lrnn 01.04.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Witam.Chciałbym sie dowiedzieć jak prawidłowo wykonać tynk maszynowy ale ręcznie bez agregatu.Mam niewielkie pojecie na ten temat dlatego potrzebuję wskazówek krok po kroku fachowca.No i najważniejsze jak ten tynk dokładnie wygładzic bo słyszałem od jednego fachowca z firmy budowlanej że tynk maszynowy mozna wypiórować do gładkości szkła!Dziękuję i czekam na odp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lrnn 05.04.2007 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Pomóżcie proszę z tym tynkiem.Chodzi o tylko parę konkretów.Interesuje mnie tynk maszynowy Knauf lub Cekol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 16.04.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Hmm wiesz dlaczego tynk maszynowy nazywa sie maszynowy? Odp poniewaz wykonuje sie go agregatem czy czyms tam ale NIE recznie... a jak nie masz o tym zielonego pojecia to lepiej daj komus zarobic i kaz zrobic te tynki bo jak samemu je wykonasz to nie chce byc zlym prorokiem ale bedzie lipa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lrnn 19.04.2007 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Posłuchaj Przyjacielu GOGO.Tak sie składa że agregaty do tynków maszynowych uzywa się jak tynkujesz długie metry pomieszczeń i scian.I nie mów mi proszę ze tynków maszynowych nie mozna zrobic ręcznie bo przy mnie kładł je ręcznie fachowiec z firmy Knauf!Zrobił to szybko łatwo a efekt...oj zastanów sie zanim cos napiszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 21.04.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 No to on już nie był maszynowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lrnn 22.04.2007 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Mika to był i jest tynk maszynowy Tylko jest wykonany ręcznie! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 23.04.2007 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Wszystko można zrobić.Ale wybacz kolego jak nie masz wprawy to to choćby to forum pozłacane było nikt Ci pisaniem nie pomoże,niestety.Bierz rzucaj i próbuj do skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.04.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 nie mam wprawy do tynków i zrobiłem tak. jak tradycyjny na listwach metalowych, tylko ściągnięty łatą a na 2 dzień warstwa ok. 2mm MP-75 robiona jak gipsowe. wyszło ekstra. a zużycie gipsu 1 worek na25 m2 tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts