chmurka 13.06.2003 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Dom nie ma specjalnego komina do kominka, jest budowany dawnymi metodami, a mnie sie marzy ciepełko jesiennego kominka. Prosze mi powiedziec, czy da sie taki luksus zainstalowac w takim domu . Komin{zwykły] jest sprawny, dom nie był nigdy zamieszkały. Szukac fachowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 14.06.2003 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 No pewnie że się da.W ostateczności (jeżeli niebędzie innego wyjścia) można dostawić przewód kominowy. To nie jest aż tak duży koszt (mniejszy niż kominek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmurka 16.06.2003 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Forest-Natura, dzięki za odpowiedż.W takim razie zacznę się rozglądać za wykonawcą. Żeby tylko nie kuć podłogi na rurę do doprowadzenia powietrza, ani nie ruszać dachu na nowy komin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GRom 16.06.2003 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Ja tez słyszałem od kominkarza, że kominek stawiamy tam gdzie chcemy a nie tam gdzie jest komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmurka 08.08.2003 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Forest-Natura, bardzo dziekuję za obejrzenie i fachowa opinię o mozliwościach "kominkowych" mojego domu. Pocieszające jest to, że chociaz "kozę" moge wstawić, która będzie [???] kominkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts