Ola i Krzysiek 09.10.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ola, myślę, że faktycznie nie powinno to się rzucać w oczy (a jak już bramę pokryje kurz to w ogóle... ) poza tym, na pewno będzie można powiedzieć dopiero po montażu - bo brama ma dość dużą połać koloru a okna niewielką ja się zastanawiiam jak Słowińskim uda się dobór koloru drzwi wejściowych do okien (obiecali ), bo okna pcv a drzwi drewniane... a u Ciebie? Wiesz co drzwi to my jeszcze nie zamawiamy, choć nie powiem żebyśmy się nie oglądali za nimi Ostatnio macaliśmy Gerdę Ale teraz już sobie obiecaliśmy tj. przy wyborze drzwi, że musimy dobrać idealnie, bo drzwi już bedą blisko okien, więc nie ma bata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.10.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 jeśli mogę się wtrącić..to bramę już też zamówiliśmy i wiemy , że nie będzie idealna kolorystycznie..to prawie niemożliwe...chyba , że ma się białe okna lub jasny dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.10.2007 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 jeśli mogę się wtrącić..to bramę już też zamówiliśmy i wiemy , że nie będzie idealna kolorystycznie..to prawie niemożliwe...chyba , że ma się białe okna lub jasny dąb może jak ten sam producent robi, to jest to możliwe... a białe też są często różne... może z czarnym łatwiej? tak czy siak, myślę, że jak już się te wszystkie elementy użytkuje to różnica staje się niezauważalna (po prostu nie zwraca się na to uwagi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.10.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 jeśli mogę się wtrącić..to bramę już też zamówiliśmy i wiemy , że nie będzie idealna kolorystycznie..to prawie niemożliwe...chyba , że ma się białe okna lub jasny dąb może jak ten sam producent robi, to jest to możliwe... a białe też są często różne... może z czarnym łatwiej? tak czy siak, myślę, że jak już się te wszystkie elementy użytkuje to różnica staje się niezauważalna (po prostu nie zwraca się na to uwagi ) dokładnie tak było z kolorem zaprawy do klinkieru...jak byliśmy na tym etapie to patrzyliśmy na wszystkie kominy a teraz... wogóle nie zwraca się na to uwagi..i ta ze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 09.10.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 tak czy siak, myślę, że jak już się te wszystkie elementy użytkuje to różnica staje się niezauważalna (po prostu nie zwraca się na to uwagi ) Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.10.2007 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 jeśli mogę się wtrącić..to bramę już też zamówiliśmy i wiemy , że nie będzie idealna kolorystycznie..to prawie niemożliwe...chyba , że ma się białe okna lub jasny dąb może jak ten sam producent robi, to jest to możliwe... a białe też są często różne... może z czarnym łatwiej? tak czy siak, myślę, że jak już się te wszystkie elementy użytkuje to różnica staje się niezauważalna (po prostu nie zwraca się na to uwagi ) dokładnie tak było z kolorem zaprawy do klinkieru...jak byliśmy na tym etapie to patrzyliśmy na wszystkie kominy a teraz... wogóle nie zwraca się na to uwagi..i ta ze wszystkim mając to na uwadze, można wiele zaoszczędzić, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.10.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 jeśli mogę się wtrącić..to bramę już też zamówiliśmy i wiemy , że nie będzie idealna kolorystycznie..to prawie niemożliwe...chyba , że ma się białe okna lub jasny dąb może jak ten sam producent robi, to jest to możliwe... a białe też są często różne... może z czarnym łatwiej? tak czy siak, myślę, że jak już się te wszystkie elementy użytkuje to różnica staje się niezauważalna (po prostu nie zwraca się na to uwagi ) dokładnie tak było z kolorem zaprawy do klinkieru...jak byliśmy na tym etapie to patrzyliśmy na wszystkie kominy a teraz... wogóle nie zwraca się na to uwagi..i ta ze wszystkim mając to na uwadze, można wiele zaoszczędzić, prawda? ta...tylko, że ja o tym się awsze dowiaduję po udręce szukania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 10.10.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 ekhm... polecam zdjąć folię z okien z zewnątrz zanim sie zwulkanizuje, bo bedziecie mieć duzy problem później pozdrawiam Mariusz PS. proszę zdjecia okienek z bliska porównamy z naszymi orzeszkami z Oknoplastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 10.10.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 hej przeczytalem szybciutko tygodnkik i komentarze ale tak po "ptokach" i powiedz mi jakiego producenta masz okna?a wybralas to firme inna do dokonczenia domu czy jednak nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.10.2007 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 ekhm... polecam zdjąć folię z okien z zewnątrz zanim sie zwulkanizuje, bo bedziecie mieć duzy problem później pozdrawiam Mariusz PS. proszę zdjecia okienek z bliska porównamy z naszymi orzeszkami z Oknoplastu Mikolayi, witaj! dzięki za troskę , słyszałam już, że folię najlepiej zdjąć jak najszybciej, więc niedługo to zrobimy PS. muszę w domu sprawdzić, czy mam zdjęcie okien, które oddaje ich kolor - jeśli tak to niebawem wkleję pozdrawiam! a Wy? co teraz budowlanego robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.10.2007 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 hej przeczytalem szybciutko tygodnkik i komentarze ale tak po "ptokach" i powiedz mi jakiego producenta masz okna? a wybralas to firme inna do dokonczenia domu czy jednak nie? Scooby, okna zamawialiśmy u Słowińskich (http://www.slowinscy.pl) póki co bujamy się z Be (wziął się do roboty ), na pewno do końca prac murarskich a potem się okaże, co będzie - ale nie bralibyśmy jednej firmy, tylko sami szukali poszczególnych wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.10.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Jestem Jasieńko śliczny dach Ci rośnie nad głową, ale fajnie. Bardzo cieszę się , że okna zrobione są dobrze. Wszystko nabiera kształtu i już za momencik czapeczka będzie kompletna. Więcej zdjęć proszę. A co takiego zrobiłaś Be, że wziął się do roboty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.10.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 DRZWI do DOMU mamy... opowiadaj jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.10.2007 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 no jesteś! i cieszę się, że się cieszysz a więcej zdjęć zrobię jutro może... czapeczka będzie bardziej kompletna ja? ja nic nie zrobiłam... Seb miał z nim gadkę a poza tym dekarz zrobił na nim wrażenie i facet nie miał wyjścia a drzwi jakie? wejściowe, kochana! z desek zbite - na zawiasach - na kłódkę zamykane - sama jeszcze nie widziałam, znam tylko z opowieści jak zobaczę to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 12.10.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 powadasz, że drzwi na kłódkę? Bo ja już sobie wyobrażam te drzwi piękne, drewniane w kolorze orzech...buahahaha, ale się dałam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.10.2007 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 powadasz, że drzwi na kłódkę? Bo ja już sobie wyobrażam te drzwi piękne, drewniane w kolorze orzech...buahahaha, ale się dałam zrobić te piękne drewniane i orzechowe będą później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 15.10.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Jasia, drzwi są naprawdę extra My mamy z odzysku, znajoma jak zmieniała drzwi wejsciowe w bloku stare dała swoim rodzicom jak się budowali, a teraz Oni dali nam Okna widzę pikne są, ja już się moich orzeszków doczekać nie mogę Widzę, że Ty też masz aluplast, bo my też No i ochronę macie, no no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.10.2007 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 dzięki Ola, drzwi też mi się podobają, takie piękne okucia mają a z oknami u Was kolejny dobry wybór! to już w tym tygodniu, czyli zaraz będą! ochronę mamy, a jak! trzeba tego zamkniętego powietrza pilnować! nasze jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 15.10.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Jasiu co za postępy . Przynajmniej nie rozbierają, tak jak u nas: ołatowali i odlatowywali. Teraz podobno ma być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.10.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 też mam takie drzwi mąż sam robił gratulacje Jasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts