Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Strona internetowa dla majsterkowiczów i nie tylko...

lrnn

Recommended Posts

Jak widzisz po ilości moich postów nie jestem tu żadną elitą i dołączyłem stosunkowo nie dawno ale...no własnie bardzo ostatnio się wciągnąłem w tematy remontowo budowlane i z wielkim zaparciem i uporczywością próbuję pozyskiwać róznoraką wiedzę na ten temat.

Dlatego ten pomysł jak w temacie...strona internetowa dla majsterkowiczów wykonujących domowe prace remontowo - budowlano - wykończeniowe.

Głównym celem utworzenia tej strony jest zamieszczanie tylko najlepszych i sprawdzonych porad i wskazówek jak wykonać różne prace i przede wszystkim krok po kroku i wraz ze zdjęciami.

Dlatego teraz moja prośba do Was drodzy koledzy forumowicze i fachowcy...

bedę potrzebował wszelakich porad i instrukcji do zamieszczania na mojej stronie.

Ktos powie po co strona jak wszystko można znaleźć na forum - to prawda i ja mu przyznam racje ale...

no własnie ile czasu zajmie znalezienie czegoś co nas interesuje.Mozna skorzystać z wyszukiwarki ale i tak trzeba przejrzec sporo postów a i tak okazać sie moze że nie ma tam czegoś co nas interesuje.

Dlatego chcę aby na stronie wszystko było uporządkowane i podzielone na kategorie aby łatwo można było znaleźc to co nas dokładnie interesuje.

Robie tę strone z myśla o forumowiczach Muratora ale nie tylko, dlatego chcę umieszczać informacje i porady właśnie otrzymywane od Was...wiec czy mogę na Was liczyć???

I co myslicie o tym pomysle???

hmm...cos napewno myslicie ale postanowiłem ze strona i tak powstanie:)

I jeszcze jedno...mam nadzieję ze sie spodoba bo zajmuję sie grafiką i reklamą dlatego strona bedzie napewno przyjazna i ładna:)

Niedługo w tym własnie poście bede pisał na bierząco o postepach w pracy.

pomysł przynajmniej na Nobla :D często zastanawiałem się dlaczego jest tyle niemieckich i angielskich stron z gatunku DIY z opisem i zdjęciami a po polsku to oprócz muratora i elektrody.pl nic konkretnego nie ma. Ja radzę sobie z językiem bez problemu ale też czasem się zaciąłem na jakimś fachowym słownictwie, a dzięki temu że byłoby po polsku to uprościłoby życie wielu ludziom.

bo przecież kombinowanie to polska specjalność więc trzeba ludziom pokazać że umiemy :D

Dzięki sliczne za ofertę pomocy i jak bede potrzebował to napewno się przypomnę!

Aaa i jeszcze jedno na początku strona bedzie dośc skromna ale przecież nie od razu Rzym zbudowano:)no i w końcu tę stronę będziemy współtworzyli wszyscy razem Forumowicze Muratora więc napewno wszyscy się dowiedzą że Polacy potrafią i to jeszcze ile:)

Mam juz główny layout i niedługo robię menu.

Będzie to zwykły HTML i dość prosty ale licze ze z czasem przerodzi się w naprawde fajną stronkę

Pozdrawiam!!!

I oczywiście wszystkie porady które będą na niej umieszczane od Was będą podpisane przez autora i w formacie pdf.

...weeeeerrrrry fajnnnnie Kolegooooooo :D :D :D

Tylko o co właściwie Tobie chodzi :-? :o 8) ?

Wchodzisz na istniejące forum i zamiast skierować swoje pomysły do ada walisz nowy temat :o :o :o

J

... oczekujesz oklasków :-?

waliszzzzz sssstraszzzzzną agitkąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą

I teraz napisz szczerze Kto jest twoim sponsorem ?

.... czekam

... czekam

.... czekam

..

..

.

..

.

Panie Jerzysio nie wiem o co Panu chodzi no ale cóż...różni ludzie różne potrzeby.

Dziękuje za poparcie i zwaracam sie juz teraz do wszystkich uzytkowników o nadsyłanie opisów i porad.

Najlepiej ze zdjęciami bo takie najbardziej są potrzebne i oczywiście opis krok po kroku.Moze być (najlepiej) w formacie .doc czyli w wordzie.Następnie opis jest zamieszczony na stronie w formacie pdf i podpisany nikiem lub imieniem i nazwiskiem autora na zyczenie.

Bardzo proszę o porady z wszystkich dziedzin nadsyłajcie na adres:

[email protected].

Dzięki i pozdrawiam!

Panie Jerzysio widze ze broni się Pan pkt 7 regulaminu Forum, przyznaje ze to mogło by tak zabrzmieć ale proszę zwrócić uwagę że po umieszczeniu mojego postu jak dotąd wszyscy wyrazili swoją akceptację, poza tym w regulaminie jest:"(...)zastrzega sobie prawo do publikowania wybranych wypowiedzi uczestników FORUM na łamach pism i stron www Wydawnictwa w celu wymiany poglądów na tematy budowlane(...)"

Więc to nie jest zamieszczanie wybranych wypowiedzi bo ja nie chce ich kopiować, ale prosiłem o nadsyłanie prac pisanych indywidualnie nie związanych z forum!!!

proszę czytac dokładnie następnym razem o co chodzi!

Panie Jerzysio widze ze broni się Pan pkt 7 regulaminu Forum, przyznaje ze to mogło by tak zabrzmieć ale proszę zwrócić uwagę że po umieszczeniu mojego postu jak dotąd wszyscy wyrazili swoją akceptację, poza tym w regulaminie jest:"(...)zastrzega sobie prawo do publikowania wybranych wypowiedzi uczestników FORUM na łamach pism i stron www Wydawnictwa w celu wymiany poglądów na tematy budowlane(...)"

Więc to nie jest zamieszczanie wybranych wypowiedzi bo ja nie chce ich kopiować, ale prosiłem o nadsyłanie prac pisanych indywidualnie nie związanych z forum!!!

proszę czytac dokładnie następnym razem o co chodzi!

super pomysla :) jak by cos to sluze opisem do wiaty na autko ;)

http://www.cinemart.pl/wiata/

pozdr Piotr

Niedawo wyszedłrm z inicjatywą na forum stworzenia tej strony na której miały się znaleźć opisy i porady forumowiczów na różne temety (dot. wykonania samodzielnych prac rementowo-wykończeniowych)...

Niestety otrzymałem tylko jeden opis, w związku z tym rezygnuję z pomocy forumowiczów i stronę będę tworzył sam.

Nie wiem jak długo mi to zajmie choć strona ukaże się już niebawem lecz z wiadomych przyczyn będzie bardzo uboga.W miarę wolnego czasu będe dodawał szczególowe porady i opisy.

Niedługo w tym poście podam oficjalny adres strony.

Pozdrawiam!