tosinek 30.06.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 No to ja mam naprawdę dla was zagadkę, Nie mam pieniędzy naprawdę, zostało mi 40 tys zanim bank wypłaci mi pierwszą transzę - za miesiąc a ja potrzebuję 25 ty na strop i 15 na więżbę oraz 10 tys na inne drobiazgi oraz 45 na robociznę. WIęc moze ktoś mi doradzi skąd wziąć? Porzyczka nie wychodzi w grę, a oszczeności mam, co miesiąc odkaładam ale nie 60 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 30.06.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 to musisz poczekac ze wszystkim na wypłatę kredytu, źle zaplanowałas sobie czas poszczególnych etapów budowy , chyba za wcześnie zaczęłas pracę albo za późno starałas sie o kredyt.............na budowie nic sie nie da wyliczyć co do dnia ............margines czasowy musi być conajmniej jedno miesięczny, ja teraz budowłam graż miał byc na cacy zrobiony na konieć czerwca a dzisaij już wiem że będzie przesunięcie o jakieś dwa tygodnie.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.06.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 to musisz poczekac ze wszystkim na wypłatę kredytu, źle zaplanowałas sobie czas poszczególnych etapów budowy , chyba za wcześnie zaczęłas pracę albo za późno starałas sie o kredyt.............na budowie nic sie nie da wyliczyć co do dnia ............margines czasowy musi być conajmniej jedno miesięczny, ja teraz budowłam graż miał byc na cacy zrobiony na konieć czerwca a dzisaij już wiem że będzie przesunięcie o jakieś dwa tygodnie.......... Generalnie to masz rację, ale mam super ekipę i szkoda mi, że mnie zostawią. Pracują świetnie!!! Racjionalizacja odpada zostaje jedynie nadzieją, Dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts