acca5 02.04.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Tak sobie myslę,że jak juz sie człowiek wprowadzi i zafunduje sobie nowa kuchnie to może warto zmienić całkowicie rodzaj piekarnika . Co myslicie o parowym i czy jest jakaś różnica smaku miedzy pieczeniem parowym a tradycyjnym, czy tylko tyle ,że nieopływa wszystko w tłuszczu?czy taki piekarnik wymaga żródła stałego wody czy ma zbiornik który sie uzupełnia. Czy w takim piekarniku piecze sie wszystko od ciasta do mięs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 02.04.2007 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Czy nikt nie używa piekarnika parowego i nie moze porównać tradycyjnego z parowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 02.04.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 My jestesmy zdecydowani na parowy.Jak do tej pory planujemy mieci taki i taki.Tylko nigdzie w sprzedazy nie mozemy znalezc parowych.Moze masz jakies namiary??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 02.04.2007 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 http://www.electrohome.pl/go/_info/?id=1558&partner_id=&code=b5fd12fd77e2b6142d2e8de9565fc2d3jak wrzucisz w google to same wyskakują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 02.04.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Dziex. Na necie to wiem,gdzie je znalezc.Prwadopodobnie i tam je tez kupimy,ale musze to zobaczyc,obejrzec,dotknac ......wicie,rozumicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 03.04.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Czy chodzi Wam o tzw. PIECE KONWEKCYJNE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 03.04.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Też chcę parowy i nie wiem czy zrobić dwa czy jeden Nigdzie nie mogę znaleźć info o użytkowniu. Może ktoś już jest posiadaczem i nam trochę wyjaśni zawiłości z użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpilka 03.04.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Miałam właśnie napisać post w tej sprawie . Jestem w trakcie projektowania kuchni. Myślałam o 2 piekarnikach,takich zwykłych. Projektantka podpowiada , aby jeden zrobić parowy. Na szkoleniu demonstrowano sposób użytkowania i mówi, że jest dobry. Podono też Pascal w swoim programie użytkował taki piekarnik. Kiedyś widziałam taki piekarnik parowy, wydaje mi się że w Blue City, tam jest na stałe punkt z wyposażeniem kuchni, ale nie jestem pewna. Zawsze można zadzwonić do dystrybutora, na pewno podadzą informację, gdzie można je zobaczyć. A orientujecie się, jak ze zużyciem prądu, może jeszcze jakieś inne wymogi ma taki piekarnik parowy szpilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 03.04.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 od paru latek mam piekarnik Electroluxa z gotowaniem i pieczeniem parowym jako funkcją mówiąc szczerze prawie w ogóle tego nie używam wodę nalewa się do małego zbiorniczka gotowanie na parze w piekarniku zmienia smak mi osobiście to nie odpowiada uważam, że jest to zbędnie wydana kasa Tobie chodzi chyba o specjalne urządzenie, jak np ma Miele rozmawiałam z handlowcem i przyznał, że smak potraw zwłaszcza z tego ciśnieniowego jest do kitu ja odpuszczę sobie to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 03.04.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 http://www.topmarket.pl/pict/SIEMENS%20HB%2024%20D%20561.jpghttp://ewabymail.pl/images/kb9820em.jpg Ja myślę o czymś takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpilka 06.04.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 A czy piekarniki parowe to nie są inne urządzenia niż piekarniki z funkcją gotowania na parze i czy w związku z tym może potrawy maja inny samk.Forumowicze, może ma ktoś jeszcze w użytkowaniu piekarnik parowy i podzieli się opinią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 10.02.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 czy warto go mieć ? jak tak, to jakiej firmy polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 19.03.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Prosze Was o opinie na temat piekarnikow parowych. Warto, a moze nie-warto? Jesli ktos posiada akurat taki http://www.topmarket.pl/piekarniki_parowe/SIEMENS_HB_24_D_561.php , to byloby fajnie, bo wlasnie mi pasuje wygladem jak i wymiarowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.03.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 uważam, że nie wartomam i nie używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 19.03.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 mnie ten temat też baaardzo interesuje ..ja rozważam nad tym http://www.ceneo.pl/427996 czy ta firma w ogóle jest godna uwagi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 19.03.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Tutaj jest jedna pozytywna opinia http://www.ceneo.pl/;015100134-10.htm#productOpinions , ale prosze o wiecej . Osobiscie bardzo lubie gotowane/duszone np. warzywa, wiec jestem mocno zainteresowana tymi piekarnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julita2 24.09.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Podciągam temat- kto użytkuje piekarnik parowy np AEG Electrolux i mógłby podzielić się wrażeniami? Cena piekarnika parowego niebagatelna - ok4000, więc trzeba się mocno zastanowić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 25.09.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 jeśli planujecie zakup piekarnika parowego to musicie pamietać, że nie jest to zwykły piekarnik - nic w nim nie upieczecie, bo piekarnik parowy pracuje do 100 stopni - po prostu gotuja na parze, wyciskają soki z owoców, rozmrazaja i robia mnóstwo innych rzeczy czym innym jest natomiast pierarnik z funkcja pary - taki piecze, gotuje na parze i piecze z dodatkiem pary - jest na pewno bardziej wszechstronny najczesciej te piekarniki sa kompaktowe i maja niewielkie pojemności (AEG ok 25 litrów, Siemens 34 litry), jest piekarnik z f. pary elektroluxa o tradycyjnych rozmiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 20.10.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 A ja ciekawa jestem jak szybo taki piekarnik parowy ugotuje kawałki warzyw, np. falafior, marchew, fasolkę. Ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 20.10.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 mam piekarnik AEG Competence B9820-5-m na razie używany był tylko raz - odgrzewaliśmy na parze gołąbki,czas 15 minut, zagrzane super, nie wysuszone, smak bez zmian, póki co jesteśmy nim zachwyceni - panel dotykowy działa rewelacyjnie (lepiej niż w innych produktach Teki i Boscha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.