Olmiś 13.06.2003 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Szukam namiarów na solidny tartak - więźba dachowa. W rozsądnej odległości od Warszawy, żeby transport nie wyszedł drożej niz drewno... No i oczywiście umiarkowane ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olmiś 20.06.2003 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Czy nikt nie kupował drewna na więźbę, czy też dane miejsc zakupu są utajnione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 01.07.2003 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Olmiś zleży z której stronki wawy chcesz te tartaki. Jeśli na zach. to jadąc drogą z Wawy groty w stronę Leszna przez Babice to: w Babicach po lewej za stacją benzynową, później jakieś 1500m masz po prawej (na podwórku stoi zielony barak) ma też stal, następnie jadąc dalej w stronę Leszna po lewej to jest chyba Wojcieszyn jeżeli dobrze pamiętam to jest ul.Warszawska 330 . ale nie sposób go nie zauważyć. Ja sam się wybralem na wycieczkę po okolicach - może coś po drodze przegapilem. Telefonów nie mam ale i tak najlepiej jest się przejechać osobiscie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olmiś 01.07.2003 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Szymeq ,dokładnie W-wa zachód i znam te składy. Ale szukam bezpośrednio tartaku, nie pośrednika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 01.07.2003 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Ok ale gostek w Babicach (ten za stacją cpn) powiedział że oni mają własny tartak. I jakby co to przywiozą odrazu z tartaka na budowę. Tak mi mówili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olmiś 02.07.2003 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Ci z Zielonek też przywiozą prosto z tartaku. Tyle, że kantowizna po 520zł/m3, łaty, kontrłaty 600. Tymczasem bezpośrednio w tartaku możesz mieć wszystko po ok. 460 zł/m3. Ja potrzebuję ok. 18 m3 - jest więc o co walczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 02.07.2003 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Te 18 m3 to chyba na dwa domy??? Bo mi bedzie potrzeba ok 22m3 ale na trzy chatki Jak by co ... to można się zebrac i razem. Mi drzewo bedzie potrzebne za jakieś 2 m-ce w trzech lub czterech rzutach w odstępie ok 2 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olmiś 03.07.2003 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 A jednak 1 dom - 300m2 dachu i potężna więźba projektowana pod karpiówkę (18 m wszystko: krokwie, jętki, płatwie, słupki łaty, kontrłaty...) Ja chcę mieć drewno max za miesiąc - chcę je sam zaimpregnować, bo w tej materii w tartaki nie wierzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts