kisor 30.03.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 może ktoś ma albo znajdzie linki do stron programów tv o urządzaniu wnętrz gdzie można podpatrzeć jakieś pomysły chodzi mi głównie o takie zagramaniczne programy jak zaklinacze wnętrz nadawany w tvn style i program abc - home makeover może jeszcze na coś innego się natkniecie serdeczne dzięki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 30.03.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 polskiedekoratorniapokojowe rewolucje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 30.03.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 zaklinacze wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 31.03.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Discovery Travel & Living "Wielkie projekty" - i wszystkie jego odmiany, jest to o budowanu domów z różnego rodzaju materiałów, w różnych częściach europy, któraś odmiana jest o urządzanu wnętrz, ale praktycznie zawsze jest pokazany efekt końcowy. Dla mnie ten program to "kopalnia wiedzy" . O znalazłam: Wielkie projekty wnętrza Grand Designs Indoorsdokument sobota 31.03.2007 Discovery Travel & Living 22:50 Kolejna seria popularnych programów "Wielkie projekty". Tym razem wszystko o projektowaniu wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts