paulo81 31.03.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 NOWOCZESNE INSTALACJE SANITARNE WARSZAWA I OKOLICE RABATY NA MATERIAŁYCENY KONKURENCYJNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 19.04.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 23.04.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 NIE POLECAM I ODRADZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 24.04.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 No jak jewrioszka poleca, to ja sobie zapisuje w kajecie. Niestety dopiero pewnie na grudzień, ale chyba nie wyjedzie nam Pan gdzieś na Wyspy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 24.04.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Depi czy ty mnie śledzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 24.04.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 A jeśli śledzę, to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulo81 24.04.2007 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 witam Cezary dzieki za dobrą opinieDepi nie zamierzam wyjerzdzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 25.04.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Będę zainteresowana, ale podobnie jak Depi, w późniejszym terminie. Zapisuję tel w kajecie. POzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulo81 25.04.2007 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 02.05.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Witam, wlasnie zaczynam inwestycje pod wawa ... domek jednorodzinny 130 m uzytkowej. zaczynamy kopac fundamenty. Przymierzam się do instalacji co/cwu. O pomyslach na ogrzewanie: cala instalacja skladac ma sie docelowo z grzania podlogowego (kuchnia, lazienki, przedsionek, pomieszczenie gosp), ze standardowych kaloryferow w pozostałych pomieszczeniach i z dwoch kaloryferow kanalowych (salon przy drzwiach tarasowych i w sypialni od strony ogrodu) A teraz troche o samym domu - rzut znajduje sie tu http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/79a74477ef0636b3.html - domek bedzie grzany gazem ... poczatkowo plynnym, potem ma nadzieje ziemnym - budowany z bloczka betonowego 24 cm + styro 15 - wszystko w parterze - do zamieszkania przez młodych ludzi z dwojka dzieci To co najważniejsze czyli pytania/prosby: 1. przede wszystkim na jaka firme/producenta grzejnikow się zdecydowac przy 3 rodzajach ‘grzania’? 2. jaki piec i zasobnik dobrac majac na uwadze ze chcialibysmy piec kondensacyjny z zamknieta komora spalania? … czy do naszego wyboru sa rozsadne alternatywy? 3. no wlasnie decydując się na rekomendacje z punktu 1 i 2 ile może mnie to kosztowac? pozdrawiam i dzieki za odp, pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piters 03.05.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Witam, dołączam się do pytania przedmówcy, mam podobny problem i podobna sytualcja (rodzinka 2+2), podobne ogrzewanie, różnica w projekcie ... a i my jesteśmy z Poznania Wszelkie sugestie, propozycje mile widziane ... w przyszłym tygodniu wchodzą instalatorzy na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulo81 07.05.2007 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 witam Wszystkich po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 21.05.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 witam,tym razem ja się polecam i proszę o przesłanie wyceny (spotkanie było w sobotę przed południem na naszej budowie). pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 03.06.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 A W OLSZTYNIE??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulo81 07.06.2007 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 witam raczej nie hyba ze to jakas wieksza inwestycjapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 08.06.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Ja jako korzystająca z usług - na razie jesteśmy na etapie instalacji wody - mogę z czystym sumieniem napisać, że pan Paweł jako jeden z nielicznych wykonawców ( a z kilkoma instalatorami prowadziłam rozmowy) ma czas dla inwestora także na etapie ustaleń, jako jedyny szybko i sprawnie przygotowal wycenę - zarówno materiału jak i robocizny, ekipa robi tak sprawnie, że aż miło. Po rozmowach z instalatorami, że nie da się wycenić roboty przed jej rozpoczęciem , że instalacje wszystkie ktoś mi ułoży albo w calości przed tynkami, albo w całości po tynkach ( bo tak się robi ) Pan Paweł stanowił miłą niespodziankę. Polecam - na pewno warto się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogi8 10.06.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Mam wyprowadzoną rurkę do wody na działce, nie ma jescze bydynku ale jestem zainteresowany możliwością korzystania z wody, ile kosztowałoby wykonanie studzienki wodomierzowej. Działka w okolicach Nowego Dworu Mazowieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogi8 14.06.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Mam wyprowadzoną rurkę do wody na działce, nie ma jescze bydynku ale jestem zainteresowany możliwością korzystania z wody, ile kosztowałoby wykonanie studzienki wodomierzowej. Działka w okolicach Nowego Dworu Mazowieckiego moge dostac odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulo81 28.06.2007 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 sorki ze tak póżno ale nie wykonuje stuzienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogi8 28.06.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 już zapomniałem o tym temacie no cóż dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts