kadilak 31.03.2007 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Witam wszystkich, którzy zajrzeli do mojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 31.03.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Witam wszystkich, którzy zajrzeli do mojego dziennika Zajrzalam Wszystkiego najszybszego na "nowej drodze życia" I jak najszybszej parapetówy życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 31.03.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Witam Ziomali Widzę, że narzuciliście tempo... Ja załatwiam wszystko z nóżki na nóżkę, bo chcę zacząć w przyszłym roku. Teraz załatwiam tylko papiery i pozwolenie. Ale kto wie... Może mi odwali, bo jak widzę jak wszystko drożeje!!! Na mokierskiej macie działeczkę?? Taaaaa? Swego czasu oglądałem ją. Milutka... Teraz troszkę mi żal, że nie kupiłem działki na Paniowach, ale 2 lata temu psy d... tam szczekały i nie było nawet perspektyw na nowe budowy w okolicy. A tu widzę że się dzieje... Karpatka, Kadilak... Wszyscy naparzają w Paniowach Trzymam kciuki i zapraszam do mojego dziennika Obecnie wyprzedzam was o głowę - bo już czekam na zakończenie adaptacji. Pisma z OUG i inne uzgodnienia już posiadam. Czekam teraz na prąd, bo umowę już podpisałem - realizacja do listopada 2007, oraz na rzut parteru od architekta, bo muszę zrobić projekt przyłącza wodnego... Pozdrawiam! Sławek - Mikołów Borowa Wieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 31.03.2007 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Dziękuję Natko A na parapetówę zapraszam w kwietniu 2009 Slawkin ja bym nie żałowała takiego miejsca jak Borowa, przejechałam całą Twoją uliczkę i jeste zauroczona tym miejscem Gdybym trafiła na Borową wczesniej to kto wie??? Pozdrawiam i zaczęcam do budowy ale nie z powodu cen, bo te zaraz pewno staną, ale czyż nie będzie miło wypić przysłowiową kawkę na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 01.04.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Kadilak, a na priva zajrzałaś???? Namiary Ci podesłałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 04.04.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Heh! Z tymi warunkami to rzeczywiście pała - 3 metry oddawać za friko. A masz już Opinię lokalizacyjną?? Bo ja mam napisane w swojej, że mam się odsunąć z płotem o 7,5m od krawędzi jezdni... Czyli biorąc pod uwagę szerokość mojej działki i cenę za metr oddaję miastu kilkanaście tysięcy złotych... Jeżeli to cię pociesza, czuję się usatysfakcjonowany, że pomogłem w przezwyciężeniu "małego doła" :) Powiedz mi gdzie kupowałaś tego blaszaka?? Ile kosztował? Bo mnie też czeka taki nabytek... Ostatnio byłem na Paniowach zobaczyć blaszaka Hehehe, bo byłem bardzo ciekawy gdzie jest twoja działka Ziemię Karpatki zlokalizowałem wcześniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 04.04.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 a ja z forum sie dowiaduje o postepach na placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 04.04.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Brawo Kadilak, wreszcie zdjątka! Łatwiej będzie mi zlokalizować Twoją działkę. Ostatnio już mi się wydawało, że witam się z gąską - zlokalizowałam blaszak i działkę, a na niej właścicieli (blaszak oczywiście zdecydowanie mniej imponujący niż Twój ). Przedarłam się przez wertepy na polu i przez płot tajemniczo zarzuciłam hasło "Forum Muratora". Na to pani uprzejmie , że słucham???? Od razu wiedziałam, że pudło.... Teraz będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 04.04.2007 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Heh! Z tymi warunkami to rzeczywiście pała - 3 metry oddawać za friko. A masz już Opinię lokalizacyjną?? Bo ja mam napisane w swojej, że mam się odsunąć z płotem o 7,5m od krawędzi jezdni... Czyli biorąc pod uwagę szerokość mojej działki i cenę za metr oddaję miastu kilkanaście tysięcy złotych... Jeżeli to cię pociesza, czuję się usatysfakcjonowany, że pomogłem w przezwyciężeniu "małego doła" :) Powiedz mi gdzie kupowałaś tego blaszaka?? Ile kosztował? Bo mnie też czeka taki nabytek... Ostatnio byłem na Paniowach zobaczyć blaszaka Hehehe, bo byłem bardzo ciekawy gdzie jest twoja działka Ziemię Karpatki zlokalizowałem wcześniej :) Dziękuję Slawkinie za odwiedziny, zapraszam na grilla do blaszaka jak tylko zrobi się naprrrrawdę ciepło. A na opinię czekam cierpliwie, ale już mnie korci, żeby podzwonić i komuś pomarudzić I mam nadzieję, że mnie nie rzucą na łopatki jakimś swoim pomysłem lokalizacyjnym, bo... I bardzo dziękuję za słowa otuchy, są mi naprawdę potrzebne A blaszak przyjechał z Nowego Sącza, kupiłam przez allegro od "maritim sc" za 1300 bo to II gatunek blachy / serio II gatunek / Pozdrawiam i czekam na hasło "grill w blaszaku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 04.04.2007 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 a ja z forum sie dowiaduje o postepach na placu boju Hehehe... Zadzwoń to Ci opowiem o rurkach i tym, że nie mogę na nich nic posadzić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 04.04.2007 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Brawo Kadilak, wreszcie zdjątka! Łatwiej będzie mi zlokalizować Twoją działkę. Ostatnio już mi się wydawało, że witam się z gąską - zlokalizowałam blaszak i działkę, a na niej właścicieli (blaszak oczywiście zdecydowanie mniej imponujący niż Twój ). Przedarłam się przez wertepy na polu i przez płot tajemniczo zarzuciłam hasło "Forum Muratora". Na to pani uprzejmie , że słucham???? Od razu wiedziałam, że pudło.... Teraz będzie łatwiej wyobrażam sobie minę tej pani Jak już mnie namierzysz, to zapraszam do ogródka, hasło "grill w blaszaku" Grila już zawiozłam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 05.04.2007 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Jak już mnie namierzysz, to zapraszam do ogródka, hasło "grill w blaszaku" Grila już zawiozłam Pozdrawiam i ja na grilla chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 05.04.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Natka na grillu brzmi dobrze A tak przy okazji, to budowa spędza Ci sen z powiek, czy jak???? Twój ostatni wpis pojawił się o totalnie nieludzkiej porze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 05.04.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Natka na grillu brzmi dobrze A tak przy okazji, to budowa spędza Ci sen z powiek, czy jak???? Twój ostatni wpis pojawił się o totalnie nieludzkiej porze... forum dziala w innej strefie czasowej chyba posta pisalam ok. 7-mej Ja "na szczescie" nie-budowlana jestem - tylko rodzona kadilakowa siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 05.04.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ... i wszystko jasne! Powitać siostrę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 05.04.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ... i wszystko jasne! Powitać siostrę! witam ja to na latwizne poszlam i kupilam gotowy dom (dlatego najczesciej na forum bywam w kaciku o ogrodach - bo ten to robilam samodzielnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 05.04.2007 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ... i wszystko jasne! Powitać siostrę! witam ja to na latwizne poszlam i kupilam gotowy dom (dlatego najczesciej na forum bywam w kaciku o ogrodach - bo ten to robilam samodzielnie) O ogrodach hmmmmmm, kiedy ja będę rozmawiać o ogrodach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 06.04.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Zacząć możesz już teraz, bo tak się wydaje że te chwaściska to z rok będziesz tępić :):) Podobnie zresztą jak ja :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 13.04.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Zacząć możesz już teraz, bo tak się wydaje że te chwaściska to z rok będziesz tępić :):) Podobnie zresztą jak ja :P:P tez prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 05.05.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Kadillak, bardzo dobrze, że kolejny etap za Wami. Ja już zdążyłam zmontować ekipę do małego przedszkola. Na boisku na Twojego syna czeka czternastoletnia córka Słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts