izat 31.03.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 chciałabym prosić o jakieś przytulne miejsce na forum w którym można byłoby zamieszczać PODZIęKOWANIA dla naszych drogich koleżanek, kolegów i wykonawców z forum i nie tylko chyba, że już istnieje taki dział jeśli tak to poproszę o wskazanie azymutu to pilne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.04.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Izat w "psychologu" wszystko mozna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 01.04.2007 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Izat w "psychologu" wszystko mozna! ale jak tak szczerze i bez ściemy chciałam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 01.04.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Możesz mi kotku podziękować na priv. Nie potrzebuję sławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2007 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Izat w "psychologu" wszystko mozna! ale jak tak szczerze i bez ściemy chciałam .... No cus Ty! W psychologu jak najbardziej szczerze sie rozmawia. No bo inaczej jakos to co, usciskac chcialas, to nie da rady na Forum. I cale szczescie, bo co tu by sie dzialo.., jeden wielki psycholog by byl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.04.2007 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 no właśnie tam się rozmawia a taki wątek to raczej nie do konwersacji się nadaje ...... no ale rzekłaś!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.04.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts