lrnn 01.04.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Jak widzisz po ilości moich postów nie jestem tu żadną elitą i dołączyłem stosunkowo nie dawno ale...no własnie bardzo ostatnio się wciągnąłem w tematy remontowo budowlane i z wielkim zaparciem i uporczywością próbuję pozyskiwać róznoraką wiedzę na ten temat.Dlatego ten pomysł jak w temacie...strona internetowa dla majsterkowiczów wykonujących domowe prace remontowo - budowlano - wykończeniowe.Głównym celem utworzenia tej strony jest zamieszczanie tylko najlepszych i sprawdzonych porad i wskazówek jak wykonać różne prace i przede wszystkim krok po kroku i wraz ze zdjęciami.Dlatego teraz moja prośba do Was drodzy koledzy forumowicze i fachowcy...bedę potrzebował wszelakich porad i instrukcji do zamieszczania na mojej stronie.Ktos powie po co strona jak wszystko można znaleźć na forum - to prawda i ja mu przyznam racje ale...no własnie ile czasu zajmie znalezienie czegoś co nas interesuje.Mozna skorzystać z wyszukiwarki ale i tak trzeba przejrzec sporo postów a i tak okazać sie moze że nie ma tam czegoś co nas interesuje.Dlatego chcę aby na stronie wszystko było uporządkowane i podzielone na kategorie aby łatwo można było znaleźc to co nas dokładnie interesuje.Robie tę strone z myśla o forumowiczach Muratora ale nie tylko, dlatego chcę umieszczać informacje i porady właśnie otrzymywane od Was...wiec czy mogę na Was liczyć???I co myslicie o tym pomysle???hmm...cos napewno myslicie ale postanowiłem ze strona i tak powstanie:)I jeszcze jedno...mam nadzieję ze sie spodoba bo zajmuję sie grafiką i reklamą dlatego strona bedzie napewno przyjazna i ładna:) Niedługo w tym własnie poście bede pisał na bierząco o postepach w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 01.04.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Jestem ZA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 02.04.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 I ja. Dobre rady są pożyteczne dla obu stron, stąd nigdy ich za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lrnn 02.04.2007 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 I to mi sie podoba:) Dzieki za poparcie.Zaczynam jutro czyli 03.04.07 produkcję Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek661 02.04.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 pomysł przynajmniej na Nobla często zastanawiałem się dlaczego jest tyle niemieckich i angielskich stron z gatunku DIY z opisem i zdjęciami a po polsku to oprócz muratora i elektrody.pl nic konkretnego nie ma. Ja radzę sobie z językiem bez problemu ale też czasem się zaciąłem na jakimś fachowym słownictwie, a dzięki temu że byłoby po polsku to uprościłoby życie wielu ludziom. bo przecież kombinowanie to polska specjalność więc trzeba ludziom pokazać że umiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.04.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 I jeszcze jedno...mam nadzieję ze sie spodoba bo zajmuję sie grafiką i reklamą dlatego strona bedzie napewno przyjazna i ładna:) Gdybyś potrzebował pomocy w zakresie projektowania nawigacji i ogólnie pojętego HTML'a oraz PHP to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lrnn 03.04.2007 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Dzięki sliczne za ofertę pomocy i jak bede potrzebował to napewno się przypomnę!Aaa i jeszcze jedno na początku strona bedzie dośc skromna ale przecież nie od razu Rzym zbudowano:)no i w końcu tę stronę będziemy współtworzyli wszyscy razem Forumowicze Muratora więc napewno wszyscy się dowiedzą że Polacy potrafią i to jeszcze ile:)Mam juz główny layout i niedługo robię menu.Będzie to zwykły HTML i dość prosty ale licze ze z czasem przerodzi się w naprawde fajną stronkęPozdrawiam!!!I oczywiście wszystkie porady które będą na niej umieszczane od Was będą podpisane przez autora i w formacie pdf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 04.04.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Popieram - z pewnością taka strona zdobędzie popularność i szybko się rozrośnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lrnn 04.04.2007 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Dziękuje wicekK za poparcie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.04.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 ...weeeeerrrrry fajnnnnie Kolegooooooo Tylko o co właściwie Tobie chodzi ? Wchodzisz na istniejące forum i zamiast skierować swoje pomysły do ada walisz nowy temat J ... oczekujesz oklasków waliszzzzz sssstraszzzzzną agitkąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą I teraz napisz szczerze Kto jest twoim sponsorem ? .... czekam ... czekam .... czekam .. .. . .. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.04.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Jerzysio, za duzo piwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.04.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 ... to tessssssssssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz JooooooooooooooooooooooooooooooooooooooShiiiiiiii J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 05.04.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Jerzysio - Ty masz coś nie tak z klawiaturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.04.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lrnn 05.04.2007 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Panie Jerzysio nie wiem o co Panu chodzi no ale cóż...różni ludzie różne potrzeby.Dziękuje za poparcie i zwaracam sie juz teraz do wszystkich uzytkowników o nadsyłanie opisów i porad.Najlepiej ze zdjęciami bo takie najbardziej są potrzebne i oczywiście opis krok po kroku.Moze być (najlepiej) w formacie .doc czyli w wordzie.Następnie opis jest zamieszczony na stronie w formacie pdf i podpisany nikiem lub imieniem i nazwiskiem autora na zyczenie.Bardzo proszę o porady z wszystkich dziedzin nadsyłajcie na adres:[email protected].Dzięki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.04.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 .... Panie Irnno naruszanie regulaminu Forum, o to chodzi...J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lrnn 05.04.2007 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Panie Jerzysio widze ze broni się Pan pkt 7 regulaminu Forum, przyznaje ze to mogło by tak zabrzmieć ale proszę zwrócić uwagę że po umieszczeniu mojego postu jak dotąd wszyscy wyrazili swoją akceptację, poza tym w regulaminie jest:"(...)zastrzega sobie prawo do publikowania wybranych wypowiedzi uczestników FORUM na łamach pism i stron www Wydawnictwa w celu wymiany poglądów na tematy budowlane(...)" Więc to nie jest zamieszczanie wybranych wypowiedzi bo ja nie chce ich kopiować, ale prosiłem o nadsyłanie prac pisanych indywidualnie nie związanych z forum!!! proszę czytac dokładnie następnym razem o co chodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrpl 06.04.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Panie Jerzysio widze ze broni się Pan pkt 7 regulaminu Forum, przyznaje ze to mogło by tak zabrzmieć ale proszę zwrócić uwagę że po umieszczeniu mojego postu jak dotąd wszyscy wyrazili swoją akceptację, poza tym w regulaminie jest:"(...)zastrzega sobie prawo do publikowania wybranych wypowiedzi uczestników FORUM na łamach pism i stron www Wydawnictwa w celu wymiany poglądów na tematy budowlane(...)" Więc to nie jest zamieszczanie wybranych wypowiedzi bo ja nie chce ich kopiować, ale prosiłem o nadsyłanie prac pisanych indywidualnie nie związanych z forum!!! proszę czytac dokładnie następnym razem o co chodzi! super pomysla jak by cos to sluze opisem do wiaty na autko http://www.cinemart.pl/wiata/ pozdr Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lrnn 06.04.2007 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Jak najberdziej Piortpl!Czekam na opisy pod adresem [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lrnn 07.04.2007 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Niedawo wyszedłrm z inicjatywą na forum stworzenia tej strony na której miały się znaleźć opisy i porady forumowiczów na różne temety (dot. wykonania samodzielnych prac rementowo-wykończeniowych)...Niestety otrzymałem tylko jeden opis, w związku z tym rezygnuję z pomocy forumowiczów i stronę będę tworzył sam.Nie wiem jak długo mi to zajmie choć strona ukaże się już niebawem lecz z wiadomych przyczyn będzie bardzo uboga.W miarę wolnego czasu będe dodawał szczególowe porady i opisy. Niedługo w tym poście podam oficjalny adres strony.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts