Gość kade7 01.04.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Nie wiecie może gdzie w okolicy Warszawy można znaleźć pracowników nalepiej ze wschodu. jakies miejsca gdzie sie gromadza... czekaja na robote?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ABSTYNENT 01.04.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Nie wiecie może gdzie w okolicy Warszawy można znaleźć pracowników nalepiej ze wschodu. jakies miejsca gdzie sie gromadza... czekaja na robote?? Murarz w Ukrajinie zarabia 10 dolcow za m2 muru. To juz nie sa tani pracownicy ze wschodu, pomocnik wola dycha na godzine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarabanda 03.04.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Nie sprawdzałam, ale obiło mi się o uszy, że najlepiej w Piasecznie koło rynku (tam jest jakiś rynek? ) Najlepiej pojechać rano i po prostu stoją kobiety i mężczyźni, ale trzeba im zapewnić narzędzia i pilnować. Niestety nie wiem jakie stawki są w tej chwili... Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kade7 16.06.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Nie sprawdzałam, ale obiło mi się o uszy, że najlepiej w Piasecznie koło rynku (tam jest jakiś rynek? ) Najlepiej pojechać rano i po prostu stoją kobiety i mężczyźni, ale trzeba im zapewnić narzędzia i pilnować. Niestety nie wiem jakie stawki są w tej chwili... Powodzenia! dzieki za odpowiedz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts