na suficie w łazience mam najzwyklejszy okrągły biały plafon pozdrawiam Was serdecznie, Tosię w pierwszej kolejności oraz jej rosnącego Braciszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 12.12.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Jasiu, musiałam sie zarejestrowac aby Ci powiedzieć, że miło spędziłam czas oglądając Twój dziennik. Masz śliczne dzieci i dom. Pozdrawiam. Elżbieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.12.2011 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Witaj Zeliczka! dziękuję za miłą wizytę i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 23.12.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Jasiu jak fajnie, że znowu jesteś Pisz częściej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.12.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 hej MartaiBartek zobaczymy co z tego wyjdzie pozdrawiam Was serdecznie i Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.12.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.02.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Hej Jasiu popatrzyłam na Twój trawnik muszę się zabrać za zakładanie mojego dobrze, że minus 20 za oknem nie muszę z grabkami wyskakiwać od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.04.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt Wielkanocnych życzy Nell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.05.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Halo jasiu, co u Was? Jak małe Cybulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.05.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Jak dom, ogród? .... Daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.11.2012 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Dorbie, odpowiadam trochę z opóźnieniem, ale dzięki za życzenia bożonarodzeniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.11.2012 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Hej Jasiu popatrzyłam na Twój trawnik muszę się zabrać za zakładanie mojego dobrze, że minus 20 za oknem nie muszę z grabkami wyskakiwać od razu i jak tam Twój trawnik, Aniu? coś cisza u Ciebie w dzienniku ? Pozdrawiam bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.11.2012 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Jak dom, ogród? .... Daj znać hej Nelli! u nas generalnie ok, może niebawem W KOŃCU coś tu zaktualizuję Ale najważniejsze, żeby Wam udało się wrócić do DOMu w pełnym tych słów znaczeniu Ściskam mocno mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts