Gość 30.03.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Czy moglibyście podpowiedzieć, jaką warto kupić i co jest ważne przy wyborze takiego urządzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinoc 30.03.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Kwestia do czego i jak często chcesz używać, ja myję auto, czasem chodnik, ogrodzenie, drzwi garażowe, meble ogrodowe, ogólnie biorąc kilka razy w sezonie. Na poczatku entuzjazm był większy, teraz jakby nieco się ustabilizował . Mam małą myjkę Karcher, taka najtańszą z Makro, 100bar, od 2003 sprawuje się świetnie , bez zarzutu, nie widze potrzeby kupowania większej czyli mocniejszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbro 01.04.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 A ja używałem takiej małej WAP czy coś takiego z metalową pompą (podobno lepsza) ale miała głowicę 1 mm średnicy i stwierdziłem, że np. do zmywania kostki była za mała. Skusiłem się ponieważ miała regulację ciśnienia (można było nawet podlewać kwiatki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kborekk 02.04.2007 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witamnajpierw musisz sie zastanowic do czego jej bedziesz uzywal. jezeli tylko do drobnych prac to kup sobie najtansza i bedzie sie swietnie sprawowala! A jezeli chcesz nia czyscic beton lub drewno do bialosci to poszukaj spalinowej za kilka tysiecy:) Ja mam myjke nie wiem jakiej firmy bo wyglada jak wlasnej roboty:) bylem w niemczech i ktos ja wywalil bo nie dzialala a okazalo sie ze miala zepsuty wlacznik:))) Ma chyba z 60 bar i spisuje sie dosc fajnie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts