sudmir 01.04.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 BLAT POD UMYWALKĘ. W jaki sposób wykonać blat pod umywalkę ;czy wylać z betonu , czy wystarczy z płyty karton-gips na profilach metalowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Norbertus 01.04.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Witaj.Blat z płyty gipsowo kartonowej zdecydowanie odradzam...Możesz zrobić szalunek, zbrojenie i wylać beton.Możesz też wykonać go z płyty OSB (nie zawsze, to zależy od kształtów konstrukcji którą chcesz wykonać, rozmieszczenia punktów podparcia itp.)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sudmir 02.04.2007 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Dzięki. Tak też poradził mi znajomy. ale chciałem się upewnić i zasięgnoć rady fachowca.Jeszcze raz dięki z pozdrowieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sudmir 02.04.2007 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Dzięki. Tak też poradził mi znajomy. ale chciałem się upewnić i zasięgnoć rady fachowca.Jeszcze raz dięki z pozdrowieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sudmir 02.04.2007 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Dzięki. Tak też poradził mi znajomy. ale chciałem się upewnić i zasięgnoć rady fachowca.Jeszcze raz dięki z pozdrowieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sudmir 02.04.2007 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Dzięki. Tak też poradził mi znajomy. ale chciałem się upewnić i zasięgnoć rady fachowca.Jeszcze raz dięki z pozdrowieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sudmir 02.04.2007 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Dzięki. Tak też poradził mi znajomy. ale chciałem się upewnić i zasięgnoć rady fachowca.Jeszcze raz dięki z pozdrowieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts