mark.adams 01.04.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Witam. Moje pytanie, które mnie od dłuższego czasu trapi. Czy da się jakimiś preparatami usunąć brud ze szczelin w schodach bez konieczności cyklinowania ??? Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 02.04.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam. Czy da się jakimiś preparatami usunąć brud ze szczelin w schodach bez konieczności cyklinowania ??? Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam Twoje pytanie, ale próbowałeś dobrze je wyszorować szczotka ryżową? Zwykłą ciepłą woda z jakims środkiem do mycia. Tylko tak dobrze trezba chlapnąć wodą, żeby brud poodmiekał i szorować, szorować, szorować... Tak kiedys myliśmy podłogi drewniane dość intensywnie brudzone (wachtówka w stajni i gajówka) - efekt białej deski Oczywiscie do kolejnego zabrudzenia Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark.adams 02.04.2007 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Wszystko już zrobione. Dostałem taką poradę, aby spróbować pianą aktywną. Dokładnie "efekt białej deski". Teraz jeszcze muszę papierem ściernym i lakierować. Tylko o lakierowaniu nie mam pojęcia. Jaki najlepiej wybrać lakier do schodów sosnowych. Najlepiej jakiś szybko schnący dlatego że chciałbym polakierować schody na klatce schodowej w kamienicy, gdzie największym problemem jest z setka ludzi przechodzącą codziennie. Chciałbym wykorzystać przerwę świąteczna na lakierowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts