Gość 30.03.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 http://www.youtube.com/watch?v=6mtFGd8uUIk cz I http://www.youtube.com/watch?v=fyFdAS0puNQ cz II Mocna rzecz rodem z epoki małej stabilizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 30.03.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Rzeczywiście, mocna rzecz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isztar 31.03.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 13.04.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Litości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjawi 13.04.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 a swoją drogą , to biedne dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 13.04.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Ale czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 I nic sie nie zmienia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 13.04.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Masakra.I tak jak napisala Nefer nic sie nie zmienilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 14.04.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Zaje....ste! "Rodzenie przez carskie ciecie należy do kobiet porządnych, a rodzenie przez pochwe, dla prostytutek" "Jak mama bedzie ciągle chodziła pijana, a tata będzie trzeźwy, to wtedy będą mieli dziecko, ale jak wyjmą lekarze to dziecko z brzucha, to ono będzie nieżywe. A jak na przykład mama bedzie ciagle trzeźwa chodziła, nie będzie piła wódki a tata bedzie pił, to będą mieli dziecko i jak wyjma lekarze z brzucha, to dziecko będzie zdrowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 To stary film jest.., dzis chyba juz kazde dziecko wie skad biora sie dzieci... Sama nie wiem, macie dzieci, to jak to jest dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 14.04.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Wlasnie przeprowadziłem ze swoją siedmioletnią córką taki dialog :- skąd się biorą dzieci?- z brzucha.- a jak się tam znalazły?- nie wiem.Mimo, że wielokrotnie jej to dość dokładnie tłumaczyłem (zawsze gdy się pytała), to myślę że jeszcze wszystkiego dokładnie nie rozumie. Dość często widzi mnie, czy żonę nago i wie w jakim celu różnimy się budową. Wie w jaki sposób dochodzi do zapłodnienia, jak dziecko rośnie w brzuchu, wie że dzieci rodzą się przez "pupę", mimo że mama miała cesarkę (wcześniej myślała, ze dzieci rodzą się tylko przez rozcięcie brzucha i dlatego mówiła, ze swoich mieć nie będzie).pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 16.04.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 A ja jak bylam mala to pytalam mame jak to dziecko z tym wozkiem zmiesci sie w brzuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 17.04.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Mój sześciolatek został poinformowany, skąd biorą się dzieci, ale nie wiem, czy pamięta, bo ostatnio taką rozmowę odbyliśmy: Daniel (bawi się siusiakiem, ogląda dokładnie): O tu takie dwie kuleczki - jak mówiłaś, że to się nazywa? Ja: Jąderka - tu są schowane plemniczki (kurczę, chyba niepotrzebnie zdrabniam - do tego prowadzi wychowywanie przez kobiety), te plemniczki połączą się z jajeczkami Twojej żony i będziesz miał dzieci. Daniel gmerając dalej: O! To będę miał dwoje. Bo mam dwa jąderka. (zachwycony) Będę miał dzieci. Ja: Oczywiście dopiero, kiedy będziesz dorosły ple , ple, ple. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Nasz siedmiolatek mimo że wyedukowany chichocze i robi dziwne miny, kiedy rozmowa schodzi na tematy męsko-damskie albo usłyszy jakąś rewelację od kolegów. Właśnie teraz mają eksplozję tematów dotyczących sfery seksu (późna zerówka ) Ciekawe, jakie cuda sobie opowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts