ged 18.02.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Spawarka marzenie - niestety wykończeniówka mnie wykańcza i nawet za taką cenę nie mogę jej kupić, ale warta jest tej cny. Daj ogłoszenie na Gratce - szybko pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 21.02.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Kemppi używałem przez czas jakiś; nie mogłem narzekać. Uważajcie tylko w przypadku pracy na długim przedłużaczu: spadek napięcia i sprzęt się fajczy, a wtedy popij wodą Wiem z autopsji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 22.02.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Podłącze się pod pytanie, mam zamiar kupić spawarkę tak dla amatorskiego użytku, do kwoty 1500 zł. Co sprawdzonego polecicie??? Tylko jakieś konkretne modele.Tylko nie piszcie o droższych, bo i tak to będzie duży wydatek jak dla mnie.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.ajk 22.02.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Podłącze się pod pytanie, mam zamiar kupić spawarkę tak dla amatorskiego użytku, do kwoty 1500 zł. Co sprawdzonego polecicie??? Tylko jakieś konkretne modele. Tylko nie piszcie o droższych, bo i tak to będzie duży wydatek jak dla mnie. Pozdr Poniżej tysiąca zł kupisz besterkę 141 - dla amatorskiego użytku i nie tylko spokojnie wystarczy. Solidna sprawdzona marka - od wielu lat na rynku, zawsze znajdziesz części jeśli zajdzie taka potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atyp1 17.12.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Podłącze się pod pytanie, mam zamiar kupić spawarkę tak dla amatorskiego użytku, do kwoty 1500 zł. Co sprawdzonego polecicie??? Tylko jakieś konkretne modele. Tylko nie piszcie o droższych, bo i tak to będzie duży wydatek jak dla mnie. Pozdr Lepiej niz Bester kup cos uzywanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atyp1 20.12.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Podłącze się pod pytanie, mam zamiar kupić spawarkę tak dla amatorskiego użytku, do kwoty 1500 zł. Co sprawdzonego polecicie??? Tylko jakieś konkretne modele. Tylko nie piszcie o droższych, bo i tak to będzie duży wydatek jak dla mnie. Pozdr Byle nie Beser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomalbuk 22.03.2015 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 W sumie do amatorskiego użycia nie potrzeba Ci jakiś cudów, ale wiadomo, że czasem lepiej zapłacić więcej i mieć z tego dłuższy użytek niż tylko na raz. W każdym bądź razie u mnie w pracy korzystamy z naprawdę wysokiej półki, ale na pewno będziesz potrzebował różnych materiałów spawalniczych, więc podsyłam: http://www.sklep.tomsystem.pl/materialy-spawalnicze/ Opieramy się w firmie na tym sklepie, sprzęt zakupiliśmy za pośrednictwem tego sklepu, ale w akcesoria też się zaopatrujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts