nocturne 17.06.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Jestem przed podbitką, dlatego z chęcią sobie popatrzę na wykonania innych. Sam jestem raczej przekonany do drewnianej, i chyba nie prostopadła a na krokwiach. Oczywiście to wszystko rzecz gustu, ale zupełnie się z Tobą zgadzam. Ładnie wyrzeżbione płatwie i krokwie + dobrej jakości podbitka (boazeria), oczywiście montowana na krokwie. Natomiast kolory.. Kolor "Tik, machoń, itd" impregnatu jednej firmy, bardzo często nie odpowiadają kolorystyce konkurencyjnej firmy, i na to radziłbym uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrys2000.79 19.06.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 [ATTACH=CONFIG]14221[/ATTACH] np. coś takiego drewno malowane palisandrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario633 22.03.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Może odświeżę wątek ;-D Takie techniczne pytanko: Chcę wykonać podbitkę z blachy trapezówki przykręconą na krokwiach. Co będzie się działo z wełną mineralną która będzie nad blachą wepchana od góry od strony poddasza, bo chyba przecież muszę jej trochę wepchać za murłatę? Chodzi mi o wilgoć, na poddaszu wełna będzie chroniona folią paroizolacyjną a co z wełną nad podbitką? Jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 04.04.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Witam,Poszukuję zdjęć podbitki z PCV w kolorze złoty dąb, ma może ktoś właśnie taką? Ideałem byłoby zobaczenie jej na żywo w okolicach Wieliczki. Jeśli ktokolwiek widział, ktokolwiek wie o takowej bardzo proszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 07.04.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Wiem kto ma taka ale w okolicach Warszawy Jesli chcesz daj znac na priv to podesle Ci namiar na inwestora. Moze przesle Ci kilka fotek mailem. Nie bedzie to na zywo ale zawsze to cos.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 11.04.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Wiem kto ma taka ale w okolicach Warszawy Jesli chcesz daj znac na priv to podesle Ci namiar na inwestora. Moze przesle Ci kilka fotek mailem. Nie bedzie to na zywo ale zawsze to cos.. Pozdrawiam Witam, Do Warszawy trochę mi daleko ale chętnie zobaczę zdjęcia. Prosze o namiary na investora na priv. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 21.05.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Witam wszystkich. Potrzebuję dosłownie mały kawałek podbiciówki w kolorze grafitowym PCV Gamrat. Może komuś zostały odpady Bo ja wszystko wyrzuciłam, bo nie sądziłam że się przyda. Musiałam podbiciówkę demontować, żeby założyć rolety, a potem się okazało, że brakuje 2 malutkich kawałków. A kupić można tylko 3 i 4 m wielkości. Jestem z Rzeszowa, ale jakby ktoś miał i byłby tak miły, żeby wrzucić do koperty, to pokryję koszty przesyłki. O taką chodzi: Bardzo proszę pomóżcie. A tu widać trochę widać, jak się dobrze wpatrzy, miejce gdzie brakuje podbitki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniczynka97 29.03.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 KochaniBędzie podbitka pcv. Wykonawca chce pominąć łaty drewniane, tylko listwę startową do 12-centymetrowego styropianu. Czy jest to prawidłowe? Sprzedawca paneli firmy Royal powiedział, że przy takim montażu nie uzna ew. reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smigloxxx 12.10.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Listwę chce aluminiową bo równa jest a łaty drewniane różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts