12marek 01.04.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Kupię: - licznik lub podlicznik energii elektrycznej 3 fazowy (do rozliczenia pobranych kWh)- kabel do zasilania budowy. Długość 65 metrów. Przekrój najlepiej 5x 6 mm2 ewentualnie 5x4 mm2 Ewentualne oferty proszę na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 02.04.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Kabel 5x6 ziemny kupilem w zeszlym tygodniu na Allegro(polowe ceny sklepowej)Mysle,ze 5x4 jak i liczniki(podliczniki)tez znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12marek 02.04.2007 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Że na Allegro można kupić to ja wiem. Chodzi mi o to, że może z moich okolic znazlazłby się ktoś kto ma do odsprzedania. Dzięki za odpowiedź.PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts