nata76 30.03.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Wiecie, ostatnio przyszedł do mnie katalog Quelle,tym razem z meblami. Bardzo spodobał mi się wielki tapczan narożnikowy. Ale...jaka może być jakość tych produktów? Ciuch sa raczej marnej jakości i mają zawyżoną cenę...Czy ktoś moze ma meble z tego katalogu?Chciałm wkleic zdjęcie ale na stronach quelle nie znalazłam tego tapczanu. Jakby ktoś miał to art. nr B1886590 ze str.14-15. kolor cappucino mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 30.03.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Myśle , ze mozesz sobie dac spokoj z meblami z Quelle, Neckermann, Otto i inne , chyba ze masz taki kaprys zaplacic ekstra za cos co masz na wyciagniecie reki.Wiekszosc tych produktow to wzorniczy standard srednich i malych polskich firm prywatnych. Wiele z tych mebli, to takze produkty robione w Polsce, Chinach czy podobno Holandii /czytaj: znow w Polsce/. Nie warto przywozic drzewa do lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja_mp 13.04.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Odradzam, zamówiałam u nich wypoczynek i stolik kawowy...boksowałam się kilka miesięcy aż w końcu dowiedziałam się, że mają braki magazynowe i nie wiedzą kiedy będzie dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts