Goni_Mnie_Peleton 31.03.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Tez widzicie te brukselki?Co prawda wole brukselki od dwoch kartofli , ale bez przesady.Czy takie wirtualne warzywa sa bezpieczne dla kompa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 31.03.2007 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Pewnie Redakcja się zabawia, bo to już 1 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 31.03.2007 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 juz myslałem, że jestem pod wpływem "niewiadomo-czego" też to widzę, ale... zacni, co nie widzą, a uwierzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 31.03.2007 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Mam nadziej , ze to redakcja.Slyszalem kiedys o brukselkowym wirusie , ktory czysci dyski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 31.03.2007 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 juz myslałem, że jestem pod wpływem "niewiadomo-czego" też to widzę, ale... zacni, co nie widzą, a uwierzą A po ilu minutach spadaja ci te brukselki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 31.03.2007 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Eeee spoko , wlasnie znalazlem w sieci informacje , ze latajace po ekranie brukselki sa tylko wyrazem skutecznego zablokowania przez firewalla ataku. W zasadzie kazdy firewall powinien sobie z tym poradzic , ale jak ktos nie jest pewny to lepiej wylaczyc szybko kompa i przez caly 1 kwietnia nie wlaczac.W poniedzialek juz brukselki nie beda grozne , uszkodzic dysk moga tylko w niedziele w slabo chronionych komputerach , szczegolnie z nielegalnym oprogramowaniem. U mnie juz nie lataja i wszystko jest ok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.04.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Nie cierpię brukselki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 01.04.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 ...mniamm ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.04.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 a co to jest? małe zielone i lala po ekranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_gnieszka 01.04.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Przez chwilę zastanawiałam się co wczoraj takiego wypiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.04.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 A ja zrobiłam się odrazu głodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 01.04.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Najlepsze są gołąbki z brukselki Takie mniamuśne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.04.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Najlepsze są gołąbki z brukselki Takie mniamuśne. fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 01.04.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 A da się to przerobić na bimberek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 01.04.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Może Chef Paul zapoda jakiś przepis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 01.04.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 jakie brukselki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvo 01.04.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Dałem się nabrać i na forum wszedłem przez szukaj, nigdzie wymiany doświadczeń nie uświadczyłem.Po ekranie mi żadne brukseli nie latają, może mam wirusa, a może komputer ma, hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 kontynuujac zapodane ... byl sobie drwal drwal, jak to drwal, pracowal w lesie. pracowal dlugo i ciezko, totez potrzebowal sie w miedzyczasie posilic wiec zabieral drugie sniadanie, drugie sniadanie jednakze notorycznie znikalo, nie wiadomo dlaczego ... po kilku dniach irytujacych znikniec, drwal postanowil dociec, coz dzieje sie z rzeczonymi ,w tym wypadku, kanapkami. zaczail sie tedy w krzakach - zostawiwszy uprzednio kanapki w widocznym z jego pozycji miejscu... czeka ... nadlatuje kondor, drwal jeszcze nie zdazyl sobie odpowiedziec na pytanie: skad w polskim lesie kondor, a ten juz trzyma kanapki w dziobie ... odlatuje na pobliskie drzewo, drwal sledzi go wzrokiem. tam kondor rozklada kanapke, bierze w swoje skrzydlo-lapska oba kawalki chleba wyciąga z nich brukselki i zaczyna sobie nimi nacierac klate .... zdumiony drwal patrzy ... a kondor skrzeczy: " kuźwa, jaki ja jestem porąbanany!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 01.04.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Atak brukselek http://www.cda.pl/gry-online/3/brukselki.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvo 01.04.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Super gierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts