12marek 01.04.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Kupię blaszak, wiatę, kontener, coś co nadawało by się jako baza na budowie do przechowania niektórych mat. budowlanych i jako szatnia. Oczywiście za niewygórowaną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SPO_WRO 01.04.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Witaj! Ja właśnie rozwiązałem ten problem Wprawdzie ja buduję w drugim końcu Polski - w okolicach Wrocławia...ale może kilka wskazówek będzie dla Ciebie przydatnych. 1) zapytaj swojego wykonawcę - jeśli już go masz - czy nie zna kogoś kto chciałby sprzedać. Ja tak zrobiłem i udało się. 1000zł za budę ... takie nadwozie samochodu wojskowego z demobilu w dobrym stanie. 2) Możesz odwoiedzić też właśnie okoliczne składy typu szrot powojskowy. 3) Możesz zajrzeć na allegro choć tam są dość drogie i może być trudno trafić na jakąś z twoich okolic, zwróć uwagę na koszt transportu, bo może być wysoki, nawet przewyższać cenę budy. 4) Możesz odwiedzić okoliczne budowy ... te już zaawansowane i zapytać czy nie chcą opchnąć budy 5) Możesz też dać ogłoszenie w lokalnej prasie, że chcesz taką kupić... zwykle koszt takiego ogłoszenia to kilka kilkanaście złotych. 6) Nie wiem czy w Towim rejonie ukazuje się AUTOGIEŁDA, bo słyszłem od znajomych że tam są takie ogłoszenia o sprzedaży. Pozdrawiam SPO_WRO Mój dziennik: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=95545&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=384e842559ff4896027d7f6dab26dd41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12marek 02.04.2007 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Dzięki za opowiedź.Całkowicie się zgadzam z Tobą.Tyle tylko, że istnieje hipotetycznie szansa, że zagląda na forum ktoś z moich okolic i może mieć to czego ja potrzebuję.Zatem do tych wszystkich sposobów dodałem jeszcze jeden. Nie twierdzę, że nie próbowałem pozostałych. Po prostu szukam różnych dróg do celu. (baraku)PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SPO_WRO 14.04.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Witaj I jak tam dążenie do celu Znalazłeś już ten barak? Jeśli tak to która z "dróg" przyniosła efekt? Pozdrawiam SPO_WRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.04.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Ja zamówiłam garaż 3x5m w ocynku z montażem i transportem na działkę za 1450zł brutto. I gatunek. Drzwi 2 skrzydłowe. W piątek mają go przywieść. Transport z Krakowa do Radomia. Pewnie za rok go odsprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12marek 16.04.2007 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam, "Mój" wykonawca szuka i twierdzi, że znajdzie tanio - w końcu to on będzie najwięcej go używał. W razie czego mam w odwodzie za 1600 zł taki jak poprzednika z dostawą i montażem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts