Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pogadajmy o kadilakowej budowie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 80
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam Ziomali :)

Widzę, że narzuciliście tempo...

Ja załatwiam wszystko z nóżki na nóżkę, bo chcę zacząć w przyszłym roku. Teraz załatwiam tylko papiery i pozwolenie. Ale kto wie... Może mi odwali, bo jak widzę jak wszystko drożeje!!!

Na mokierskiej macie działeczkę?? Taaaaa? Swego czasu oglądałem ją. Milutka... Teraz troszkę mi żal, że nie kupiłem działki na Paniowach, ale 2 lata temu psy d... tam szczekały i nie było nawet perspektyw na nowe budowy w okolicy. A tu widzę że się dzieje... Karpatka, Kadilak... Wszyscy naparzają w Paniowach :D

Trzymam kciuki i zapraszam do mojego dziennika :) Obecnie wyprzedzam was o głowę - bo już czekam na zakończenie adaptacji. Pisma z OUG i inne uzgodnienia już posiadam.

Czekam teraz na prąd, bo umowę już podpisałem - realizacja do listopada 2007, oraz na rzut parteru od architekta, bo muszę zrobić projekt przyłącza wodnego...

Pozdrawiam!

Sławek - Mikołów Borowa Wieś :p

Dziękuję Natko

A na parapetówę zapraszam w kwietniu 2009 :wink:

Slawkin ja bym nie żałowała takiego miejsca jak Borowa,

przejechałam całą Twoją uliczkę i jeste zauroczona tym miejscem

Gdybym trafiła na Borową wczesniej to kto wie??? :wink:

Pozdrawiam i zaczęcam do budowy :wink: ale nie z powodu cen, bo te zaraz pewno staną, ale czyż nie będzie miło wypić przysłowiową kawkę na tarasie :lol:

Heh!

Z tymi warunkami to rzeczywiście pała - 3 metry oddawać za friko.

A masz już Opinię lokalizacyjną??

Bo ja mam napisane w swojej, że mam się odsunąć z płotem o 7,5m od krawędzi jezdni...

Czyli biorąc pod uwagę szerokość mojej działki i cenę za metr oddaję miastu kilkanaście tysięcy złotych...

Jeżeli to cię pociesza, czuję się usatysfakcjonowany, że pomogłem w przezwyciężeniu "małego doła"

:):):)

Powiedz mi gdzie kupowałaś tego blaszaka??

Ile kosztował? Bo mnie też czeka taki nabytek...

Ostatnio byłem na Paniowach zobaczyć blaszaka :) Hehehe, bo byłem bardzo ciekawy gdzie jest twoja działka :)

Ziemię Karpatki zlokalizowałem wcześniej :):):)

Brawo Kadilak, wreszcie zdjątka! Łatwiej będzie mi zlokalizować Twoją działkę. Ostatnio już mi się wydawało, że witam się z gąską - zlokalizowałam blaszak i działkę, a na niej właścicieli (blaszak oczywiście zdecydowanie mniej imponujący niż Twój :lol: :lol: :lol: ). Przedarłam się przez wertepy na polu i przez płot tajemniczo zarzuciłam hasło "Forum Muratora". Na to pani uprzejmie :o :o :o , że słucham???? Od razu wiedziałam, że pudło.... Teraz będzie łatwiej :D

Heh!

Z tymi warunkami to rzeczywiście pała - 3 metry oddawać za friko.

A masz już Opinię lokalizacyjną??

Bo ja mam napisane w swojej, że mam się odsunąć z płotem o 7,5m od krawędzi jezdni...

Czyli biorąc pod uwagę szerokość mojej działki i cenę za metr oddaję miastu kilkanaście tysięcy złotych...

Jeżeli to cię pociesza, czuję się usatysfakcjonowany, że pomogłem w przezwyciężeniu "małego doła"

:):):)

Powiedz mi gdzie kupowałaś tego blaszaka??

Ile kosztował? Bo mnie też czeka taki nabytek...

Ostatnio byłem na Paniowach zobaczyć blaszaka :) Hehehe, bo byłem bardzo ciekawy gdzie jest twoja działka :)

Ziemię Karpatki zlokalizowałem wcześniej :):):)

Dziękuję Slawkinie za odwiedziny, zapraszam na grilla do blaszaka jak tylko zrobi się naprrrrawdę ciepło.

A na opinię czekam cierpliwie, ale już mnie korci, żeby podzwonić i komuś pomarudzić :wink: I mam nadzieję, że mnie nie rzucą na łopatki jakimś swoim pomysłem lokalizacyjnym, bo...

I bardzo dziękuję za słowa otuchy, są mi naprawdę potrzebne :(

A blaszak przyjechał z Nowego Sącza, kupiłam przez allegro od "maritim sc"

za 1300 bo to II gatunek blachy / serio II gatunek :lol: /

Pozdrawiam i czekam na hasło "grill w blaszaku" :lol: :lol: :lol:

Brawo Kadilak, wreszcie zdjątka! Łatwiej będzie mi zlokalizować Twoją działkę. Ostatnio już mi się wydawało, że witam się z gąską - zlokalizowałam blaszak i działkę, a na niej właścicieli (blaszak oczywiście zdecydowanie mniej imponujący niż Twój :lol: :lol: :lol: ). Przedarłam się przez wertepy na polu i przez płot tajemniczo zarzuciłam hasło "Forum Muratora". Na to pani uprzejmie :o :o :o , że słucham???? Od razu wiedziałam, że pudło.... Teraz będzie łatwiej :D

:lol: :lol: :lol: wyobrażam sobie minę tej pani

Jak już mnie namierzysz, to zapraszam do ogródka, hasło "grill w blaszaku" :lol:

Grila już zawiozłam

Pozdrawiam

Natka na grillu brzmi dobrze :lol: :lol: :lol: A tak przy okazji, to budowa spędza Ci sen z powiek, czy jak???? Twój ostatni wpis pojawił się o totalnie nieludzkiej porze... :wink:

forum dziala w innej strefie czasowej chyba ;) posta pisalam ok. 7-mej

Ja "na szczescie" nie-budowlana jestem - tylko rodzona kadilakowa siostra :)

• 4 weeks później...