kasienka80 02.04.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam serdecznie, mam pytanie: jaka cene za godzine pracy zaproponowac czlowiekowi, ktory wykona mi ogrodzenie? Ogrodzenie jest bardzo proste, bo to tylko zwykla siatka, slupki i "krawezniki" zamiast wylewanej podmurowki. Dzieki za pomoc, bo wogole nie mam pomyslu Kasia PS. Jestem z Warszawy i tam tez ogrodzenie bedzie wykonywane )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Norbertus 02.04.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witaj Myślę, że w takim przypadku ustalanie stawki godzinowej może okazać się nie najlepszym pomysłem... Wiem z doświadczenia zatrudniając różnych ludzi do swojej ekipy. Przeważnie jest tak, że pracownik zatrudniony na stawkę godzinową stara się jak potrafi by czas potrzebny do realizacji zadania był jak najdłuższy Ten sam pracownik rozliczany za konkretne dzielo, potrafi zupełnie zmienić swoje podejście do pracy ...bo i motywacja jest zupełnie inna. Oczywiście zdarzają się wyjątki. Zakres o którym piszesz jest łatwy ale pewnego doświadczenia jednak wymaga. Myslę, że około 10zł za roboczogodzine byłoby ok. Jeśli zlecisz to firmie, dużo więcej Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 04.04.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 a najlepiej umów sie na całość, na lewo popytaj tych co sprzedaja siatke -najlepiej u jakiegość lokalnego wytwórcy- chlopaki ktorzy tam pracuja czesto robia to na lewo aby szef sie tylko nie dowiedział- ja tak zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 04.04.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 U mnie dzisiaj ekipa skończyła robić ogrodzenie (siatka, słupki bez podmurówki) 17 zł za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msobanie 30.04.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Witam,A czy 30 zl / metr biezacy ogrodzenia to cena OK dzisiaj?Siatka, slupki, podmurowka wylewana, obsadzenie bramy i furtki.120 metrow, 3600 PLN.Przeplacam?Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 30.04.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 na pewno nie przepłacaszm daj namiary na te ekipę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaI 30.05.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 U nas tez zaczeli robić ogrodzenie, podmurówka wylewana (ze wzgledu na duza róznice poziomów wykop siega prawie 1 m miejscami)+zbrojenie podmurówki+mocowanie siatki i malowanie słupków. Cena za roboznę 60 zł brutto za metr. Jak sie ma ta cena do cen dziesiejszych? Wykonawca bardzo narzeka ze sie przeliczył z robotą i że powinno ono kosztować 100-150 zł z metra.Powiedzieliśmy, ze jakoś sie dogadamy, musimy mu troche podnieść cene bo inaczej nam ucieknie. i co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 07.06.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Witam serdecznie, mam pytanie: jaka cene za godzine pracy zaproponowac czlowiekowi, ktory wykona mi ogrodzenie? Ogrodzenie jest bardzo proste, bo to tylko zwykla siatka, slupki i "krawezniki" zamiast wylewanej podmurowki. Dzieki za pomoc, bo wogole nie mam pomyslu Kasia PS. Jestem z Warszawy i tam tez ogrodzenie bedzie wykonywane )) 40złm/mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 21.11.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 A jak ceny w Krakowie i okolicach? Wie ktoś i ma namiary na tanią firmę? Chodzi o JAK NAJTAŃSZE ogrodzenie z siatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts