andrzej111 01.04.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Witam. W tym roku w maju chcę klaść papę termozgrzewalną, tylko mam problem jaką ,jest tego na rynku tyle że nie wiem w co wybrać ,ma być na SBS grubosc 5,2 zawsze kiedy mam problem tylko na forum otrzymam konkretna podpowiec za ktorą dziękuję . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgoss 02.04.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Jaki to producent nie byłby pamiętaj aby oznaczenie było takie: PYE PV200 (lub 250) S52H.Wbrew pozorom ta literka E w oznaczeniu pap jest bardzo ważna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 02.04.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Polecam stronę producenta ja stosoawałem ich papę i wyszło OK.http://www.lemar.poznan.pl Pozdrawiam Tomek123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts