kadilak 29.05.2007 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Ejjjjj! Jak to masz pozwolenie?? A ja myślałem, że mój architekt ma wejścia (bo jest radnym w Mikołowie) ale twój to chyba tam jest szefem!!! Ja wczoraj dzwoniłem do SP i powiedzieli mi że teraz robią projekty z początku kwietnia... Ale jazda! Nie żeby mi się tak bardzo spieszyło ale... ale... ale... Ja też chcę!!!!!! Właśnie czytałam Twój dziennik i... pod koniec czerwca ???? A ja myślałam, że to standard, taki termin w jakim ja dostałam No i Tobie się nie spieszy, a mnie BARDZOOOOOOO Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 29.05.2007 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 GRATULACJE (otrzymania pozwolenia na budowe) Dzięki sis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 29.05.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Gratuluję kosmicznie mega extra szybkiego tempa. Heh... Może na mnie też padnie ten zaszczyt... Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaus 06.06.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Hej!A gdze znajduje się ta lista robót ?:)Wszystko jest na niej ,czy tylko do stanu surowego ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 12.06.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Brawo Kadilak! Impreza się rozkręca... To kiedy sadzimy kwiatki w ogródkach? Pozdrawiam Karpatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 12.06.2007 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Hej! A gdze znajduje się ta lista robót ?:)Wszystko jest na niej ,czy tylko do stanu surowego ?Pozdrawiam Nie mogę znaleźć linka do tej listy, ale mogę podesłać mailem załącznik z kopią, jeżeli podasz mi adres mailowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 12.06.2007 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Brawo Kadilak! Impreza się rozkręca... To kiedy sadzimy kwiatki w ogródkach? Pozdrawiam Karpatka Chętnie pomogę u Ciebie Ja za jakiś tydzień mam odwiedziny, spycharki to możesz sobie wyobraźić jak będzie wyglądać reszta działki po tej wizycie Nie bedzie działki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 13.06.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Spoko, nasza też na jakiś czas zginęła! Super, że coś zaczyna się dziać. Jak tam ekipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 13.06.2007 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Spoko, nasza też na jakiś czas zginęła! Super, że coś zaczyna się dziać. Jak tam ekipa? Po tej pierwszej wpadce nie chcę zapeszać , ale mam od 9 lipca już nagraną ekipę z Chorzowa. Musi być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.06.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Kadliak, ładnie to tak kazać fotoreporterom skakać po drzewach???? Formalnie papparazzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 22.06.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 No... ładnie, ładnie... Widziałem paliki jak jechałem na Mokre. Gratulka... Ja wczoraj odebrałem pozwolenie na budowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 27.06.2007 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 No... ładnie, ładnie... Widziałem paliki jak jechałem na Mokre. Gratulka... Ja wczoraj odebrałem pozwolenie na budowę... OOOO, to super. Kiedy start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 28.06.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Heh. Ja startuję na wiosnę 2008. Tak sobie zaplanowałem i tego się trzymam. Obecnie szukam ekipy. Jestem poumawiany na rozmowy z dwoma firmami. Rozglądam się za kredytem i tyle. Będę bacznie obserwował wasze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 02.07.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Kadilak, wreszcie wiem, gdzie jest Twoja działka!!! Będę do Ciebie zaglądać przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 24.08.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Kadilaczku! Co się dzieje?? Żadnych wieści a i na budowie coś malutkie postępy...Masz jakieś problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 15.09.2007 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Działo się, aż odechciało się nam budowy.Ale ruszyli z robotą i trzymajcie kciuki, zeby już nic się nie wydarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 16.09.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Napisz coś więcej...Ja dostałem po głowie wycenami na stan surowy zamknięty...Też nie wiem czy coś wybuduję... ... ...Ceny z kosmosu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 18.09.2007 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 O cenach już nie wspomnę... A kosztorys początkowy, schowałam do szuflady -już nieaktualny Ale największym stresem obciążają mnie wykonawcy. Mam wrażenie, że nadajemy na innych falach, tłumaczysz rano, a wieczorem przyjezdzamy i klniemy na czym świat stoi, bo np. zamurowali drzwi z garażu na ogród.... Generalnie nie potrafią czytać projektu i z tego wychodzą takie kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 18.09.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 No to niezbyt ciekawe...Ja wyceny mam od SUPER firm w wieloletnim doświadczeniem, i wogóle, ale ceny maja jakby z innej planety... I chyba będę musiał też się użerać z mniej doświadczonymi - ale tańszymi ekipami. Ogólnie jestem podłamany i nie za bardzo mam ochotę na budowanie, teraz. SK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 18.09.2007 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 My, niestety zaczęlismy w takim kiepskim okresie, że wyboru wśród ekip dla nas nie było. Te dobre, polecane nam firmy, były cenowo niedostępne.... To się teraz męczymy... Wiem teraz dlaczego mój ojciec dostał zawału podczas budowy domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts