Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lista śledzonych wątków

TOMLAW

Recommended Posts

Mam pytanie: Czy gdzieś można zobaczyć jakie wątki ustawiłem jako śledzone? Dlaczego to śledzenie tak kiepsko działa? Z moich obserwacji wynika że pomimo ustawienia wątku jako śledzonego nie zawsze dostaję informacje na emaila że pojawiła się nowa wypowiedź w tym temacie. Śledzenie chyba działa tylko gdy ustawię jeden, dwa wątki. Gdy mam ustawionych więcej... informacje o nowych wypowiedziach system nie działa poprawnie.

Mam pytanie: Czy gdzieś można zobaczyć jakie wątki ustawiłem jako śledzone? Dlaczego to śledzenie tak kiepsko działa? Z moich obserwacji wynika że pomimo ustawienia wątku jako śledzonego nie zawsze dostaję informacje na emaila że pojawiła się nowa wypowiedź w tym temacie. Śledzenie chyba działa tylko gdy ustawię jeden, dwa wątki. Gdy mam ustawionych więcej... informacje o nowych wypowiedziach system nie działa poprawnie.

Śledzenie działa dobrze, tylko że prawdopodobnie zdarza Ci się odwiedzić śledzony wątek jako osoba niezalogowana czego system nie rejestruje i nadal czeka na Twoja wizytę i nie wysyła Ci powiadomień.

To jedna sprawa. Druga to fakt, że programiści prowadzący to forum odmawiają kategorycznie instalowanie jakichkolwiek udogodnień dla użytkowników.

• 7 months później...