betka35 02.04.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam, wiem, ze o tarasach było już trochę ale....takich w trakcie budowy...a mi chodzi o budynek 10-letni........a tarasem który chce powiększyć- jest on ponad poziomem działki więc większy nasyp i powiększony o jakieś 10-20 m2 taras...czy potrzebne jest na to pozwolenie??? a może nie trzeba nikomu zgłaszać takich rzeczy??? acha........dom stoi na wsi.../jeśli ma to jakieś znaczenie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betka35 04.04.2007 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 No i co ???? nie wierzę, że NIKT nie chce mi podpowiedzieć HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betka35 18.04.2007 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 No proszę was co jesteście tacy niekoleżeńscy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DJ Rydzyk 18.04.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Może nikt nie wie ? Nie chce wprowadzić w błąd ? Ja osobiście - nie p...liłbym się z pozwoleniami (oczywiście zależy to od tego, jakich się ma sąsiadów ), i potraktowałbym to w kategoriach remontu/renowacji tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz_K 18.04.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 poza tym, w razie czego, zawsze są telefony przecież wystarczy w razie niepewnosci zadzwonic do urzadu i bez szczegółów zapytac. Rzeczywiscie, moze nie doszedł do tego tematu żaden spec od prawa budowlanego i dlatego niekt nie dał konkretnej odpowiedzi - według mnie bez zgłoszenia robót budowlanych sie nie obejdzie. Natomiast jednoznacznie nie odpowiem, czy potrzeba pozwolenie czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts