smog 30.03.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Mam do sprzedania 27 m3 bardzo dobrego styropianu Swisspor EPS70. Grubość 12cm, frezowany.Styropian kupiłem miesiąc temu (mam fakturę) - jest składowany pod dachem, zamknięty. Sprzedaję, ponieważ zdecydowałem się na ocieplenie w systemie Ceresit i wszystko muszę kupić od wykonawcy, żeby mieć gwarancję. Chcę sprzedać po cenie kupna: 155 zł brutto za 1 m3 (dla porównania cen - normalnie do frezu jest dopłata 5 zł netto za m3) Odbiór osobisty z Piaseczna k/Warszawy. Mogę załatwić 2 osoby do załadunku na miejscu - 50 zł. Dane techniczne:- wymiary płyty: 1000 x 500 mm- współczynnik przewodzenia ciepła w temp. 10°C λ : 0,040 W/mK- klasa reakcji na ogień: E- wersja frezowana na życzenie z dopłatą 5,00 zł/m3- wytrzymałość na zginanie: 115 kPa- naprężenie ściskające przy 10% odkształceniu względnym : 70 kPa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts