rafał2011 28.12.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Ta jaja sobie robisz? Do Wielkanocy jeszcze hmmmm ..... szmat jak szmata (robota) na zdjęciu co wstawiłeś. Widziałeś? ...doświadczenie 18-to letnie, ale w gadce:lol: Edytowane 28 Grudnia 2013 przez rafał2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 28.12.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 No dobra... jak się nie podoba to wykasuję to tak jak Flash... Flash daje dobry przykład z kasowaniem postów i fotek! teraz bedę zamieszczał fotki tylko supermaty Będzie idealnie - będą fotki a teraz pyk! i już nie ma.... zdążyliście skopiować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 28.12.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 No dobra... jak się nie podoba to wykasuję to tak jak Flash... Flash daje dobry przykład z kasowaniem postów i fotek! teraz bedę zamieszczał fotki tylko supermaty Będzie idealnie - będą fotki a teraz pyk! i już nie ma.... zdążyliście skopiować Piękna wizytówka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 28.12.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Piękna wizytówka: [ATTACH=CONFIG]232151[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]232152[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]232153[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]232154[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]232155[/ATTACH] Nie ma za co Rom Edytowane 29 Grudnia 2013 przez rafał2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 28.12.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 A wiesz Rafał że zgodnie z prawem mogę żądać usunięcia tego i pociągnięcia Ciebie do odpowiedzialności Naruszenie praw autorskich!!! ...a może zrobię sobie z tego dodatkowe źródło utrzymania :D przyda się trochę kasy! :D Więc formułka: Wzywam "rafal2011" - do usunięcia moich bezprawnie pobranych plików i zabraniam dalszego powielania i kopiowania. Jeśli natychmiast tego nie usuniesz wystąpię do Administratorów Forum o udostępnienie Twoich danych i wystąpię na drogę sądową o odszkodowanie! jest to kradzież wartości intelektualnych! ...to co? chcesz mnie utrzymywać mnie przydałby się jakiś zastrzyk ponadnormatywnej gotówki No i co z tym zrobisz? Wiesz że mam sprawę wygraną a Ty spore koszta. Idziemy do sądu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 28.12.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 A wiesz Rafał że zgodnie z prawem mogę żądać usunięcia tego i pociągnięcia Ciebie do odpowiedzialności Naruszenie praw autorskich!!! ...a może zrobię sobie z tego dodatkowe źródło utrzymania :D przyda się trochę kasy! :D Więc formułka: Wzywam "rafal2011" - do usunięcia moich bezprawnie pobranych plików i zabraniam dalszego powielania i kopiowania. Jeśli natychmiast tego nie usuniesz wystąpię do Administratorów Forum o udostępnienie Twoich danych i wystąpię na drogę sądową o odszkodowanie! jest to kradzież wartości intelektualnych! ...to co? chcesz mnie utrzymywać mnie przydałby się jakiś zastrzyk ponadnormatywnej gotówki No i co z tym zrobisz? Wiesz że mam sprawę wygraną a Ty spore koszta. Idziemy do sądu? Rom a Ty pracowników masz legalnie zatrudnionych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 28.12.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 A do reszty Forumowiczów: jest to stan surowy, wełna jeszcze podwinięta w miejscu grzybów. na suficie brak jętek więc wełna wstępnie podwieszona by się tylko trzymała i by nie wiało (mamy już zimę ) Przed włożeniem drugiej warstwy wełny warstwa pierwsza jest "cofana" na grzybkach a ewentualne ubytki np. jeszcze wypełniane. A na suficie sznurki przecięte a wełna ułożona na profilach. Moim błędem było zamieszczenie fotek jeszcze przed poprawkami... niestety. no i niestety to nie jest sztywna supermata. już była jedna taka akcja z rafałem jak zamieścił moją fotkę ze spoinowania - jednokrotne zaciągnięcie taśm ze swoją fotką i spoinami wykończonymi na gotowo... a dodatkowo moje spoiny były na zielonej płycie - duży kontrast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 28.12.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Rom a Ty pracowników masz legalnie zatrudnionych? A Ty w ogóle masz jakąś pracę? Czy szlifujesz bruk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 28.12.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Dobranoc. Idę spać bo jutro normalny dzień pracy. Ty Rafał pewnie masz wolne ale nie zazdroszczę Ci. I zbieraj kasę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 28.12.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 A do reszty Forumowiczów: jest to stan surowy, wełna jeszcze podwinięta w miejscu grzybów. na suficie brak jętek więc wełna wstępnie podwieszona by się tylko trzymała i by nie wiało (mamy już zimę ) Przed włożeniem drugiej warstwy wełny warstwa pierwsza jest "cofana" na grzybkach a ewentualne ubytki np. jeszcze wypełniane. A na suficie sznurki przecięte a wełna ułożona na profilach. Moim błędem było zamieszczenie fotek jeszcze przed poprawkami... niestety. no i niestety to nie jest sztywna supermata. już była jedna taka akcja z rafałem jak zamieścił moją fotkę ze spoinowania - jednokrotne zaciągnięcie taśm ze swoją fotką i spoinami wykończonymi na gotowo... a dodatkowo moje spoiny były na zielonej płycie - duży kontrast Jasne Rom Ty jak zwykle nieskazitelny, już pisałem że Ty umiesz zrobić z dziurami tak że będzie ciepło, więc po co się tłumaczysz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 28.12.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Dobranoc. Idę spać bo jutro normalny dzień pracy. Ty Rafał pewnie masz wolne ale nie zazdroszczę Ci. I zbieraj kasę! Zobaczysz kasę jak świnia niebo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 28.12.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Idziemy do sądu? i co powiesz w tym sądzie? że Rafał wrzucił na forum fotki jakie zrobiłeś przy jednej ze swoich czarnych robót? uważaj żeby prokurator przy okazji nie pojechał ci po majtach bo ci tego odszkodowania nie starczy na domiar z US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 28.12.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 już była jedna taka akcja z rafałem jak zamieścił moją fotkę ze spoinowania - jednokrotne zaciągnięcie taśm ze swoją fotką i spoinami wykończonymi na gotowo... a dodatkowo moje spoiny były na zielonej płycie - duży kontrast Było coś takiego: Pokaż mi swoje spoiny a powiem kim jesteś [ATTACH=CONFIG]220273[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]220274[/ATTACH] Dorzucam fotkę na której widać że to pierwsza warstwa jeszcze mokra, może w końcu zobaczysz różnicę. Kiedyś Rom może i byłeś dobrym fachowcem, teraz prawdopodobnie zjadła Cię rutyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusrulez 28.12.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Było coś takiego: Dorzucam fotkę na której widać że to pierwsza warstwa jeszcze mokra, może w końcu zobaczysz różnicę. Kiedyś Rom może i byłeś dobrym fachowcem, teraz prawdopodobnie zjadła Cię rutyna. [ATTACH=CONFIG]232189[/ATTACH] Powiem Ci szczerze, że nie mogę się napatrzeć na Twoje spoinowanie, wszystko jakby qr.... od linijki, wyrazy szacunku:yes: Tylko zwróć uwagę na to iż Rom leci całe płyty, Tobie też nie chciałoby się pieścić spoin (tak jak Ty to robisz) skoro wiesz, że na to idą dwie warstwy gładzi czy szpachlu . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 28.12.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Powiem Ci szczerze, że nie mogę się napatrzeć na Twoje spoinowanie, wszystko jakby qr.... od linijki, wyrazy szacunku:yes: Tylko zwróć uwagę na to iż Rom leci całe płyty, Tobie też nie chciałoby się pieścić spoin (tak jak Ty to robisz) skoro wiesz, że na to idą dwie warstwy gładzi czy szpachlu . . . Pisałem już to kiedyś, aby zacząć szpachlować po całości trzeba mieć spoiny w małym palcu. Wcześniej tego nie uczyli starzy "fachowcy" boją się spoinować , ja na szczęście mam to za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 29.12.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Było coś takiego: Dorzucam fotkę na której widać że to pierwsza warstwa jeszcze mokra, może w końcu zobaczysz różnicę. Kiedyś Rom może i byłeś dobrym fachowcem, teraz prawdopodobnie zjadła Cię rutyna. [ATTACH=CONFIG]232189[/ATTACH] Tiaa mnie zjadła rutyna a Ty poszukujesz pracy. już ci kiedyś pisałem że gdybym liczył na forum to zdechłbym z głodu. Forum to miły dodatek ale nie źródło stałego zarobkowania... edit: Rutyna? Może faktycznie bo jeśli się ma czterech ludków w tym dwoje dobrych fachowców i dwoje przyuczanych to zawsze coś może być lepiej - inaczej niż ja sam bym to robił ale w budowlance jest wiele dróg którymi można iść do tego samego celu. Ostatnio byłem pełen podziwu jak "młodziaki" poradzili sobie z wyłazem na stryszek. Według mnie to była robota z d...strony (wyłaz się spóźnił a chłopaki nie czekali tylko robili dalej) no i wyszło im! I wełna i folia... nie miałem się do czego przyczepić! no może ja sam i moją techniką zrobiłbym o 2h szybciej - i tyle. Muszę zatrudniać więcej ludzi bo sam z pomocnikiem to robota się ślimaczy a inwestorzy chcą zawsze wprowadzić się na święta - te czy inne ale zawsze w pośpiechu. A druga sprawa to stawki - od sporego już czasu stoją w miejscu i nie ma czasu by dodatkowo "pogłaskać" to czy coś innego... wiadomo - czas to pieniądz. A mentalność inwestorów jest taka że przy robociźnie za 15tys. 500zł to kwota która decyduje czy się tą robotę dostanie czy nie. A te 500zł to jest "czas na pogłaskanie". Zawsze można coś zrobić lepiej! Zawsze! ....no i dużo gorzej też Edytowane 29 Grudnia 2013 przez Rom-Kon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 29.12.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Zobaczysz kasę jak świnia niebo:) I tu się zgadzam z Tobą bo ostatniej koszuli komornik Ci z d... nie zedrze. A co innego pozostało z wielkiej firmy? Narzędzia sprzedałeś na allegro, w Halifax nie wyszło (a z jaką dumą wpisałeś w profilu "skąd" - Halifax ) jesteś bezrobotny... no tylko współczuć. Jakoś mi się odechciewa kopać leżącego. Jaka to niesprawiedliwość... ja taki mierny fachowiec a roboty mam dla 5 ludków do kwietnia a Ty Fachowiec przez duże FFFFFF i co? Siedzisz z d... na bezrobociu. Współczuję, no ale cóż... życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 29.12.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Co moja praca ma wspólnego z Twoim niedokładnym wykonaniem ocieplenia? EDIT: Lepiej brzmi okolice Warszawy;) Edytowane 29 Grudnia 2013 przez rafał2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 29.12.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 a juz mial termowizje tlumacz sie rom tlumacz miales czas na wymyslenie bajki. termowizję mieli elewaciarze. Ja miałem tylko połowy pomieszczeń (trzy pomieszczenia) W budynku około 25*C na zewnątrz poniżej 0*C. Przyznam że na trzy dni przed już siedziałem na kiblu bo dostałem... no wiadomo co dostałem ale jak Inwestor przyniósł kamerkę i zaczął oglądać od zewnątrz i od wewnątrz to paszcza mi się uśmiechnęła bardzo szeroko no i wyraźnie było widać gdzie już zamknięte płytami a gdzie sama wełna. Najgorzej wyglądały okna - ale okna połaciowe to jeden wielki mostek termiczny. nawet gdy są oryginalne kołnierze. Następnej kontroli już się nie boję - jestem spokojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 29.12.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Z takim ociepleniem "naprawdę" możesz spać spokojnie;) Piękna wizytówka: [ATTACH=CONFIG]232151[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]232152[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]232153[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]232154[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]232155[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]232156[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]232157[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]232158[/ATTACH] Nie ma za co Rom Tylko ja za taką robotę nie dałbym więcej niż 40zł Edytowane 29 Grudnia 2013 przez rafał2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts